KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szent Korona Rádió: a köztársasági diktatúra csendben szedi áldozatait!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szent Korona Rádió csütörtök este kiadott közleményében a köztársaság elnyomó diktatúrájának jeleként értékeli munkatársuk letartóztatását, és rámutat: vele együtt már 15 hazafit tartanak fogva abszurd, kohol vádak alapján. Az internetes rádió szerkesztőségének nyilatkozatát az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük.

A Szent Korona Rádió nem politikai illetve mozgalmi intézmény, hanem egy radikális nemzeti médium, ami a Szent Korona igazságát hirdeti, de mégis egy komoly, politikával átitatott ügyben tesz közzé most egy közleményt.

A Magyarok Nyilai ügy kapcsán immáron 15 (egyet kiengedtek, aki vallomást tett) hazafit vádolnak „terrorizmussal”, köztük két munkatársunkat: Budaházy Györgyöt és egy lányt. Utóbbinak a polgári nevét, rádiónkban használt írói nevét azért nem adjuk ki, mert nem szeretnénk ezzel a köztársasági pribékeknek információt szolgáltatni, ugyanis komoly, a hatalom számára is kényes oknyomozó anyagok összeállításában segédkezett.

Felháborítónak tartjuk az elnyomó köztársasági diktatúrát, amely csendben és majdnem hogy minden akadály nélkül szedi áldozatait, és immáron 16 kiváló hazafinak kell Cozma-gyilkosokkal és egyéb köztörvényes söpredékekkel egy cellában sínylődniük, a családjaiktól megfosztva, levelezéstől és a külvilágtól elzárva. Amikor pedig mégis szabadlevegőn vannak -mikor tárgyalásra viszik őket-, akkor is 3-4 gépfegyveres kommandós kíséri őket. Budaházyt legutóbb olyan terrorista kísérte, aki két nappal előtte kapott két év felfüggesztettet, mivel bizonyítottan 2006. október 23-án tompfával ütlegelt minden indok nélkül egy békés tüntetőt. Gyuri tárgyalásán pedig ez a köztársasági csahos kutya csőretöltött géppisztollyal állt annak az ügyvédnek a háta mögött, aki két nappal előtte letöltendő szabadságvesztést kért rá.

Még megdöbbentőbb a nemzeti oldal tunyasága is. Nemrég olyan e-mailt kaptunk, amiben kérdőre vonta egy olvasónk, hogy miért szólítunk fel Budaházyék ügyében a gyűjtésre, mikor Gyurit már szabadon engedték. Mint kiderült, az alkotmányos rend erőszakos megdöntésének ügyében született ítélet után hitte azt az olvasónk, hogy Gyuri már szabadlábon van. Az is megdöbbentő, hogy a nemzeti oldali szervezetek közül alig csak egy-kettő szólal fel a politikai foglyok mellett. A gyűjtésről is csak pár helyen lehet olvasni, pedig az ügyvédi költségek fedezése komoly és anyagilag megterhelő feladat.

Ezért arra szólítjuk fel a nemzeti oldali szervezeteket, médiumokat és egyéb intézményeket, hogy támogassák a politikai foglyok ügyét minden téren. Konkrétan:
-Minden fórumon, felületen tiltakozni kell és fel kell szólalni az ügyben;
-A gyűjtésben való részvételre mozgósítani kell a hazafiakat, megjelölve a támogatások módjait
-a később tartandó megmozdulásokra együttesen kell megmozdulnia a nemzeti tábornak.
Amelyik szervezet ezt nem vállalja fel, azt sújtsa a nemzeti oldal megvetése, és kiközösítése.
Szabadságot a politikai foglyoknak!
A Szent Korona Rádió szerkesztősége

szentkoronaradio.com – barikad.hu

One thought on “Szent Korona Rádió: a köztársasági diktatúra csendben szedi áldozatait!

  1. MIFÉLE MAGYARORSZÁG EZ; AHOL AZÉRT VÁGNAK SITTRE AMIÉRT KIÁLLSZ A MAGYAR NEMZET ALAPVETÖ ÉRDEKEIÉRT?!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: