Székely zászlót az uniós rongy helyére!


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Gaudi, Fotó: NIFKét nappal az uniós felmosórongy Országgyűlésből való kidobása, majd WC-be helyezését követően 2014. február 15-én a csallóközi Gútán (Felvidék) az önrendelkezés kivívása érdekében a Nemzeti Jogvédő Szolgálat társszervezésével a helyi Művelődési Központban tartott emberi jogi fórum elején – folytatva az épületkarbantartási missziómat (ahogy az EU zászló eltávolítását Orbán Viktor miniszterelnök korábban nevezte) – az előadóteremből távolítottam el az EU gyarmatosítás jelképét és azt székely zászlóra cseréltem.

Senki nem tiltakozott, sőt a derék csallóközi honfitársaknak kifejezetten tetszett az akció, mivel tudják: az uniós csatlakozásuk óta nemhogy javult, de tovább romlott a felvidéki magyarok helyzete: elég ha a nyelvtörvényre, a a magyarság kollektív bűnösségét máig szlovák jogrendben tartó Benes dekrétumokra, az állampolgárságtól való megfosztásokra, Malina Hedvig emigrációba üldözésére és a folyamatos elnyomásra gondolunk.

[youtube=http://youtu.be/-XlVHoPzD_E]

A székelyek ellenállása mutasson példát mindannyiunknak a szabadságért folytatott küzdelmünkben !

Folytassuk együtt a rendrakást, el az EU zászlókkal a magyar intézményekből !

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

NIF

Kapcsolódó:

Morvai: Elég a “jószomszédi politikából”! (videóval)

Így repült az uniós zászló – a defenesztráció teljes filmje: eddig nem látott részletekkel

Felvidéki Fórum az elcsatolt területeken élő magyar közösségek önrendelkezési törekvéseinek időszerű kérdéseiről

Facebook hozzászólások

19 hozzászólás a(z) “Székely zászlót az uniós rongy helyére!” bejegyzéshez

 1. Bizony az jó lesz!
  Kivívjuk a függetlenséget az Unióval szemben,…Hátrafelé nyilazó ifjaink “kalandoznak ” rabolnak egy kicsit, megmutatják az igaz, magyar, virtust…a rohadt kapitalistáknak!

  1/ talán nem kérik vissza azt a mára már csaknem 10 milliárdot amit a mi szerény befizetéseinken felül kaptunk 10 000 000 000 000 000 Ft-ot…amelyből azét eléggé sok minden épült is azon felül amennyit nagyjaink elloptak.
  pl a debreceni szívklinika 10 000 000 000 (tíz milliárdja)

  Debreceni kórházavatás oszlatással
  http://www.mno.hu/portal/531582?searchtext=debreceni%20kórházavatás

  A szervezők mindent megtettek, hogy „zökkenőmentes” legyen a miniszteri vizit
  2007. december 8. 00:00

  Dombi Margit – Borsodi Attila
  Tucatnyi kormányellenes tüntető szerette volna kifejezni tegnap az egészségügyi politikával kapcsolatos ellenérzését a Debrecenbe látogató Horváth Ágnes egészségügyi és Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszternek, de a rendőrség feloszlatta a tiltakozó akciót. Úgy tudjuk, a szemrevételezett klinikán is mindent megtettek a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása céljából, az intézmény képviselője szerint ugyanakkor, bár meghatározott útvonalon ment a küldöttség, a szakemberek bárhová beléphettek.

  Az MSZMP városi bizottsága egykori tagja erről akarta tudósítani a polgárokat!
  Íme a hír maga:

  Dombi Margit

  http://digital.inform.hu/hbn/index.asp
  Országosan egyedülálló

  Az I. Nemzeti Fejlesztési Terv legnagyobb beruházása zajlott a Debreceni Egyetemen.
  Debrecen (HBN) – Egyetlen program van az országban, amely pontos tervet tartalmaz arra, miként csökkentse a régióban 12 százalékkal a keringési és 11 százalékkal a daganatos betegségek miatti korai halálozást. Auguszta-programnak nevezik, s a tervnek teljesülnie kell! Ezt vállalták a szakemberek, ezt vállalta a kormány, amikor támogatását adta az európai uniós beruházáshoz. A mu (az Universal Hunép Zrt. és a Magyar Építô Zrt.) kivitelezésében két év alatt elkészült; pénteki átadásakor Bajnai Gordon és Horváth Ágnes miniszterek méltatták a vállalást.
  A 12,12 milliárdos fejlesztésbôl 1,32 milliárd forint volt az egyetemi önrész, 1,8 milliárd a kormányzati és 9 milliárd forint az Európai Unióból érkezô támogatás.
  A rendezvényen Bajnai Gordon bejelentette, hogy hasonlóberuházások létrehozására 75 milliárdos pályázatot írnak ki. További 9,5 milliárddal a sürgôsségi ellátást, 3,5 milliárddal a mentésirányítást igyekeznek korszerűsíteni. /3.

  🙂

  Az eus támogatás milliárdjai már nem fértek bele Margitka tudósításába..:)

  Káldi József

  • Azért én nagyon jó néven vennék már egy tételes összesítést erről az eu tagságról. Azt ugyanis valahogy nem akarózik elkészíteni sem a vörös, sem a narancs únió párti kormánynak. Én ugyanis nem hiszem, hogy a nyugati bankár kapitalizmus merő ember baráti szeretetből fogadott a keblére bennünket. A növekedés függő nyugati rendszer ölelő karjainak hatására a saját, magyar tulajdonban lévő gazdaságunk mára szinte 0-ra zsugorodott. De úgy látszik vannak akik nem látják a fától az erdőt.
   Üdv. eSzeL

   • eSzeL!
    Hosszú évek óta mondom a környezetemben,hogy a Zunió nem hülye.
    Nem azért hívtak tagnak,mert nem tudtak mit kezdeni a temérdek pénzükkel,hanem ellenkezőleg.Kellett nekik a magyar vagyon,magyar piac,magyar munkaerő.Ez bizony modern gyarmatosítás,modern rabszolgatartás.
    “Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva… Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak.” (Kurt Münzer)

 2. És mit kínáltok az EU-helyett? A ruszkikat, a törököket meg a muzulmán “barátainkat”, akik az utolsó reménységünk a globalizációval szemben ugyebár. Kösz nem.
  Ja, és szólj az EU-parlamentben zsírosra hízó, seggmeresztő képviselőiteknek, hogy küldjék vissza fizetésüket. Az azért mégsem járja, hogy az ellenség pénze kell, de amikor kér is valamit akkor fröcsög a nyál. Ez a cigányok szokása, ne a miénk.

  üdv. Aranyapa

  • Sokat mosolygok azokon, akik okosnak akarnak látszani, de láthatóan egyáltalán nem értik a helyzetet. Üdvözletem. eSzeL

 3. 2/ Hazazavarják azt az 5000 000 magyar fiatalt, akik “kaland vágyból”…Nyugatra mentek dolgozni ahogyan azt Népünk II.sz. Bölcs Vezére mondta a minap, nyilván azért mert vagy a ” kalandvágy” vagy a “dolgozni” szó jelentésével nincs tisztában. A kalandvágy az nyilván a napi 8 órai mosogatás a Burger Kingben..vagy a 12 órás porszívózás egy szállodában…az ő fogalmai szerint, ugye? Azt, hogy a “dolgozni ” szó jelentésével nincs tisztában, megértem, az egyetemről úgy zuhantak be egy db lyukas alsónadrágban, hogy egy (1) db napot sem golgoztak. Még a gomb nyomogatást is hangosan elrikkantott parancsszóra tették…és szép lassan átköltöztek a 200-300-sőt még ngyobb luxus villáikba, amiket nyilván valóan arcuk véres verítékével kerestek meg…:) 🙂 🙂

  Káldi József

 4. Ez az! Remélem, minél többen megértik ennek a zászló cserének a lényegét. Az eus zászló a gyarmatosítás jelképe, míg a székely zászló a szabadságé és az autonómiáé. Ez utóbbi lobogjon mindenütt, de a csillagos rongy helye a szemétben van.

  Lenhardtné

  • Akkor civilizáltan fel kell állni, és kilépni. De mintha ez nem szerepelne a Jobbik programjában. A cigánykodó hőbörgés viszont nagyon megy. Felvenni az EU-tól a lóvét, aztán gyarmatosítónak nevezni őket, az EU-zászlót meg kidobni az ablakon, elégetni, wc-be dobni… Gusztustalan elcigányosodott söpredék.

   Aranyapa

  • Szegény Lenhatné Nagyságos Asszonyom!

   Kegyed aligha ébren töltötte azt a töri órát ahol a gyarmatosítást tanulták, de még nem késő pótolhatja.

   Fispán Géza

   off és P.s.

   Hacsak a kurucinfos történelmi átírt kategóráit nem vesszük komolyan..:)

  • Egyetértek az előttem szólóval.
   Az eus buzik csak uralkodni akarnak rajtunk és a pénzünk kell nekik.
   H.B.
   “Mert bizony magyar honban akkor lesz rend, ha a döntés joga a magyarságé!
   A vendég joga – vendégjog!
   A belső ellenség lehetőségei:
   Börtön, útilapu, ha szerencséje van és méltányosak vagyunk, a meghunyászkodás!”

 5. Lenharné!

  Talán meg kéne ismerkednie a gyarmatosítás fogalmával.

  off

  Tévedés volt a 10 milliárd, bár a számmal írt helyes volt.

  Tehát az EU Magyarországnak 10 000 milliárdot fizetett a befizetéseinken felül.( 10 000 000 000 000 000 Ft-o)

  A külföldre ment magyar fiatalok szám a ötszázezer (500 000 ) fő

  Káldi József

  • …és mindez Káldi úr szeme láttára történt – aki nem hiszi járjon utána.

 6. Az bizony szép lenne, a románok , szerbek, ukránok, szlovákok az Európai Unió tagjai …mi magyarok meg mehetünk vízummal…Székelyudvarhelyre, Kassára, Ungvárra,Eszékre, Bécsbe, ..Isten óvd meg Magyarországot a hazai demagóg ellenségeitől..:(….

  Káldi József

  • “…mi magyarok…” = mi Magyarországon élősködő zsidók.

 7. Mégiscsak Adynak volt igaza….szemben Szent Istvánnal, nem való nekünk Európa _ spec Hitleretek is vissza küldött volna, a háborút valahogy túlélő magyarokat Ázsiába…:(

  http://mek.oszk.hu/05500/05551/html/adypr0183.html

  183. Menjünk vissza Ázsiába

  Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…

  E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló „nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre.

  Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.

  Vázsonyi Vilmos, az egyetlen magyar népképviselő, akit öntudatos nép választott, nem juthat szóhoz a magyar parlamentben. Nem engedik szóhoz jutni a gyermekek, akik haragusznak, mert kinizsisdi s malomkősdi játékukat megzavarta, a gyermekek, akik, hajh, tizenkilencmilliomod magunk szerencsétlen bőrén kockáznak és malomköveznek.

  Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott a mi szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban.

  Kultúr-bestiákat mondott Vázsonyi? A kultúra isteni nevében vétózunk e címadományozás ellen. De a bestiák reputációja érdekében is, mert a bestiák mindig ki merik a fogukat mutatni, nem csak akkor, mikor demokrata képviselővel van dolguk.

  Szeretett úri véreim, Ázsia ordított fel tegnap bennetek. A nosztalgia, a nomád, baromi ember méla vágyakozása rohamba tört ki. Nem voltam ott, de látom a képet. Középen az agyonhajszolt egyetlen intellektus. Sokat tud, sokra vágyik, merész a hite, elszánt a munkája, nagy a gyűlölete. És – óh szörnyűség – ősei a Jordánon átkeltek. Ez a kis zsidó óriás közöttük. Ezt az óriást fiatalon fölkapta szárnyaira a hír, imádja őt sok ezerek tömege, s tud… Ez, ez a legborzasztóbb! Ez az ember mer tudni közöttük, a tudatlanok között! De meg hogy ez az ember zsidó! Ott áll zavarodottan a középen. Egy harsány szitok hallszik. Lengyel Zoltán kiáltott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg Leszkay úr, meg Rakovszky úr, meg a többi jólismert idióta. És Vázsonyi egy egyfogatú kocsin futtat el ebből a komédia házból, hova bekerülni idestova erkölcsi halál lesz.

  Szeretett úri véreim, értsük meg egymást. Kinizsi fáj ugye és a malomkő? A keleti nomád lomhasága lázadt fel ugye, hogy semmisítsük meg ezt az embert még a Krimiából velünk hozott eszközökkel, mert tanulni, tudni, s az ő fegyvereivel állni vele szemben nem tudunk. Ugye így van szeretett úri véreim? Mert csak így lehet menteni ezt a világra szóló skandalumot.

  Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

  Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

  Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…

  Ady Endre

  NN 1902. január 31.

  Nádor István

  • Ady “nyugatos” baromságait inkább nem reklámoznám. Ez a haladó nyugat vs. lomha Ázsia párhuzam már akkor is a pállott seggszagú kávéházi “értelmiség” agyfasza volt, mint ma. Arról nem is beszelve, hogy az “Ázsiából” jött magyarok rendszere sokkal jobban hasonlított a mai modern demokráciához, mint az itt, a környezetünkben talált királyok, despoták, császárok uralma, amit Istvánnal később mi is átvettünk.

   üdv. Aranyapa

  • Javasolom, hogy mélyedjen el a magyarok valós történelmében. A magyar nép (illetve ősnépei) több 10 000 éve a Kárpát medence lakói. Persze tudom, nem fog utána járni, mert úgy sokkal kényelmesebb.

 8. Ugye kedve admin, Ön is úgy érzi egetverő hülyeséget mond Lénártnéni…? 🙂
  Nádor István

  • Nem Lenhardtné ír “eget verő hülyeségeket”, de fő a magabiztosság.
   A magabiztos gombaszedő is azt hiszi, hogy ha ragaszkodik a gondolathoz, hogy jó gombát szedett, akkor nem hal bele a gyilkos galóca pörkölbe.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Háttérművelet: A nyugat felvásárolta az ukrán törvényhozást
Uniós politikusok üdvözlik Timosenko szabadulását
Anomáliák a Yad Vashem kitüntetettekkel kapcsolat
Close