KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szégyen: Ki tud többet Izraelről? – vetélkedő magyar gimnazistáknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina hatvani lakossági fórumán megosztja a hallgatókkal, hogyan bukkant az interneten a magyarországi gimnáziumokban zajló Ki tud többet Izraelről? (v.ö. a kommunizmus alatti Ki tud többet a Szovjetunióról? vetélkedőkre, s az izraeli nagykövet magyar gyerekek körében végzett agymosó tevékenységére. Sajnálatosnak nevezi, hogy a megfélemlített szülők és tanárok nem tiltakoznak az efféle megaláztatás ellen.

[youtube=http://youtu.be/DwqtXfLP3KY]

A videóban szereplő linkek:
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-sz…
példa linkek a gyalázatos vetélkedőről:
http://www.egyrekozelebb.hu/index.php…
és
http://www.boon.hu/orszagos-gyozelmet…
a legfrissebb aktualitás a témában:
http://www.szon.hu/date/2488372/2488372
Vita az EU és Izrael állam közötti társulás létrehozásáról (2010.11.08.)
Ide kattintva megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?v=N0u-Od…

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Szégyen: Ki tud többet Izraelről? – vetélkedő magyar gimnazistáknak

 1. Frau von Ballóné Morvai Krisztina gyermekei pl kiváló eredményt érhettek el a versenyen, gondolom én…és talán Ő is?
  Nádor István

 2. Földünkön majdnem 200 ország van. Szépen végig lehet menni, ha másképp nem, akkor a diaszpórában élőkében, hogy a fiatalok tudása gyarapodjék, s mind szélesebb látókörrel rendelkezzenek. Nem szabad megállni egy országnál, hiszen a SZU is szétesett.
  Anna

 3. Aki túl sokat és helyes információkat tud Izraelről, azt büntetik! (lásd: Vanunu). Izraelről szigorúan tilos az igazat kimondani, az antiszemitizmus! Csak szépet és jót (magyarul: ugyanúgy kell hazudni, mint anno a szocializmusban, csak ez még veszélyesebb)!
  Csínján bánni az információkkal és csak az engedélyezett információkat megtanulni! A Gulagról sem volt szabad beszélni, vagy a vöröskatonák által megerőszakolt nők százezreiről és rémtetteiről!
  Nagy Péter

 4. A mi fiataljaink szép lassan elmennek és személyesen ismernek meg egy sor országot…
  Amúgy mi a problémája kedves Krisztina ?
  Hm?
  Nádor István

 5. Kedves Krisztina! a cionista összeesküvés része…a ki tud többet Izraelről?
  Az előző rendszerben ilyen nem lehetett Izraelről beszélni Ön ezt bizonyára hallotta kedves férjétől..:)
  Ön palesztin képviselő? Eddig úgy tudtam, hogy magyar…?
  „felvásároljuk Magyarországot!”-…és még mindig ebbe kapaszkodik, ez egy vicc volt…
  Kegyed nem volt a rendszer fizetett híve?
  Most talán a nyilas rezsimről kéne egy vetélkedő..ki tud többet Szálasiról, Bakyról, és a többi gazemberről…?
  Nádor István

  1. Nem szólitom meg „nádor”-pedig jólneveltségem ezt diktálná,vagyis volt „gyerekszobám”-de az utolsó bejegyzése saját magát minősiti !,és azt is,hogy ki küldte erre az oldalra!
   Hm….Azt gondoltam,hogy első bejegyzése után eldugult,de amint olvasom,nem hogy eldugult volna,de osztja mindazt a sötétséget.ami csökevényesedett agyában még mindig irásra készteti.
   Ha mindazon cikkekből,tanulmányokból,irásokból,-amit a NIF közzétett-ön(kis betűvel) ennyit vont le következtetésként,olvassa inkább a „népszabi”-t ,ott vevők lesznek az agymenésére,és utazzon minnél messzebbre,ne rontsa a levegőt,itt a „nyilas rezsimben”!
   Ön már ne tanuljon,mert ennél okosabb úgy sem lesz,sőt!!ártani fog mindannak ami az agya helyén terebélyesedik,leledzik!
   Évaanyu

   1. Le vagyok nyűgözve az Ön tudása és vitakészségétől…olyannyira, hogy tekintse úgy, hogy legyőzött. Érvkészlete, stílusa, műveltsége előtt meghajlok.
    Tisztelettel:
    Nádor István
    Csak el ne felejtsem, Önnek én is ajánlanék egy kitűnő testhez álló sajtóterméket a Völkischer Beobachter-t (magyarul: Népi Figyelő)

 6. Nádor István , nem akarsz végre haza menni ? Izraelbe állítólag naponta indul repülőjárat . Ha nincs rá pénzed , a zsidó kormány biztos ad támogatást a haza települőknek . Mindenesetre nekünk jobb lenne , ha nem itt rontanád a levegőt ……..
  Sztanó

  1. Sztanó testvér!
   Ha már a tegezést választottad, bár attól tartok a magázás, önözés meghaladná a képességeidet, legyen.
   Sajnálattal közlöm, veled, hogy a hazám Magyarország amely sajnálatosan az egyszer már romba döntő nyilas férgeké és utódaiké is egyúttal, tehát kénytelen vagyok elviselni…így azután még turista utat sem tervezek Izraelbe, maradok.
   A levegő rontásáról eltérő a véleményünk, de ezen változtatni nem tudunk, a náci Németország: Szövetségesek 3:0 volt ezen változtatni csak videó játékok tudsz ami meg is felel a képességeidnek.Úgy hogy rajta!
   Nádor István

 7. A gyökerek: Bartha Miklós: Kazárföldön című könyvének megjelenését. „Miért ne hinnők hát el Bartha Miklósnak, hogy a kazárságban nagy a szellemi züllöttség és sok az erkölcsi meghibbanás? Miért fogadnók kételkedéssel azokat a fejezeteket, amelyek a kazárság ravaszságát, kapzsiságát, üzérkedését, a földdel és pálinkával, a pénzzel és az élelmességgel űzött uzsoráját támadják. Ahonnan ez az elem beszivárgott, az orosz városok gettóiból, nem hozhatott magával sem tisztaságot sem magasabb erkölcsi színvonalat, sem a testi fáradságnak megbecsülését, sem szociális ösztönt, sem kultúrképességet. (… ) Ami antiszociális és kultúrképtelen elem van e barbár tömegben, azt bizony le kell róla nyesni, erős és ügyes kézzel.

  1. Tisztelt Békés Gábor!
   Ez egyszer már megpróbáltatott, de nem sikerült.Sőt Magyarország elvesztette a lakossága 10 %-át nemzeti vagyona felét…ezen érdemes elgondolkodni. A Magyarországi kazárok ahogyan Ön tapintatosan zsidózik adták a Nobel-díjasaink 90 %-át, ha jártas az irodalomban, képző művészetben, zenében, színművészetben, feltalálók, gyáralapítók, orvosok, gyógyszerészek közt….akkor ott is talál pár száz említésre érdemes embert. Szívesen segítek, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatást színleljük legalább…
   Egy kis válogtás a több ezerből:A történelmi közelmúltunkban inkább arra volt példa, hogy abból, hogy valaki magyarnak vallotta magát nem, de aki zsidónak igen! Nézzünk néhány zsidót akik szerencséjükre előbb hunytak el..mint a nácik ráparancsoltak Horthyra, hogy a zsidókat küldje kényszer munkára aminek a koncentrációs táborok lett a vége..
   Nézzünk néhány zsidót akikre bármelyik magyar ember büszke lehet kivéve az őket vegzáló nyilasok utódai:
   Magyar, zsidó származású Nobel-díjasok.
   Bárány Róbert orvos, Friedman Milton közgazdász, Gábor Dénes fizikus, Harsányányi C. János, közgazdász, Hevessy György és Pollányi, János, György, vegyészek, Elie Wiesel író..Wiegner Jenő atomfizikus,
   Pick Márk a Pick szalámigyár megalapítója és világhírű termékének kifejlesztői..
   Herz Ármin és fiai a Herz szalámi világhírű gyár fejlesztői, tulajdonosai..voltak.A szegedi paprikát a Kotányi János és Pártos Nándor tette világhírűvé..
   Fischer Mór a herendi porcelán gyár megalapítója a párizsi világkiállításon elért sikere után nemességet nyert..”farkasházi” előnévvel..
   Frommelr Rudolf a Frommer pisztoly feltalálója, akinek 150 találmányát nemességgel jutalmazták, „ fegyveneki „ előnévvel..munkatársa volt a Bolond Istók élc lapnak.
   Lőwy Izsák a Károlyi grófok homok pusztáján 1835-ben bőrgyárat létesített, a munkásainak lakótelepet építtetett úgy hívták, hogy Újpest, az egyetlen magyar város amit zsidók alapítottak…a városalapítók utódai közül mintegy 16 000 –et deportált a hálás utókor.
   Nemes Marcell Ő ajándékozta Mányoki Ádám közismert II. Rákóczi Ferenc fejedelem portréját a Szépművészeti múzeumnak.. Ő fedezte föl El Grecot a Prado pincéjében tartott képei alapján
   Richter Gedeon a világhírűvé vált gyógyszer gyár megalapítója a a Kalmopirin feltalálója a nyilasok a Dunába lőtték…
   Wolf Emil alapította meg a Chinoin máig sikeres másik világhírű gyógyszergyárunkat.
   Rotschild Klára divatszalonjából öltözködött a kormányzó úr egész családja..
   Vámbéry Ármin, mohahamedán dervisként életveszélyt vállalva..kutatta a magyarok őshazáját.
   három magyar zsidó..lord …:
   Stein Aurél Lord Aurél India kutató, értékes könyvtárát a magyar Tudományos Akadémiára hagyta.
   Káldor Miklós ( Lord Nikolas ) több államban a kormányok tanácsadója a magyar gazdaság stabilizációja idején felkérték a forint bevezetésének tervezésére.
   Balogh Tamás ( Lord Tomas) a modern polgári közgazdaságtan kidolgozója az oxfordi egyetem tanára, energiaügyi miniszter a munkáspárti kormányban a 60-as években.
   Goldzieher Vilmos az első magyar nyelvű szemészeti könyv írója, ő javasolta, hogy a 1868-ban, hogy a gyengénlátó gyermekek számára külön iskolát hozzanak létre, speciális tananyaggal.
   Korányi Frigyes báró a szabadságharc honvédfőorvosa, ő kezdeményezte a tüdővész elleni szervezett védekezést, a kísérleti belgyógyászat megalapítója, a budakeszi tüdőszanatórium létrehozója.
   Korányi Sándor báró a modern vesekórtan világhírű megalapítója…elsőként alkalmazta a biokémia és a biofizika eredményeit 1944-ben a nyilasok megölték
   Kresz Géza sebész a Budapesti Önkéntes Mentő Egyesület megalapítója.
   Pikler Emi a modern csecsemő és gyermekgondozás magyar és nemzetközi iskolateremtője.
   Hirschler Imre nőgyógyász. Aki a szegény betegeit ingyen kezelte, több népszerű-tudományos mű szerzője, a legismertebb .
   “A nők védelmében ” című
   Pszihológusok, pszichiáterek
   Alexander Ferenc a a pszichoanalízis meghonosítója Amerikában, a chikágói pszichoanalitikai intézet igazgatója.
   Hermann Imre , Mérei Ferenc, Radó Sándor,Révész Géza,Szondi Lipót.
   Szociológusok.
   Jászi Oszkár, Mannheim Károly, Ormos Endre, Reitzer Béla,
   Történészek
   Hanák Pétar,Pollák Miksa, Sík Endre, Ránki György,
   Zene
   Szabolcsi Bence munkásságának köszönhető a zene történet mint önálló műfaj megjelenése.
   Rosenthal Motke….aki csak élete végén kapott engedélyt, hogy magyar nevet választhasson…így is ismerik,
   Rózsavölgyi Márk
   A leghíresebb magyar zsidó zenész (1787-1848), a Nemzeti Színház megnyitása alkalmával
   játszott palotás szerzője volt. A rosszabikosok nem egy rendezvényen a palotás a nyitó tánc, szegénykéim ha tudnák..:) (Eredetileg egy klezmer banda vezetőjeként tevékenykedett.) aki a nemzeti tudatosodást elősegítő verbunkos zene utolsó nagy alakja volt
   Akkor nézzük…ki mindenki nem volt ]judeobolsiplutokrata _a nyilas propaganda mókás összevonása_….hazaáruló?
   Klein györgy a daganatimmunológia kutatója, 22 évesen már a stockholmi Karolinska Intézet munkatársa, később tanszékvezetője, a Nobel-díj bizottság tagja.
   Kanitz Ágoston
   A magyaróvári Gazdasági Akadémia és a kolozsvári egyetem botanika tanára 1869-ben ő tanított először hazánkban magyar nyelven természetrajzot..
   Erdős Pál…matematikus, Jungreisz Emil matematika professzor szerint, a világon élő matematikusok közül..ő a legérdemesebb aki matematika Nobel-díjat kaphatna.. De nincs matematikai Nobel-díj.
   Benedek Elek, a nagy mesemondó felesége.
   És a fia Benedek Marcell irodalomtörténész
   Germanius Gyula, Goldziher Ignác oriantalisták
   László Ervin 15 évesen 1947-ben megnyerte a genfi zongoraversenyt, világszerte koncertezett 34 éves koráig, Azóta a filozófia professzora Az általános evolúció elmélet irányítás képviselője Római Klub tagja, a négykötetes világenciklopédia főszerkesztője .
   Szerb Antal
   Irodalom tudós és író
   FŐbb művei:
   • Az angol irodalom kis tükre (1929)
   • Magyar irodalomtörténet (1934)
   • Rózsakereszt (1934); A Pendragon legenda (későbbi kiadások)
   • Budapesti kalauz marslakók számára (1935)
   • Hétköznapok és csodák (1936)
   • Utas és holdvilág (1937)
   • A királyné nyaklánca (1943)
   • A világirodalom története (1941) stb írója,
   A balfi koncentrációs táborban ölték meg.
   Radnóti Miklós
   Nem tudhatom
   Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
   nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
   kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
   Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
   s remélem, testem is majd e földbe süpped el. (Nem tudhatom – részlet, 1944. január)
   • Arthur Koestler
   • Benedek Elek, a nagy mesemondó.
   És a fia Benedek Marcell irodalomtörténész
   • Czóbel Béla festő
   • Darvas Lili színésznő
   • Déry Tibor író
   • Fényes Adolf festő
   • Frankel Leó iparos
   • Füst Milán regényíró
   • Gábor Andor író
   • Goldberger Ferenc gyáriparos
   • Goldziher Ignác tanár
   • Hatvany Lajos író
   • Hatvany Deutsch József nagytőkésa cukor ipar megteremtője Magyarországon
   • Heltai Jenő hírlapíró
   • Ignotus Pál hírlapíró
   • Kabos Gyula szinész
   • Kádár Béla festő
   • Kadosa Pál zeneszerző
   • Kálmán Imre zeneszerző
   • Kármán Tódor egyetemi tanár,fizikus
   • Karinthy Frigyes író
   • Kner Izidor író és könyvkiadó
   • Komlós Aladár író
   • Kertész Mihály filmrendező
   • Korda Sándor filmrendező
   • Kovács Margit keramikus
   • Moholy-Nagy László festő
   • Molnár Ferenc regény- és színműíró
   • Nagy Endre író, színházigazgató
   • Reinitz Béla zeneszerző
   • Rózsahegyi Kálmán színművész
   • Rózsavölgyi Gyula zeneműkiadó
   • Sík Sándor költő és tanár
   • Szomory Dezső regény, színműíró
   • Szondi Lipót idegorvos
   • Zerkovitz Béla zeneszerző
   • Zöld Márton honvédtábornok
   • Királyhegyi Pál humorista
   • Rejtő Jenő író
   • Rodolfo bűvész
   • Romhányi József költő
   ——————————————————————————————————————————————————————————————————————————
   Rosenthal Motke….aki csak élete végén kapott engedélyt, hogy magyar nevet választhasson…így is ismerik,• Rózsavölgyi Márk a verbunkosok, és a palotás szerzője
   olnai Simon aki a Tolnai Világlapját és a Világlexikont, Világtörténelmet, a Bazár c. divatlapot, a Délibáb színházi hetilapot..Mauthausenben végeztek vele is.
   Légrády Imre és Ottó a mai Zrínyi nyomda alapítói.A Pesti Hírlap gründolói..

   • Falk Zsigmond a a Pesti Könyvnyomda hozatta be az első szedőgépet..

   • Végül a gyomai Kner család és a békéscsabai TevanAndor kiadói nyomdái.
   A Monumenta Literarum.._ a rendszerváltás előtti nagy újra felfedezéskor újra kiadták _ és a KNER Klasszikusok sorozat, amely könyvek nem maradtak el az európai könyvkiadás mögött.
   A Kner könyvek _ csodák csodája _még ma sem hullnak darabokra, mint a minap vásárolt világtörténelem c. mű..
   • Balázs Béla költő
   • Baumgarten Ferenc Ferdinánd esztétikus
   • Biró Lajos író
   • Korda Sándor filmrendező
   • Lesznai Anna költő és iparművész
   • Magyar Lajos hírlapíró
   • Rózsahegyi Kálmán színművész
   • Rózsavölgyi Márk zeneszerző
   • Salamon Béla színész, színigazgató
   • Sík Sándor költő és tanár
   • Szabolcsi Bence zene esztétikus
   • Székely Mihály operaénekes
   • Szép Ernő költő, író
   • Szomory Dezső regény, színműíró
   • Szondi Lipót idegorvos
   • Vámbéry Ármin orientalista és etnográfusa magyarság őshazájának felkutatója
   • Adler Zsigmond Papp Laci edzője
   • Zöld Márton honvédtábornok
   • Zsolt Béla költő és hírlapíró
   • Básti Lajos színművész
   • Petschauer Attila olimpiai bajnok, munkaszolgálatosként vonult be, egy unatkozó őrmester halálra kínozta
   • Polgár Judit sakkozó
   Polgár Zsuzsa sakkozó, világbajnok
   Hajós Alfréd olimpiai bajnok, építész, a debreceni Arany Bika tervezője.
   Székely Éva olimpiai bajnok
   Karinthy Frigyes író, humorista
   Ilosfalvy Róbert
   Robert Capa
   • Déry Tibor
   • Salamon Béla
   • Sebes Gusztáv az arany csapat edzője
   • Arthur Koestler
   • Szabó István (filmrendező)
   • Konrád György író
   • Korda Sándor filmrendező
   • Kornai János közgazdász
   • Kovács Margit kerámikus
   • Gábor Zsazsa színésznő
   • Radnóti Miklós költő munkaszolgálatos kivégezték
   • Szepesi György sport riporter
   • Szenes Iván szerző
   • Szép Ernő költő
   Teller Ede az atom bomba egyik felfedezője
   Balázs Béla filmrendező
   Hatvany Lajos író
   Hegedüs Géza irodalom tudós
   Harry Houdini bűvész
   Vámbéry Ármin jogtudós
   • Markos József
   • Mészáros Lajos
   • Mező Ferenc
   • Moholy-Nagy László
   • Moldova György
   • Molnár Ferenc
   • Latabár Kálmán, Árpád színészek
   Tisztelettel
   Nádor István

 8. Nádor István megnyikkanásait nem kívánom kommentálni annyira
  érdektelen szóhalmaz. Ostoba ember, horribile dictu ostoros moszat az, aki valakit férje-felesége előélete kapcsán kíván minősíteni.
  Az ilyenek IQ-ja nem haladja meg egy 4 mb-os aranyhalacska intelligenciaszintjét. Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás legalább nemzeti érdekeket képviselnek, szemben a többi megélhetési EU-lépviselővel és hazaárulóval. Nevüket felsorolni teljesen felesleges mivel a nemzetben gondolkodók nagyon is jól tudják, kikről van szó.
  A magyar vigyordiplomácia határtalanul szervilis hajbókoló-bokázó magatartása közismert krónikus jószomszédi-párbeszédszindrómában szenved szemük sem rebben, midőn szent koronánkat néhány idióta osztrák humorista gyalázza. Nos az osztrák nagykövettől nem is várható el egyéb, ha csupán a magánéletét nézzük.
  Roma locusta, causa finita!
  Loviaguin Alexander

 9. Tisztelt Loviaguin Alexander!
  Mélyen le vagyok sújtva a rólam kialakított lehangoló véleménye miatt, sajnálatos módon Morvai Hisztike esetében azonban nem kétséges, hogy a fél zsidó gyermekei szemszögéből nézvést, nem mindegy, hogy a kedves mama harcos antiszemita, kényszeres mániákus-e ? És mivel sajnálatosan Magyarországot képviseli az enyémből sem. Ha nem lenne közszereplő akkor is sajnálatos lenne, de így vállalnia kell az esetleges válaszokat a tevékenysége miatt.
  Az én szerény képességeimet _ Ön nyilván meg tudja ítélni_, hiszen
  Önről lerí a páratlan műveltség, tájékozottság, vitakészség.
  Ám, ha már egy klasszikus mondással szerette volna a hozzá szólásának színvonalát emelni…nem lett volna szükség egészen Szent Ágostonig visszanyúlna, de ha már…akkor legközelebb próbálja meg helyesen tenni.
  Én megtehetem, hogy esetleg rosszul idézek, amit ” egy 4 mb-os aranyhalacska intelligenciaszintjével” megütök, tehát sokkal több nem várható el…de Ön a 196-os IQ-jával…???
  A nevezetes vitákat lezáró mondás így hangzott el..:
  Roma locuta, causa finita
  Nincs mit az úttörő ahol tud segít!
  Ráadásul én nem zártam le, hiszen a vita lezárása a viszontválasz jobb körökben, ahová Ön nem tette még be a lábát eleddig.
  Maradnék a nagy firenzeinél, mert ha nem saját a gondolat illendő a forrást is megjelölni:
  „Segui Tuo corso e lascia dir legendi”
  Tisztelettel, őszinte híve.
  Nádor István

 10. Ki tud többet a CBA-ról? Lényegesebb, mint Izraelről…
  Nádor István

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: