KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szegény, szegény ártatlan rendőri vezetők… Az igazságtétel hiányosságairól!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2006_október 23_rendA kedden beindult rendőrper kapcsán, néhány magától értetődő állampolgári kérdés

Több órányi videó felvétel áll rendelkezésre, a 2006-os eseményekről, a legtöbb TV csatorna archívumában! /A közszolgálatiéban is!/. A legfőbb ügyész úr és munkatársai ezek közül egyet sem láttak?

Továbbá, nem ismerik a Civil Jogász Bizottság által kiadott dokumentum-gyűjteményt, könyv alakban? Vagy a Balsai féle vizsgálóbizottság több méter magas dokumentum-összeállítását a valóságól? Még tovább menve, nem hallottak, pontosabban nem olvasták el Völgyesi Miklós volt tanácsvezető bíró /a Balsai jelentés vezetőjének/ feljelentését pl. Gy.F.-el szemben? Éppúgy nem hallottak semmit, a címükre átküldött LMP elnök, Schiffer András feljelentéséről? Hát milyen ügyintézés folyik e neves, felelősnek tartott, hitt Testületnél???

Mikor lesz már igazságtétel mindarról, amelyek a napnál világosabb bizonyítékokkal rendelkezve, kellő alapot nyújtanának -a fent említetteken túl- a büntetőeljárások vádiratának módosított beadványáról, kiegészítő bejegyzésként?

A rendőri túlkapásokon alapuló, népellenes terrorcselekményről, címszóval!!!

Nem pedig, csupán a lényeget elterelő indítványok alapján, a TV székháznál történt szakszerűtlen rendvédelmi beavatkozásról szólóan, annak ránk erőltetett vizsgálódásával foglalatoskodva!

Az ítélet előtt, eleve büntetlenséget biztosítani a vétkezőknek! Ez már tényleg abszurdisztáni kategória!

Mikor döbbennek már rá az illetékes érintettek, hogy nem szabad meggondolatlanul, tovább feszíteni a húrt és a bolondját járatni a lakossággal???

ÉBRESZTŐ! Állítólag demokráciában élünk és jogállamban, ahol az eskü szent dolog, minden köztisztviselő számára. Attól eltérni, még a bírói függetlenségre való hivatkozással sem szabad!

Mert visszaüt, de keményen!

Várjuk az igazságos elszámoltatást, címre, rangra való tekintet nélkül!

Haladéktalanul!

P.A.

Nemzeti InternetFigyelő

6 thoughts on “Szegény, szegény ártatlan rendőri vezetők… Az igazságtétel hiányosságairól!

 1. 2006-os terorról………
  zsidok adták ki a parancsot
  zsidok és sábesz gojok voltak a végrehajtók.
  ÉS MOST zsidok VIZSGÁLJÁK KI!
  Nürnbergi per kapcsán ártatlanabb embereket végeztek ki, mint amilyenek vannak a mostani 2006-os zsido terror kapcsán, és ezért csak ejnye bejnye lesz a ítélet.
  De mint tudjuk MAGYARORSZÁGON nem igazság szolgáltatás folyik, hanem jog alkalmazás.
  A zsidonál aljasabb parazitát nem hordott a föld a hátán.

  sakter

  1. Csak egyet érteni lehet a hétköznapi életben megnyilvánuló dolgokat egyszerű nyelvezeten megfogalmazóval. Aki nem akar a gyűjtőfogalommal azonosulni, az valljon színt, s mondja ki nem akar abba a csoportba tartozni, sem vallásilag, sem nemzetiségileg.
   A jelenlegi helyzet és ennek egyik eredménye a cikkben is jelzett per, a rendszerváltásnak nevezett esemény kapcsán nem végrehajtott dolgoknak.
   Az emberiség még mindig nem győzte le a Sátánt, mert az uralja a Földet, Engedi magát a Sátántól vezetni, történelme meghamisítása révén, kitalált eszmék, vallások révén.
   Pedig ezen a Földön már egy néhányszor az ún. „emberi élet” nevű kísérlet lejátszódott. Ezt bizonyítja a tudomány, a számtalan bizonyítékkal.

   johannesbmf1

 2. Ugyanaz a rendszer, ugyanaz a felépítmény a saját katonáit sosem fogja elítélni! Majd bolond lenne! Max. kitüntetéseket oszt, hogy jól csinálták a „melót”. Nem is lehetne korrektül büntetni, mert mi van az idegen nyelvet beszélő, jelvény nélküli idegen hadtesttel? Ahhoz először nyilvánosságra kéne hozni az idegen beavatkozás tényét és azt, hogy ki hívta be ide őket vagy pedig kiderülne, hogy az egészen demokratikus EU vezérkar adott erre titkos parancsot?…
  Egy összefonódott brancs és a gyarmatosítók. Melyik fog maga ellen beszélni?
  Nagy Péter

 3. Minden civilizált jogrendszerben alapelv, hogy a megtévesztéssel kötött szerződés érvénytelen, semmis!
  Miután Gyurcsány Ferenc őszödi beszédében 2006. május 26.-án beismerte, hogy szándékosan félrevezette és megtévesztette a választókat a 2006. áprilisi Országgyűlési választások eredménye érvénytelen, semmis volt! Akkor azonnal új választásokat kellett volna tartani! Az érvénytelen, semmis társadalmi szerződésre alapított hatalomgyakorlás illegitim. Ha az Országgyűlés egy ilyen illegitim kormányt támogat, akkor az Országgyűlés is illegitim.
  Azok a Rendőrségi vezetők és beosztottjaik, akik akkor végrehajtották és evvel hatalomban tartották a Gyurcsány Ferenc vezette törvénytelenül hatalmat bitorló bűnbanda utasításait hazaárulók! Gyurcsány Ferenc bűntársaivá, ÁVH szerű cinkosaivá silányultak és megszűntek Magyarország Rendőrsége lenni.
  A nürnbergi perek óta, nem lehet arra hivatkozni mentő körülményként, hogy felsőbb parancsot hajtott egy katona, vagy egy rendőr végre, tehát nem ő felelős a tetteiért és azok esetleges következményeiért! Egy hatalmat bitorló illegitim kormány parancsainak végrehajtását, a Rendőrség törvénytisztelő tagjainak nemcsak lehetett, de kötelességük is lett volna megtagadni. Magyarországnak a 2006 és 2010 áprilisi választások közötti időszakban nem volt törvényes kormánya! A Gergényi Péter és társai ellen kedden Szeptember 17.-én kezdődő per ügyészének és bírójának lényegében ezekre a szempontokra illene alapozni a vádat!

  Lévay Atilla

  Kedves Attila! Ezt talán jó lenne megírni egy rövid értekezés formájában! Ha vállalná, örömmel vennénk, és lehoznánk! Üdv: Híradmin

 4. Aki ezen a szinten a magyar érdeket védte, védi – félre lett állítva, vagy titoktartási kötelezettség megszegése miatt ki lett rúgva és különböző aljas praktikákkal utánuk nyúlnak, hogy ellehetetlenítsék életüket. Az általam nagyra becsült Völgyesi doktor is így járt, mert kimondta az igazat. És még hosszan lehetne sorolni.
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: