Szanyi Tibi Fidesz-Jobbik-LMP összeesküvést vizionál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma már semmi kétség, Szanyi Tibit legyőzte a kannásbor. Mondjuk a realitásérzék és az intelligencia eddig sem voltak szoros barátai, de mára már úgy látszik, hogy a még megmaradt agysejtek többsége is elkopott. Így Újlipótváros ostobája nehezen tudja felfogni, hogy a következő években nem valószínű, hogy képviselőként a parlament padlóját fogja koptatni.

Szanyi ugyanis bebukni látszik ott, ahol szoci jelölt az elmúlt húsz évben még sohasem. Azonban Tibor, ezt még véletlenül sem az elmúlt nyolc év pofátlanságának és hazaáruló politikájának tudja be, nem. Szerinte azzal semmi gond nem volt. Az ő vesztét a teljes politikai paletta ellene való összeesküvése okozza.

Tibor, három pohár öttablettás bedöntése után, már akkora ásznak gondolja magát, hogy őt kizárólag választási csalással és a legszélesebb politikai összefogással lehet csak legyőzni. Ezt meggyőződését nem is tartotta magában, és azon újságírói kérdésre, hogy ki állhatott a manipulációk mögött, a következőket találta mondani:

Egészen biztos, hogy a Jobbik. Pontosabban ő kezdte. Aztán néhányan még elkezdték követni. Itt én érzem a nyomát, a szagát, a sziluettjét egy fideszes rászervezésnek is, de még azt is megkockáztatom, hogy az LMP sem ártatlan. Vagy aztán az is lehet, hogy a fidesz szervezte az LMP-nek is.
[az értelmes arcért katt a fotóra]

Mint látható Szanyi ma már tényleg klinikai eset, vagy csak ennyire hülyének nézi az angyalföldieket. Vagy ami még valószínűbb, hogy mindkettő egyszerre. Hisz azt ő is pontosan tudja, hogy a máshonnan bejelentkező szavazók nem azért szavaztak az ő körzetében, mert kifejezetten őt akarták megbuktatni, hanem azért, mert az általa is megszavazott választási törvény módosítása alapján, sorsolással, pont ezt a körzetet választották ki az igazolással szavazók számára.

Arról már nem is beszélve, hogy az átszavazóknak mondottak nagy része ténylegesen ott él a kerületben. Főiskolások, egyetemisták, a fővárosban dolgozó vidékiek, akik vagy nem jelentkeztek be oda állandóra, vagy egyszerűen a főbérlők nem engedték, hogy bejelentkezzenek.

Szanyi felháborodottan közli, hogy „belerondítottak az átszavazók az életünkbe”, azonban arról valahogy elfelejt mesélni, hogy a 2006-os voksoláshoz képest, ha a szavazatok darabszámát nézzük, akkor most cirka 30 százalékkal kevesebbet kapott. És persze „véletlenül” az is homályban maradt, hogy még abban a szavazókörben sem tudott nyerni, amelyikben a közvetlen környezete szavazott.

Attól függetlenül, hogy Szanyi már évek óta egy erkölcsi és politikai hulla, még ne vegyük teljesen biztosra a pofára esését, hisz ez a környék még sohasem választott nem emeszempés gyökerekkel rendelkező képviselőt magának.

Kíváncsi leszek, hogy hogy alakul majd a dolog. Egy hét múlva kiderül, hogy a XIII. kerületben a teljes agyhalottak, vagy csak a megtévesztettek vannak-e többségben .

gabeebee – Radical Puzzle

0 thoughts on “Szanyi Tibi Fidesz-Jobbik-LMP összeesküvést vizionál

 1. Szerintem az LMP lesz pár év múlva, az MSZP utódpártja.
  A szocialisták szavazó bázisa lassan, de biztosan ki fog halni.
  Fiatalokat ezzel az eszmerendszerrel már nem tudnak szerezni. Az új „zöld” szörnyeteg sokkal veszélyesebb!
  A kevésbé intelligens szocialista képviselők tudják ezt és annyira ostobák, hogy nem bírják megállni, hogy ne fecsegjenek.
  „Szórólapok metamorfózisa – így lesz MSZP az LMP-ből
  Eltűnt az MSZP logója a párt egyik prominens újbudai országgyűlési képviselőjének szórólapjairól. Molnár Gyula, a XI. kerület polgármestere, jelenleg is tagja a törvényhozásnak a szocialisták színeiben, ennek ellenére új szórólapján nem szerepel semmilyen formában, utalás szintjén sem az őt indító párt. Viszont megjelent rajta a Lehet Más a Politika (LMP) szlogenje.
  Az április 11-i első forduló eredménye: Simicskó István (Fidesz–KDNP) 44,48, Molnár Gyula (MSZP) 38,22, Diószegi Ernő Endre (LMP) 9,44 százalék.
  Hámori Hanna, az LMP sajtófőnöke későbbre ígért tájékoztatást. Az ügy főszereplője, Molnár Gyula szerint ez „csak egy mondat”. Nos, ennyi választja el egymástól az LMP-t és a szocikat: csak egy mondat.”
  http://kuruc.info/r/52/58371/

 2. Csak megjegyzésként közlöm hog yépp makaptam egy meghívót az LMP hírlevélben egy jobbik rendezvényre:
  from lmp-hirlevel@lehetmas.hu
  sender-time Sent at 07:57 (GMT+02:00). Current time there: 1:48 PM. ✆
  reply-to info@lehetmas.hu
  to
  date Sat, Apr 24, 2010 at 07:57
  subject [LMP] MEGHÍVÓ
  mailing list Filter messages from this mailing list
  unsubscribe Unsubscribe from this mailing-list
  Images from this sender are always displayed. Don’t display from now on.
  hide details 07:57 (5 hours ago)
  Tisztelt Honfitársak!
  Sok szeretettel továbbítom a mellékelt meghívót, és egyben biztatok mindenkit, hogy jöjjön el családostul, barátokkal, ismerősökkel.
  Üdvözlettel,
  Kristóf
  Számos ingyenes programmal várja szimpatizánsait a Jobbik idei majálisára
  Hét ingyenes koncert, számos állandó gyerekprogram és színvonalas előadások várják az érdeklődőket a Jobbik idei majálisára az óbudai Hajógyári-szigetre május 1-jén és 2-án. A párt országgyűlési munkájának terveiről Vona Gábor fog előadást tartani, kötetlen beszélgetéssel egybekötve együtt reggelizhetnek az új erő vezetőivel, valamint a koncertek után rockdiszkóval folytatódik a buli.
  Tovább
  A Jobbik azt szeretné, ha minden nap a Föld napja lenne
  2010.04.22 | Közlemény Országos hírek
  A Jobbik szerint az emberiség felelős a Föld környezeti állapotának romlásáért, ezért nekünk elsősorban hazánkban, Magyarországon kell rendet tennünk, és ezzel is hozzájárulnunk a pusztulás megfékezéséhez és a globális helyzet javulásához.
  Tovább
  Ennyit erről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük