KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Svájcban népszavazást tartanak a bűnöző külföldiek deportálásáról

Silvia Bar, a Svájci Néppárt főtitkárhelyettese szerint korábban nem léptek fel elég keményen a bűnöző migránsok ellen, és nem használták a deportálást mint elrettentési eszközt, ami hatalmas hiba volt. A jövőben ez megváltozhat, Svájc nemsokára népszavazást tart a bűnelkövető migránsok kiutasításáról.

Főkép szövege: Végre biztonságot teremteni! IGEN, a bűnöző külföldiek kiutasítására! (SVP=Svájci Néppárt; Le Soir, Le Temp, stb., francia újságok, vagy a FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung) ezt a pártot szélsőségesnek, fasisztoidnak, nácinak nevezik. Az SVP Svájc legerősebb pártja! Svájcot 4 nép gazdasági érdekszövetségének tartják, mégis egészségesebb nemzeti megnyilvánulásai vannak, mint jelenleg bármely EU-tagállam nemzetének!)

NIF: A migráns kifejezés nem alkalmas ebben a kontextusban, hisz Svájcban az állampolgárságot 16 év után kaphatja meg a bevándorló, és akkor is tetemes pénzösszeget kell befizetni. Portálunk támogatója, Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, családja bepolgárosodásáért kb. 16’000.- svájci frank illetéket fizetett be. Tehát a szavazás mindazok ellen irányul, akik már 16 éve, vagy még több, Svájcban tartózkodnak és nem kérték a svájci állampolgárságot. Vannak 2. generációs, már Svájcban született külföldiek, akik nem állampolgárok, és így kikerülik a katonai behívót, őket is érintheti a deportálás! Írtuk már, hogy a bepolgárosodott külföldiek és a nem bepolgárosodtak együttesen kiteszik már Svájc lakosságának 45-50%-àt is.

Ma este, 2016 febr. 28, frissíteni fogjuk a cikket a választási eredményekkel.

Svájc február 28-án tart népszavazást arról, hogy amennyiben egy migráns bűncselekményt követ el, az azonnali kiutasítást vonjon maga után. Amennyiben a lakosság megszavazza az intézkedést, az nem csak gyilkosságokra és más súlyos bűncselekményekre vonatkozik majd, hanem lopásért, vagy gyorshajtásért egyaránt automatikusan a deportálás lesz a büntetési forma. Az intézkedés nem csak az elmúlt egy év nagy migrációs hulláma miatt tekinthető radikális lépésnek: Svájc lakosságának mintegy negyede külföldi.

(Dr. Ing. Sebestyén, Zürich: Csak azok számítanak külföldinek, akik időközben még nem polgárosodtak be. Akik ezt megtették, mint én is, azok ebben a statisztikában nem szerepelnek már, tehát nem számítanak a statisztikákban külföldinek. Mivel ezt az adatot nem ismeri a közvélemény, csak úgy tudom megbecsülni, hogy hány % lehet külföldi, hogy figyelem a környezetemet. Hogyha ezt a becslést a II. vb óta vesszük, akkor a bepolgárosodottakkal együtt kb. 40-50% külföldi van Svájcban, vagy egy kicsivel több.)

Hasonló kezdeményezés még volt, de valahogy a politikusok elsinkófálták a kivitelezését. Ezért most újra elővette a Svájci Néppárt a témát.
Hasonló kezdeményezés még volt, de valahogy a politikusok elsinkófálták a kivitelezését. Ezért most újra elővette a Svájci Néppárt a témát.

A migránsok bűncselekményei Európa-szerte társadalmi problémákat okoznak, mert a liberalizmus mint uralkodó ideológia elvárássá tette a pozitív diszkrimináció szükségességét abban az esetben is, ha egy bevándorló nem hajlandó elfogadni az alapvető európai normákat. Németországban rendőrök névtelenül nyilatkozva merték csak elmondani az ország vezető sajtóorgánumainak, hogy felsőbb utasítás van érvényben arra vonatkozóan, hogy bevándorlókkal szemben nem alkalmazhatnak erőt, akkor sem, ha tettenérés történik. A német rendőröket automatikusan a rasszizmus vádjával bélyegzik meg és elveszíthetik állásukat, ha egy migránssal próbálják betartani a törvényt – és mint kiderült, egy egyszerű igazoltatás is testi sértésnek minősül Németországban, ha a bevándorló menekülni kezd és a rendőrök feltartóztatják.

Ez is érdekelheti:  Donald Trump szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta a merényletkísérlet utáni első választási gyűlését

A német gyakorlat szerint egy bevándorlót mindeddig csak akkor lehetett kiutasítani, ha súlyos bűncselekmény követett el – de a hatóságok még gyilkosság esetén is mérlegelték, hogy az adott személy saját származási országában “közvetlen veszélynek van-e kitéve” (veszélyesnek minősített országba nem küldik vissza a gyilkosokat). Mint kiderült, Németország nem csak a sajtóban működtet brutális cenzúrát az uralkodó ideológia dogmáinak betartatása érdekében, de az alapvető európai értéknek tartott demokráciát is kivonták forgalomból. A közvélemény-kutatások rendre azt mutatják, hogy a lakosság többsége nem akar bevándorlókat, de az emberek mégsem dönthetnek arról népszavazáson, hogy a kormány beengedjen-e évente több mint egy millió bevándorlót.

A tömeges migrációval nem csak a terrorveszély jár együtt, de fokozott kriminalitást is von maga után. Németországban egy év alatt 186 ezer bűncselekmény követtek el bevándorlók. Svájc február 28-án megmutatja, hogyan működik egy demokrácia, és az emberek közvetlen referendummal dönthetnek arról, hogy akarnak-e más országból bevándorolt bűnözőkkel együtt élni.

Özönlik a nép Svájcba!
Özönlik a nép Svájcba!

(Dr. Ing. Sebestyén, Zürich: Ez az utóbbi bekezdés, sajnos nagyon naivnak hangzik. Beindult itt is a propaganda és mindenki, aki egy cseppet is főnök és a referendum ellen van, az nyilatkozik és hangot, képet kap a tv-csatornákon, újságokban kinyomtatják a véleményüket, facebookon a be  nem polgárosodott idegenek jajgatnak arcuk elé tartott külföldi igazolványukkal és óbégatnak, hogy ennyi-meg-amannyi ideje itt élnek és most egy sebességtúllépés miatt kiutasíthatják, stb.. Rettenetes ellenpropaganda van és a svájci nép sem tud kibújni a propaganda hatása alól. A médiat Svajcban is uralják az ős-ránkvándorlók. A Wollishofen, Enge kerületekbe tömörültek a zsidók és kiharcoltàk maguknak, hogy péntek délután az átmenő forgalom előtt sorompót engednek le: kell nekik itt is a gettó. A népszavazás tétje csak a bűnözők ellen van, és nem a békés, beilleszkedett, munkás idegenek ellen. Ugyanakkor a bevándorlás a nyugat európai országok közül, kivéve az utolsó 2 évet, 100’000 főre számítva Svájcban volt mindig a legmagasabb, amióta a kétoldali egyezményeket az EU-val kötelező módon alá kellett írniuk. Akkor a svájci nép valóban jól döntött, hogy nem lépnek be az EU-ba, de az aláírt szerződések maradtak. Így a svájciak a régi jól bevált rendszerüket a külföldiek munkavállalási  engedélye kiadásának szabályozásával fel kellett adják. El is lepte őket a keletnémet /NDK) „szakértök” tömegei.  Minőségi romlást okozott minden vonalon pl. az újonnan beérkezett  orvosok, akik ugyanolyan gorombán és programozás nélkül dolgoznak itt is, mint valamikor a szocializmus aranykorszakában az NDK-ban. A svájci ipar abba a súlyos hibába esett, hogy a német nyelv miatt a régi már beilleszkedett jugoszlávokat, olaszokat rúgják ki mindenhonnan és veszik fel helyettük a keletnémeteket. Addid-addig, amíg egyszer egy szorult helyzetben a németek az itt lévő 5. hadoszlopuk segítségével csinálnak egy hatalmas Anschluss-t. Ez egy valós svájci félelem!)

Forrás: hidfo.ru nyomán

Ez is érdekelheti:  „Ideje elmondani az igazat” - az Egyesült Államok közleményt adott ki a Trump elleni merényletről

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Svájcban népszavazást tartanak a bűnöző külföldiek deportálásáról

  1. Nekik bármiről lehet tartani népszavazást, s a többségi akarat lesz a törvény. Az alsóbbrendű magyarok nem is tarthatnak népszavazást. Ha mégis tartunk, akkor annak eredményét senki nem veszi figyelembe. Ilyen a sorsunk Judeo-Európában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük