KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Simon nem találta a jó rubrikát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Simon Gábor a majd negyedmilliárdot osztrák bankszámlán tartó politikus nem találta vagyonnyilatkozatában a megfelelő helyet, ahová beírhatta volna utólag az összeget.

[youtube=http://youtu.be/PDs_6dmbOLk]

N1Tv

5 thoughts on “Simon nem találta a jó rubrikát

 1. Ez csak egy a sok csaló disznó közül, hol a többi amiről még nem tudunk? GYURCSÁNY a zakkant milliárdos bolsi majd csak feldobja a többit is ha a tolvajok nem fogadják vissza.Az impotens APEH, csak a filléres csalókat meri zargatni a milliárdos tolvajok,. meg meg veszik kilóra őket. A 250,millióból menyi szegény jó lakhatott volna , 3, millió munkás ember meg éhbérért dolgozik három műszakban, EZEK A ROHADÉK KULLANCSOK MEG ÉLŐSKÖDNEK A SZEGÉN EMBEREK NYAKÁN. Most kellene államosítani a lopott vagyonokat a fehér galléros tolvaj disznóktól, de será tolvajok lesz még itt ilyen csak idő kérdése . Majd akkor jó pénzért vállalok bujtatni belőlük néhányat én is előre meg igérem ,hogy nálam nem fognak száraz kenyeret enni mind a könnyeikkel fogják locsolni a rohadék tolvaj disznók. A történelem kerekét lassítani lehet de meg állítani nem, volt már itt ilyen mennél jobban nyúzzák a pórnépet annál hamarabb jön el az ideje…… Üdv, minden becsületes magyarnak Adorján I.

 2. Itt „minálunk” Klaus Wowereit miniszter korrupciógyanú miatt vizsgálóbizottság elé állíttatott. Le fog mondani,ha tetszik ha nem!
  Minden korrupciós ügyért a Nemzeti Együtt(nm)működés Kormánya
  felelős, mivel a nagy hangon bejelentett elszámoltatás NEM TÖRTÉNT MEG! Budai Gyula „átment” dinnyézésbe is diadalittasan bejelentette, hogy az elszámoltatás befejeződött DDDDDDDDDDDDD
  Loviaguin Alexander
  BMW Berlin

 3. Magyarországon nincs jog.
  A politikus-bűnözőkre nem vonatkozik, hiszen ők ezért és az ehhez hasonló júdáspénzért adták el az országot. Őket védik a gyarmattartók. Így került ki az országból a teljes magyar államadósság kétszerese! Egyetlen felelőst sem találtak – de eddig nem is kerestek.
  A másik kategória a magyar, tisztességgel dolgozó emberek (…már akinek jutott az egymillió munkahelyből…). Ők, ha a legcsekélyebb hibát vétik, nem számíthatnak az adóbehajtók kegyelmére. Ha pedig tönkrementek, azért nem tudnak fizetni, viszik mindenüket.
  A „nemzeti” kormány pedig épp el van foglalva seggnyalással, mekkora emlékművet állítsanak új elnyomóinknak és felvásárlóinknak – a Lenin szobor helyébe!
  Nagy Péter

 4. A gyarmat tartó tolvajok össze játszanak a pártok, kormányok mocskos galléros tolvajaival , márpedig ez sajnos tény itt volna már az ideje igazi forradalmat csinálni és kérdés nélkül visszavenni a néptől el lopott javakat. Meddig ,meddig, meddig ,tűrjük még??????? Üdv. Adorján I.

 5. „Simon nem találta a jó rubrikát”
  Persze,hogy nem találta lopás-rubrika nincs.
  Van egy olyan sanda gyanúm,hogy most zajlik a legnagyobb lehúzása a magyar adófizetőknek.
  A hazánkban élő zsidók szimpla bűnözők.
  H.B.

  „Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek.” (David Irving)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: