Segítsen okosan!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem tudom, hogy dühöngjek vagy szomorkodjak? „Segítsen okosan, hogy minden mentőautóban legyen defibrillátor!” – mondja a reklám.

Olyan ideges lettem (s vagyok azóta is!!!), amikor először hallottam ezt, hogy azt hittem, rosszul leszek. Én segítsek? Az adófizető polgár? Akitől elképesztő összegeket vonnak le mindenféle adók és járulékok címén? Az segítsen, akit ellehetetlenít az állam, akit megnyomorít a hatalom? Az segítsen, akitől megvonnak minden lehetőséget az életben maradáshoz, a gyarapodáshoz? Akit eltipornak, kizsákmányolnak a végletekig, akit mindenki megtiporhat? Mi segítsünk? Okosan?

Miféle elvetemült, aljas lelkű gazember találta ki ezt a reklámot?

Miközben gátlástalanul ellopják éppen az általunk megtermelt jövedelmeket, s ezek a tolvajok számonkérés, felelősség nélkül megússzák, röhögnek a markukba, akkor tőlem, tólünk várnak segítséget?

Mindig tudtam, hogy az aljasság, a gazemberség gátlástalan, pofátlan, cinikus. Éppen olyan, mint ez a reklám. „Segítsen okosan, hogy minden mentőautóban legyen defibrillátor!”

Amikor a fiam először meghallotta, megdöbbent. „Mi az, hogy legyen? Miért? Nincs, apa?” – kérdezte megdöbbenve. „Nincs, fiam!” Csak ennyit tudtam mondani. S arra gondoltam, mekkora összegeket loptak el a tűzhöz közel ülők.

„Édes Istenem! Mikor tér már észhez ez a nép? Mikor mondja már ki végre, hogy elég volt? Hogy most pedig minden aljas gazembert keményen, kegyetlenül számon kérünk, éppen úgy, ahogy azok megloptak, becsaptak bennünket!? Nem tudom, eljön-e az az idő?

Honfitársaim, ez ma Magyarország!

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

2 thoughts on “Segítsen okosan!

  1. Ha továbbra is pártokban gondolkodunk, és nem a Nemzetben sohasem sem jön el az az idő…
    Minden pártot, a magyarságot irányitó háttérhatalom megvásárolt, vagy meg fog vásárolni!
    és ez ma Magyarország!
    Én kimondom: Elég volt!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük