KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

SAULUSBÓL PAULUS: Üzenet a börtönpalackból

Egy törvénysújtotta polgármesterjelölt olvasónk eljuttatta országmentő gondolatait szerkesztőségünkbe. A szöveget cenzúrázatlanul közöljük. Csak szavazati joggal rendelkező, erős idegzetű polgároknak ajánljuk!!!

Polgártársak!

Kovács Pál vagyok, az Önök polgármesterjelöltje. A börtönből szólok hozzátok. Igen, lesújtott rám a Törvény, mert elsikkasztottam a pártkasszát.

Legalábbis ezt állítja a kegyetlen és irracionális igazságszolgáltatás. Természetesen ártatlan vagyok. Életemben nem loptam, nem hazudtam, nem üzérkedtem a befolyásommal, nem éltem vissza semmiféle hatalommal, amit a Párt vagy az érdekvédelmi szervezet (mikor melyik) a kezembe adott.

De most nem a személyemet ért eget rengető igazságtalanságról akarok beszélni. Ami elmúlt, elmúlt. A cella remek, és kérés nélkül bevezették az XXX tévécsatornát is. Arról az eksztatikus revelációról szeretnék beszélni, ami a börtönben ért. Úgy érzem magam, mint Nagy Szent Teréz, ha szabad ily szavakkal élnem. Bár a börtönben ez nem számít kivételes érzésnek.

Polgártársak! Rádöbbentem, hogy a börtönben sokkal több idő áll a rendelkezésemre, mint odakint, az úgynevezett szabad világban. Rádöbbentem, hogy akár 24 órán keresztül is törődhetek a Ti gondjaitokkal. A szó legszorosabb értelmében éjt nappá téve tevékenykedhetek a mi szép közösségünk felvirágoztatásán. Hiszen nem csábítanak partik, lobbik, pártok, közpénzen történő kéjutazások, vaskos borítékok. Nem! Csak én vagyok – a ti polgármesteretek – és a Sors. Nem kell pártharcokra, aljas alkukra, választási csalásokra, kampányhazugságokra és kenőpénzek leosztására fecsérelnem a belém vetett bizalom szülte energiákat. Teljes erőmmel arra összpontosíthatok, amiért újra meg újra megválasztotok engem, immár 25 éve. És mindehhez nem kellett egyéb, mint egy hűvös börtöncella. Hát nem csodálatos?

De, csodálatos. És az is csodálatos, hogy mindannyiotokat szépen végig tudlak hallgatni, ha eljösztök beszélőre. Polgártársak, engedjétek hozzátok jönni a szavaimat. Gyertek el hozzám. Annyi időm van, amennyi éppen kell.

De mondok egy még jobbat. A közösség érdekeinek szolgálatával eltöltött örömteli börtönórák megtermékenyítették elmémet. Egyedülálló törvényjavaslatot dolgoztam ki országunk, de az egész világ jobbá tételéért is. Javaslom, hogy az ország összes polgármesterjelöltje vonuljon börtönbe. Testületileg! Nemre, etnikumra, vallásra, bőr- és pártszínezetre, továbbá szexuális preferenciára való tekintet nélkül. Képzeljétek el, polgártársak, milyen robbanásszerű fejlődésnek indul majd az ország, ha minden egyes vezetője börtönben csücsül, és csak a nép sorsának javításán dolgozik. Tisztán, bűntelenül, mindenféle csábítástól mentesen.

Itt állok előttetek, polgártársak! Másként nem tehetek. Szavazzatok rám, és én bebizonyítom nektek, hogy a híresztelések ellenére igenis létezik erkölcsös politikus. És ennek fejében csak egy kis pecsétet kérek tőletek.

Hívetek mindörökké, a közösség szolgálatában

Kovács Pál, polgármester és jelölt

foter.ro, Szerző: Szántai János, 2016. június 1. szerda, 15:49
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “SAULUSBÓL PAULUS: Üzenet a börtönpalackból

 1. „sed licet iovi, non licet bovi” =amit szabad Jupiternek (=a haracsolo szocionistaknak!) azt nem szabad az ökörnek” (=a csak begetni tudo magyar birkaknak!!!
  Es mindez, mindaddig igy fog maradni, ameddig, a delibabkergetesre atnevelt bégetö magyar birkak többsegevel politikusaink, mediaidomaraink es egyeb ertelmisegi prostitualtjaink, el tudjak hitetni, hogy „kutyabol is lesz szallonna”, ill. a MAGYAR NEMZET evszazados belsö ellensegeiböl, a Karpatmedencei magyarsag együvetartozasat tamogato hazafiak!!!
  Ök ugyanis, a „szocionista husos-fazek ” mellöl, soha nem fognak önkent eltavozni! Öket onnet, -ugyanugy mint mi tettük,56-ban-, el kell zavarni!
  Velelmezi es javasolja, az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

  1. Sajnos már megint itt van egy alak, a birkabégető, amit nem hagyhatok szó nélkül. Vissza kell utasítanom a magyarokat birkákhoz hasonlatát.
   Kérem megérteni, ha van önben annyi erkölcsiség, hogy nem a magyar a birka. Hanem a százszoros túlerőben levő európia, atlanti világ az, amely tönkretette az életterünket. Ezek politikai akaratnyilvánulása a bégettetés.
   Ha az hozzászóló körmére például 100-szor nagyobb súlyt tennének idegenek, mint amit elbír, vajon ön nem „obégetne”-e?

 2. -‘az ember természetesnek veszi még a levegőt is,és csak akkor jön rá,hogy hiányzik,ha már nem kap. Azt gondolja,neki alanyi jogon jár minden jó,a másiknak meg csak a rossz . Justitia törekszik,hogy a serpenyő egyensúlyban legyen. Mindenkinek kijár mindegyikből, hiába próbálják egyesek félre billenteni a javukra. Ahhoz,hogy az ember mélyebb értelemben eltudjon gondolkozni,vonatkoztatni a bevett szokásoktól,idegződésektől,szabályoktól, törvényektől, vissza kell vonulni az anyagi világtól,külvilágtól. Megfelelően lecsökkentett táplálék bevitel mellett,feltárul benne az élet értelme. Az elszigetelés,az ingerszegény életvitel segítségére lehet az ego leküzdésére is. Hiszen már mindent elvettek tőle,már nincs mit veszíteni,s akkor tudja meg,hogy valójában,ki is Ő. Szerte foszlott,kipukkadt az önmagáról kialakított kép,és ott áll,saját maga előtt „levetkőzve . Valójában ez vagyok én. Nem a börtön a megoldás, de sokaknak segítségére (?) lenne,hogy tudja, más is van e világon,nem csak ő,és saját magának legalább annyira fontos önmaga,mint neki.

 3. Egyetértek T. Istvánnal! Valóban nem a magyar a birka. A birkásítási program ezerrel halad, de az egyre fogyatkozó genetikailag magyart nem lehet birkásítani. Csak a magyarországi lakost lehet. Vattay Szabolcs

 4. A fő problémát ott látom,hogy tájékozatlan a magyar és jóhiszemű.
  Meg kell találni a módját,hogy utána járjon a dolgoknak (hazánk problémáinak gyökere)akár azért,hogy megcáfoljon és ha elindult az úton akkor hozzánk fog megérkezni és itt is marad végleg.
  Aki egyszer átlátott az élősködő megszállókon azt többé már nem tudják megvezetni.
  H.B.
  „A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban.
  A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük