KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Választási csalás Tiszaújvárosban? – Sajtóközlemény! (videóval kiegészítve)

A tiszaújvárosi Jobbik nevében Kanyó Viktor polgármester-jelölt és Balla Gergő országgyűlési képviselő a tiszaújvárosi választási csalással kapcsolatosan megjelent hírekre az alábbi közleményt adjuk ki:


Az internetes hírportálokon megjelent valószínűsíthető választási csalások leleplezésében személyesen vettünk részt. Felháborodva tapasztaltuk, hogy a kisebbségi és az önkormányzati választásokra csoportosan és szervezetten szállítottak cigány származású embereket. Több szemtanú és videofelvétel is tanúsíthatja, hogy külön papíron utasították a szavazókat, hogy kikre adják le voksukat. Valószínűsíthető, hogy listán vezették azoknak a személyek nevét, akik már leszavaztak. A rendőrséget azonnal értesítettük, akik tetten érték a személyeket.

Kanyó Viktor polgármester -jelölt a helyi Választási Bizottságnál kifogást nyújtott be, és Balla Gergő országgyűlési képviselő a feljelentés után videó anyagot is átadott a rendőrség részére.

Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar demokráciában még mindig vannak olyan személyek, akik esetleges választási csalással próbálnak előnyt szerezni. A Jobbik soha nem élt és nem is fog élni ilyen eszközökkel.

A Jobbik csak tiszta erővel és demokratikus választásokon szeretne nyerni!

Balla Gergő országgyűlési képviselő, és

Kanyó Viktor, a Jobbik tiszaújvárosi elnöke.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2t5na-2TaQU]

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük