ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sajátjaikat lövik agyon az ukránok az Azovstal bunkereiben 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ramzan Kadirov, a mariupoli Azovstal üzemet körülvevő csecsen egységek parancsnoka közösségi bejegyzésében arról számolt be, hogy az üzem kazamatáiban meghúzódó egységek tagjai között egyre nő a feszültség. Ezt egy olyan általuk nácinak nevezett elfogott ukrán katonától tudták meg, akit a lőállásában sikerült foglyul ejteniük.

A fogoly szerint a vastag falak alá zárt üzemrészben tartózkodók jelentős része fehér zászlóval kijönne és megadná magát, azonban parancsnokaik ezt kategorikusan elutasítják. Ezen kívül megerősítést nyert – írja Kadirov -, hogy azokat, akik megadásra buzdítanak, agyonlövik a parancsnokok.

Az oroszok az elmúlt napokban már többször is lehetőséget biztosítottak az Azovstal üzem katakombáiban rejtőzködő egységeknek a megadásra, azonban a rejtőzködő katonák között olyan dezinformációk terjednek, miszerint a Mariupolban lévő orosz egységek civileket gyilkolnak és a hadifoglyoknak sem kegyelmeznek.

Kadirov szerint:
Az ukrán nemzeti zászlóaljak parancsnokainak aljassága és a kijevi hatóságok képmutatása már régóta átlép minden elképzelhető határt. Nem csodálkozunk ezen a viselkedésen, hiszen az erkölcstelen és tisztességtelen emberek minden gazemberségre képesek – írta Kadirov.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: