KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rokonok, haverok Magyarországa

Nem semmi! Ez csak egy kicsi szelet a sógor-koma-jóbarát maffiából, a felvezető utáni képen. S még nincsenek is itt a BKV-s ügy haverjai, Hagyó Miklós, Horváth Éva, Lelovics Ottó, … De ide sorolhatók a Fővárosi Közterület-fenntartó emberei, a Centrum Parkoló Kft. vezetői, és a sor ki tudja meddig folytatható!

Szegény Móricz foroghat a sírjában, hiszen ő a dzsentrivilágbeli panamákról írt az 1932-ben megjelent regényében. Ehhez képest a mai svihákok, a klán vagy másképpen maffia tagok professzorok a lopásban, csalásban, rablásban. Zsigeri (a kádári időkből fakadó) undorom van a Kék-fény nevű műsortól, nem szoktam nézni, de a héten pár percig odakapcsoltam, s éppen a folyamatban lévő hasonló ügyek voltak terítéken. Elképesztő volt, amit hallottam, hogy hány ügy, milyen hatalmas összegekben van még felderítetlenül, s a nyomozóknak hegynyi magasságú aktahalmazokat kell vizsgálniuk. Mindez a korrupció, a maffia-bűnözés következménye.

Ma Magyarország a bűnözés Mekkája! Itt bárki, bármit megtehet, ha eléggé nagyban lop, csal, rabol, hazudik!
Íme, egy kis ízelítő a mai ROKONOK hálózatáról!
(NIF szerkesztő)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Rokonok, haverok Magyarországa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük