Rendvédelmisek érvei

A nemzeti radikális portálokon megszólalók között túl sok olyan beordibáló fordul elő, akik a rendvédelmisek elleni zsigeri utálatról és gyűlöletről tesznek tanúságot. Ezekből a beordibálásokból az derül ki, hogy a rendvédelmisek munkafeltételeit a gyűlölködő beordibálók egyáltalán nem ismerik.

Az alábbiakban álljon itt egy rendvédelmis névtelen beírása, melyben –a teljességre törekvés igénye nélkül- felsorol néhány érdekes támpontot, hogy miért is van különbség egy kőműves és egy rendőr, egy könyvelő és egy tűzoltó, stb. Nyugdíjaztatása, fizetése között. Olvassuk el, hallgassuk meg őket, figyeljünk oda rájuk, és értsük meg jobban őket!…

Hirdetés
1. rendvédelmi dolgozók tüntetése

“- Az állampolgárok alapvető joga a sztrájkjog, azonban egy csoport részére törvény tiltja a sztrájk útján való érdekérvényesítést. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért!

– Az állampolgárok titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelhetősége csak bűncselekmény gyanúja esetén, megfelelő engedélyek birtokában lehetséges. Az állampolgárok egy csoportja és családjuk tagjai megalapozott indok nélkül titkosszolgálati módszerekkel megfigyelhető. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért!

– Az állampolgárok joga, hogy bármely politikai párt tagjai legyenek, politikai szerepet vállaljanak, országgyűlési és önkormányzati képviselők legyenek. Az állampolgárok egy csoportja számára tilos politikai pártba belépni, a munkaviszonyának megszűntét követő 3 évig a fentebb említett politikai, közéleti funkciókba nem választhatók. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért!

– Az állampolgárok munkával kapcsolatos jogait, munkaidejét, túlóra szabályait, a munkavégzés helyére vonatkozó előírásait a Munka Törvénykönyve szabályozza. Az állampolgárok egy csoportjára egy ennél sokkal szigorúbb törvény vonatkozik,

2. Az álarcviselést tiltja a törvény! Rendvédelmisek tüntetése

amely lehetővé teszi a munkáltató számára a munkavállalók tetszőleges időben, tetszőleges helyen és tetszőleges időtartamban való foglalkoztatását. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért.

– Az állampolgárok munkavégzéssel összefüggő fegyelmi felelősségre vonását meghatározott jogszabályok szabályozzák, amelyek nem teszik lehetővé pl. a munkavállalók szabadságának korlátozását. Az állampolgárok egy csoportjának a munkavégzés közben elkövetett vétségek esetében egy külön, a Ptk. és Btk. előírásainál szigorúbb szabályok szerint, külön bíróság előtt kell felelniük, mely szabadságvesztéssel is büntetheti a vétséget az elbocsátás mellett – amiért más állampolgárokat legfeljebb elbocsátással büntethetnek. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért.

3. A rendvédelmisek tüntetései eddig nagyon erőtlenek voltak

Az EU más államaiban sokkal erőteljesebb tüntetések vannak:

1.      autókból barikád építés, és ennek felgyújtása;

2.      tűzoltó autókból ganyélevet pumpálnak be a minisztériumok épületébe, hogy fürödjenek a politikusok abban a szarban, amit kevertek;

3.      a ganyélé helyett a nagyon hatásos bűzbombákat is gyakran használják, és ezzel zavarják ki a politikusokat az épületekből, akik persze a patkányjáratokon menekülnek el;

4.      civil szervezetekkel együttesen népbíróságokat hoznak létre, ahol elítélik a helyzetért felelős miniszterelnök és/vagy miniszterek bábját és az ítéletet végre is hajtják;

5.      óriási decibellel be kell játszani Ceausescu utolsó beszédjét; OV-Tamponnak kitűnő üzenet lenne!

6.      stb.

Minden civil engedetlenségi mozgalom jelszava:

Sok füst, kevés tűz!

A sok füst nem csak azt jelenti, hogy sok füstbombát dobálunk szanaszét!

4. Tovaris, konyec! Viktor neked is konyec! FIDESZ-nek is! A Tetrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének tüntetése

forrás: (Egy olvasó)

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


0 thoughts on “Rendvédelmisek érvei

 1. A tanult rendvédelmisek hol voltak 2006 október 23-án ? Ennyi !

 2. Én ezt a mondatot biztos, hogy nem írtam le, de ha cenzúra, akkor legyen cenzúra !
  Kedves Budai Úr!
  Milyen cenzúráról és milyen mondatról beszél?
  Csak abban az esetben törlünk egy hozzászólást, ha személyeskedő, nem a témáról szól, és durva kifejezéseket tartalmaz! (Ezt az Ön esetében is kénytelen voltam megtenni, nem is olyan rég!)
  Olyat viszont soha nem teszünk, hogy valótlan mondatokat írunk bele a hozzászólásba, amit a hozzászóló nem írt le! Valótlan mondatokat senki “szájába” nem adunk.
  Ha belejavítunk, az csak és kizárólag helyesírási javítás lehet!
  Nincs Önnek egy kis üldözési mániája?
  Üdvözlettel: Híradmin

 3. A rendet ki határozza meg, a hatalom! Ha szemét banda ellen lázadsz, államellenes bűnöző lesz a neved! Ő A MAGA TÖRVÉNYE SZERINT, “TÖRVÉNYES”, Te meg a törvénytelen lázadó, aki őket védi az meg “piszkosmunka vállaló!”

 4. Vissza utasítom a “beordibálást”! Közelről ismerem a munkájukat, mivel sokszor érintkezem a munkájukkal, személyes tapasztalókból alakítom a véleményemet!
  Amikor a tolvajt, a garázdát nevesítve adtam a kezükre és el is ismerték az elkövetők, ennek ellenére előbb távoztak a rendőrségről mint én, és minden esetben megúszták még csak ejnye-bejnyét se kaptak, vajon miért szeressem a rendőröket? Még csak vádemelésig se jutottak el a dolgok! Kétesetben lépnek fel keményen és brutálisan, amikor büntetni kell az autósokat és verni a Magyar embert! Mindaddig, amíg a sintér-pintér elvtársat le nem tartoztatják, egyáltalán még csak megszólalni sincs joguk!

  1. Tisztelt kató rudi szeretném felhívni szives figyelmét, hogy azokat a bizonyos embereket nem a rendőrök engedik szabadon, hanem az igen tisztelt ügyészek, és a “független magyar bíróság” a birságot meg nem az a szerencsétlen télen nyáron utcán posztoló kis rendőr találja ki, hanem a ” tisztelt parancsnoka” aki börtönnel fenyegeti meg őket ha nem teljesítik a kvótát. A magyar emberek megveréséről meg csak annyit, hogy valószínűleg ön szerint azok a szerencsétlen rendőrök ott 2006 szeptember 18.-án az MTV székháznál nem voltak magyar emberek.
   A Pintért meg akár ön is feljelentheti ha van bármiféle bizonyítéka ezzel nem kell megvárnia a rendőrséget.
   Végezetül annyit szeretnék ide leírni, hogy a tudatlanság áldás azt hiszem!
   Tisztelettel Király László ny. rzls.

   1. Ön és társai nyalták-nyalják most is a sintér-pintér seggét! Azt hogyan fogja az ügyészségre meg a bíróságra amikor cigány horda Siófokon grasszált hogy egyetlen rendőr se járt arra felé, elmentek nehogy intézkedni kelljen? Azt hogyan magyarázza hogy a amikor több esetben megloptak engem és a családomat a tolvajt előbb kiengedték mint minket? Azt hogyan magyarázza amikor munka végzés közben lefejelt a cigány látleletet vetettem a rendőrök leakartak beszélni a feljelentésről, majd amikor lett volna meghallgatás elnapolták azzal hogy elfelejtett vissza menni eltávozásról mert időközben más miatt becsukták és azóta is keresik már vagy húsz éve! Napestig sorolhatnám azokat a tényeket amik velem és családommal történtek, nem mástól hallott dolgokról beszélek! Bezzeg a biztonsági öv és a gyorshajtás miatt úton-útfélen tudnak büntetni, arra van energiájuk meg emberük is! Élvezze a nyugdíját a Király elvtárs amíg kap!

 5. A cikkíró csak arra kéri az olvasókat, hogy figyeljünk oda rájuk, értsük meg jobban őket! Mert rend nélkül nincs állam csak anarchia! NIF a civilizált és emelkedetteb, színvonalasabb nemzeti portálok közé sorolandó! de olvasd el a hunhir.infon, vagy kuruc.info-n milyen útszéli stílusban szitkozódnak, gyilkosságra hívnak fel, személyes mocskolódás a cikkíró számlájára, de leginkább más beordibálók számlájára.
  Kedves Olvasónk!
  Köszönjük az elismerő szavakat!
  Igyekszünk tartani a színvonalat!
  Reméljük, sikerrel.
  Híradmin

 6. Hááát…
  Ez a “rendvédelmis” valószínűleg a holdon él, de nézzük sorjában:
  “- Az állampolgárok alapvető joga a sztrájkjog …”
  Ja, papíron. Nem sok magyar kis- és középvállalatnál illetve multinál dolgozót láttam sztrájkolni, mivel munkát sem kapna, ha szakszervezeti tag lenne, csak ugye ez így nem nagyon látszik kívülről.
  “- Az állampolgárok titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelhetősége csak bűncselekmény gyanúja esetén, megfelelő engedélyek birtokában lehetséges…”
  Kivéve a fent említett dolgozóknál ugye, ahol a munkavállaló figyelve van a 8 órájában folyamatosan, főleg, ha számítógépes a munkája, akkor a levelezése is.
  “- Az állampolgárok joga, hogy bármely politikai párt tagjai legyenek…”
  Ja, csak ha bizonyos párthoz kötődik, akkor legfeljebb nem kap munkát ugye.
  “- Az állampolgárok munkával kapcsolatos jogait, munkaidejét, túlóra szabályait, a munkavégzés helyére vonatkozó előírásait a Munka Törvénykönyve szabályozza…”
  Ja, papíron. De ha nem vállalod el, ha a főnök bent marasztal vagy kiküld kiszállásra akár több napra is, akkor veheted a sátorfádat, indok mindig lesz.
  “- Az állampolgárok munkavégzéssel összefüggő fegyelmi felelősségre vonását meghatározott jogszabályok szabályozzák, amelyek nem teszik lehetővé pl. a munkavállalók szabadságának korlátozását.”
  Ja, papíron. De a gyakorlat …
  “Az állampolgárok egy csoportjának a munkavégzés közben elkövetett vétségek esetében egy külön, a Ptk. és Btk. előírásainál szigorúbb szabályok szerint, külön bíróság előtt kell felelniük, mely szabadságvesztéssel is büntetheti a vétséget az elbocsátás mellett – amiért más állampolgárokat legfeljebb elbocsátással büntethetnek. Nyilván Ön határozottan fellép a társadalmi igazságosság érdekében ezen jogegyenlőtlenség megszüntetéséért.”
  Ezért rohangálnak szabadlábon a bizonyítottan hazudozó rendőrbűnözők is gondolom.
  “Az EU más államaiban sokkal erőteljesebb tüntetések vannak: …”
  Ez a nyugatra jellemző, ahol vannak szakszervezetek.
  Summázatom:
  Szép ez az álságos máz, csak nem igaz. Nem sorolom az előttem szólók példáit, mindenki tudja. Csak egy rendvédelmis ágazattal vagyok szolidáris, őket maximálisan megértem. Ők a tűzoltók:
  “Egy tűzoltó kérdései a publicistához”
  http://szebbjovo.hu/node/7899

 7. A gyurcsány ellen bezzeg nem lázadtak, pedig akkor sokkal rosszabb volt a helyzet – persze nem nekik, ők akkor a korrupció melegágyában fetrenghettek! Most, hogy az ő érdekeik sérül(get)nek bezzeg kimennek tüntetni, meg füstbombát dobálni.
  “Az állampolgárok egy csoportjának a munkavégzés közben elkövetett vétségek esetében egy külön, a Ptk. és Btk. előírásainál szigorúbb szabályok szerint, külön bíróság előtt kell felelniük, mely szabadságvesztéssel is büntetheti a vétséget az elbocsátás mellett – amiért más állampolgárokat legfeljebb elbocsátással büntethetnek.”
  Ezt meg már nem is akarnám kommentálni. Csak azért idéztem be, hogy felhívjam rá a figyelmet azzal az aprósággal kiegészítve, hogy itt fegyveres testületekről van szó, nem beszélve a hatalomról, ami a törvények és szabályok “betartattatásának” képességéből ered – már ha van (vér a pucában), vagy nincs ( ? rá hajlam, mert van elég jatt…)

 8. Miképp lehet az örökös marakodással eljutni újra Mohácsig!? Példa következzen:
  “Nem túl régen jelent meg a hír, hogy a zsidók perlik a Magyar Államvasutakat és a Magyar Nemzeti Bankot a második világháború során történtekért. Azóta 66 év telt el. Miért pont most? Mert állítólag a háttérben megegyeztek, hogy a magyar állam termőfölddel kifizeti a kárigényt! Miután ez megtörténik, egy talpalatnyi termőföldünk nem marad, pedig jól tudjuk, hogy azé az ország, akié a termőföld! A perköltséget készpénzben kifizetjük. Ez is lesz egy jó pár milliárd forint!
  Amikor valaki ezt a magyarok közül szóvá merészeli tenni, az természetesen rasszista és fasiszta.
  Tehát így jutottunk el Mohácstól Mohácsig!”
  Teljes cikk az Európai Időben, Sepsiszentgyörgy, legújabb számban!

 9. Nehogy már meg sajnáljam a őket.Amikor kerékpárost molesztálnak mert nincs csengője.Amikor meggyanúsítanak ,hogy lopott kerékpárral közlekedek,pedig a papírjait is megnézték.Amikor ellopják a gyerektől a kerékpárját,erre azt mondja a rendőr apja sebaj fiam lopunk helyette másikat.Sorolhatnék még számos esetet.Ezek után értsük meg őket.Vagy kezet csókoljanak azok akiket megbüntettek gyorshajtásért.Vajon kit védtek meg amikor kilakoltattak magyar családokat?Félnek az emberek kimenni az utcára.Ez a rendvédelem?Különben meg mi munkások tartjuk el őket.Nekünk kell termelni,hogy megéljenek.Dumával meg erkölcsöt kovácsolhat mindenki magának.

 10. 2011.06.14. 17:22. A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
  Én is várakozom.
  De úgy látszik, hogy IDE nem érdemes írnom, mivel sose jelenik meg.
  Ez a “módszer” kizárja bárkivel is az érdemi vitát.
  Ez nem nemzeti, se nem emberközeli. Ez egy marhaság.
  Először és utoljára próbáltam hozzászólni.
  És akkor ugye szeresselek benneteket ???
  Nem teszem többé, lubickoljatok magatokban.
  Kedves Uram!
  Ön vagy végtelenül idétlen, vagy provokátor.
  Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy még soha nem írt a NIF-hez egyetlen hozzászólást sem, mert email címe teljesen ismeretlen számomra.
  De ha nem ír ide, nem fogunk belehalni.
  Jobb lenne azonban, ha jelezné számunkra egy emailben (címünk: [email protected]), hogy mi a baja? Hátha segíthetünk!
  Híradmin

 11. Ezt írja “Egy NIF olvasó, on 2011/06/14 at 17:22 said”:
  “- Az állampolgárok munkavégzéssel összefüggő fegyelmi felelősségre vonását meghatározott jogszabályok szabályozzák, amelyek nem teszik lehetővé pl. a munkavállalók szabadságának korlátozását.”
  Ja, papíron. De a gyakorlat …”
  Annyi kifogást emeltél, hogy se eleje, se vége. de mindegyik ilyen zagyvaság, mint a fenti is, amiből az derül ki, neked olyan munkahelyekhez volt szerencséd, ahol:
  -egyszer legalább sztrájkoltál és utána rögtön két lábbal rúgtak ki!
  -auztán egyszercsak szimpatikus lett neked pl. a Munkáspárt és beléje léptél, ami miatt kirúgtak a következő munkahelyedről is!
  -és egy következő munkahelyeden nem vállaltad, hogy elmész kiszállásra és újfent kirúgtak! (Elárulom neked, én is kirugnálak ezért!)
  -aztán a Jóisten, vagy talán vki más, a következő legszörnyűbb munkahelyre vezérelt, ahol vmi kis fegyelmi kihágást követtél el, és mit ad Isten, a munkaadód, a közvetlen fönököd kérésére a vállalati zárkába helyezett, ahol matrac nélküli priccsen, vízen és kenyéren éltél 2 hónapig!
  -a rendőrbünözőkkel kapcsolatos megjegyzésed az egyedüli, amin érdemes elgondolkodni, de… A rendőrségben, gondolok görényi rendőrfőkapitányra és még annak is a fönökére Sintérre, akik többszörösen sárosak, és további alfönökökre. Ez a korrupció melegágya az biztos! De mivel a korrupció, mint a hal a fejétől kezd büdösíteni, mégis a farkától kezdik pucolni, nem megoldható csak a “kisrendőr” kezdeményezése által, aki ma tüntet. De ha kezdeményeznek, akkor melléjük kell állni, mert a jelenlegi tüntetétesekből lehet sokkal több is, mint a vesztett nyugdíj visszaszerzésére tett kísérlet.
  -írod: “Ez a nyugatra jellemző, ahol vannak szakszervezetek.”
  Most éppen a rendvédelmi szakszervezetek szervezik a tüntetéseket!
  Így jutunk el Mohácstól-Mohácsig! Marakodjunk, egymást a bajban ne pártfogoljuk! S ha mégis melléjük állnánk, meg vagyok győződve róla, hogy ezzel nevelnénk, és példát adnánk a rendőröknek. Mert egy társadalom csak akkor fejlődőképes, ha egymást, a különböző társadalmi rétegek, folyamatosan nevelik! És ennek a nevelésnek sok válfaja, lehetősége van! Például úgy, hogy most melléjük állunk. Mert ilyen törvény nincs ma a világon, hogy visszamenőleges hatállyal hat! Mert panaszolod, hogy nem volt csengő a biciklin és ezért megbüntettek. de tételezd fel, hogy visszamenőlegesen hoznak OV-Tamponék egy törvényt, hogy akit megbüntettek azért, mert nem volt csengője a bicaján, annak visszamenőlegesen megemelik a büntetését és az újranyiló ólombányában kell 2 évet ledolgoznia. Mert érthető ugye, hogy akinek nincs csengője az rettegésben tartja az állampolgárokat!
  Hajrá rendvédelmisek! Mellettetek vagyunk! Tüntetessetek, mert erősödik tőle a nemzettudatotok! A magyarok országának legyen magyar érzelmű rendőrsége! Minden nemzeti országban a rendőrség és a hadsereg a nemzettudat tartó oszlopai! Beismerem ez ma még Magyarországon nem így van!

  1. Kedves Sebestyén.
   Ön valamit nagyon félreértett.
   Azt próbáltam leírni, hogy ma magyarországon nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt egy rendvédelmis elképzeli, hiába vannak leírva törvények. De úgy látom, hogy ezt Ön is tudja, midőn leírja, hogy a fejétől bűzlik a hal.
   A munkahelyeken sem úgy mennek a dolgok, ahogy azt a törvény leírja. Nem mondhatom, hogy általános a tapasztalatom, hiszen jó, ha 3-4 munkahellyel volt dolgom, de azért hallani egyet s mást.
   Az Ön által feltételezett munkahelyeim és az odaképzelt történések nem valósak. Magam is úgy gondolom, hogy egy munkahelyen vannak szabályok, amiket be kell tartani és vannak munkáltatói érdekek, amiket figyelembe kell venni. Csak tudja ezek nem mindig kölcsönösek. Vállalkozóként volt szerencsém nem egy cégnél dolgozni és látni, tapasztalni, hogy milyenek az elvárások, a körülmények egy dolgozóval szemben és mit kap cserébe.
   Mindezt csak azért írom le, mert nem én állítottam először szembe a rendvédelmiseket a civil társadalommal. Mert ami a cikkben szerepel, az papíron úgy van, de sok helyen nem tartják be, ergo egy civil semmivel sincs jobb helyzetben, mint egy rendvédelmis, egy civil nem mehet korkedvezményes nyugdíjba sem.
   Amit a munkáspártról ír, az is nagyon mellé ment. Egy ismerősömmel történt és konkrétan a Jobbikkal kapcsolatos.
   Amit meg Mohácsról ír, az úgy gondolom, hogy nem most kezdődött, de nem is 2006-ban, bár sokan oda sorolnák.
   Azért megnézném, hogy ha Önt valaki megveri, majd egy hét múlva odajönne Önhöz, hogy segítsen, mert őt is megverték, akkor mit szólna?
   Hiszen a nemzeti, önvédelmi megmozdulásokat most is vegzálják, ellehetetlenítik. Akkor mégis hogyan várja el tőlünk, hogy Önök mellé álljunk?

 12. Dr. Ing. Sebestyén István
  Ma Magyarországon csak álom a Magyar érzelmű rendőrség! Ez a bűnszövetkezet ami jelenleg szolgálja a hatalmat a nép ellen van! Kizárólag a az mozgatja őket hogy korkedvezményes nyugdíjuk megmaradjon! A cigány bűnözők ellen nem lépnek fel sőt inkább a az áldozat ha Magyar akkor azzal szemben intézkednek! Ezek nem rendőrök hanem janicsárok!

 13. Kató Rudi-nak és Egy NIF olvasónak:
  Az én autómat Budapesten összesen 7x rabolták ki és egyszer próbálták ellopni fényes nappal. Egy másik városban 3x. Egyéb bajaim: nem fizető ügyfelek, akik meglógtak fizetés előtt a megkapott “árúval”. Rögtön feljelentettük őket. Kinyomoztam merre tartózkodnak, hívtam a rendőrséget. Válasz: Hajjaj, az nem olyan könnyü. Kell értesítsük először az interpolt és kell kérjünk onnan engedélyt a letartóztatásra (több esetben külföldi gazemberekről volt szó). De ugyanezt válaszolta egy esetben az osztrák repülőtéri rendőrség is. Pedig a megszökött gazember odavitette magát taxival a bécsi reptérre és ezt kinyomoztuk. Tehát az osztrákok se csináltak semmit. Viszont egy idegbeteg svájci kliensünket, aki fizetett, letartóztatták és bevitték. Éjszaka mentünk utána és hoztuk ki a zárkából. Ez csak furcsán viselkedett az utcán: értsd rendőrszemmel gyanúsan!
  Ettől eltekintve, kissé goromba beszólásom, csak azért volt, hogy világítsak rá: nem szabad elzárkózni tőlük. Most az alkalom, hogy melléjük állva emberközeli kapcsolatokat alakítsunk ki velük. Azt szeretném, és ez a cél, hogy a magyar rendőr magyar rendet teremtsen és minket védjen és szolgáljon. Ne valamilyen szabadkömüves, rejtett érdekeket. Azt kívánom, hogy a magyar rendőr váljon a magyar nemzettudat hordozójává. Erdélyi vagyok és tudom mit képvisel a román rendőr meg szekus, ha egy magyart előállítanak. Szeretném érezni, hogy van valahol hazám. Mert jelenleg ezt nem érzem. Ott van a hazám, ahol a magyar érdek érvényesül. Ahol én, magyarként, de csak azért mert magyar vagyok, előnyöket élvezek. Ezt Magyarországon nem érzem. Kellenek a magyar érzelmű rendőrök, katonatisztek, titkosszolgálatosok! Akárhányszor is büntettek meg gyorshajtásért, vagy tilosban előzésért, akkor is nekik drukkolok, és velük tartok most és mindörökké!
  Sértéseimért bocsánatot kérek. Hátha mégis hasznunkra válnak!

  1. Ha valóban olyanok lennének mint ahogy beállítja őket akkor most amikor a tüntetés helyett kizavarták az állományt a lakosság fosztogatására (traffipaxozni, biztonsági öv használat, piros lámpa) akkor ahogy a cigány bűnözők láttán elfordulnak most is azt kellett volna tenniük. Ehelyett a “drágalátos” rendőreink még vadabbul osztották a bírságot! Mégis mi alapján kellene támogatni őket?

 14. Dr. Ing. Sebestyén Istvánnak.
  Mi is ezt szeretnénk, ebben egyetértünk.
  De ez lehetetlen a mai rendőri vezetéssel és az állomány túlnyomó többségével szemben.
  Igen, kellenének a nemzeti érzelmű rendőrök. De ez ma gyakorlatilag nincs, elenyésző százalék.
  Véleményem maximálisan megegyezik eme két cikk szerzőiével:
  http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=42170
  http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=42171

 15. Egy NIF olvasónak:
  A 2 linket köszönöm. A hozzászólásokkal együtt Hosszabb anyagok. A hétvégén el fogom olvasni őket!
  Svájci rendőröktől is megvontak túlóra pénzeket, fizetés melletti ilyen-olyan juttatásokat és nekifogtak tüntetni. Mégpedig a tiltás ellenére rendőrruhában. Aztán, ami a városi kasszán nagy érvágás volt, nem büntettek, bírságoltak meg senkit 3 hónapig! Ettől a zürichi városatyák rettentően begurultak, de nem volt amit tegyenek. Joguk van a tüntetéshez, sztrájkhoz! Magyarországon meg nincs!

 16. Számomra megdöbbentőek a rendőr ellenes megszólalások.
  Nem látjuk a fától az erdőt?
  A jelenlegi szabályozással, ami ellen a rendvédelmi dolgozók tüntetnek, tiltakoznak, a kormány átlépte a Rubicont. Először hoztak visszamenőleges hatályú törvényt, amivel megindult a demokratikus jogállam tényleges lebontása!!!
  Itt van a diktatúra, ha nem vették volna észre!!!
  Az, hogy egyes rendőrök – nem az összes rendvédelmis(!!!) – 2006-ban mit tettek, vagy mit nem tettek, az, a fentiekkel nincs logikai összefüggésben!
  Ezért helyes az is, hogy a Jobbik szót emel az érdekükben.
  Ez a pusztán érzelmi reagálás, nem vall logikus gondolkodásra.
  Egyébként is valószínűleg, nem sok rebiszes tüntet a rendvédelmisek soraiban.
  S, ha igen, hát van az úgy, hogy valaki megbánja, amit tett.

 17. Egymast fogjuk nevelni. Mi a rendoroket es mi oket. A diktaturat aprodonkent alakitottak ki:
  -gyulolet torveny (tamadas a szolasszabadsag ellen)
  -holokauszttagadas (ua. Mint fenn)
  -evekig, bizonyitekok nelkul, elozetes bortonben tartas
  -kepviselok mentelmi jogat akkor vonja vissza a narancsdiktatura, mikor akarja; vagyis, mondhatjuk a Jobbikosoknak, tulajdonkeppen nincs mentelmi joguk, csak a narancsosoknak!
  -soroljatok tovabb!
  A lenyeg az, hogy a rendorok lassak be, nelkulunk nem sokra mennek, mert ok vannak ertunk! A tarsadalmi kohezio csak igy lassan fejlodik ki. Ezt is a nemzettudat kiirtasaval tonkretettek.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Felér egy hazaárulással? – A szerbeké lesz a legendás makói gáz?
Jogerős ítélet! Törvénytelen volt az EU-csatlakozás ellen nemmel kampányolók meghurcolása
A pénzhatalom és az inka jóslat, azaz melegedik az új hidegháború
Close