KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rend kell ide, nem cigánysátor!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolc és Ózd már elutasította, a riportból kiderül, hogy mit gondolnak a hevesiek a településre tervezett cigánysátorról.

[youtube=http://youtu.be/E5WPfKmeUMA]

N1Tv

0 thoughts on “Rend kell ide, nem cigánysátor!

 1. Kovács Gyula tanár úr szélsőjobbos fajgyűlölő. Érdekes a riportot vele készítették. Különben Hevesen és Tarnaörsön a közbiztonság megfelelő jónak mondható. Az ilyen uszító hazug riportot bíróságra lehet vinni. A cigányok direkt heccelődnek.
  Amit a tanár úr mond az FOS!!!
  Bence József

 2. A cigányokra költött egyetlen fillér is az emberiség elleni bűncselekménynek minősül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Egyetlen jó megoldás vissza telepíteni a származási helyükre Indiába a támogatóikkal egyetemben!
  Bármilyen más megoldás tovább rontja a már így is elviselhetetlen állapotokat!
  kató rudi

   1. Sikerült valami írástudót szerezned aki olvas és ír is? Talán el kellett volna végezned legalább a 8 általánost és akkor nem szorulnál mások segítségére! Persze nem értél rá mert a család tanított rabolni, lopni járni!
    kató rudi

 3. Európa és hazánk háborút vív a többségi társadalmak ellen, aminek pontosan és igen jól látható eredménye és jele a gyors hanyatlás. A háború legfőbb célpontjai: az egészségügy, oktatás, stratégiai gazdasági ágazatok, vallás, társadalmi értékrend, identitástudat és család. Európa gyorsan és látványosan hanyatlik! Azokat a politikusokat, akik ez ellen szót merészelnek emelni, (akik véletlen, tisztességes mivoltuk ellenére hatalom-közelbe kerültek) ellehetetlenítik, sürgősen félreállítják. Ebből világosan látszik, hogy egy jól megszervezett, Európa országainak hatalmi struktúráját beszövő háttérhatalom irányítása érvényesül. Aki bővebbet és részletesebben akar tudni e témáról, olvassa el a „Cion bölcseinek jegyzőkönyvei”-t. Ebben a könyvben meglepően pontosan le van írva Európa elfoglalása, annak menetrendje és a tervezett végkifejlet.
  Vannak országok, ahol a háttérhatalom akarata kevésbé érvényesül és vannak olyan országok, mint pl. hazánk, ahol nagyon erőteljes ez a befolyás (teljesen eladósodott és kiszolgáltatottá tett ország, szinte nemzeti gazdaság nélkül). Nálunk egy polgárháború-közeli állapotot teremtve és fenntartva töri meg és nyomja el a nemzet egészséges ellenállását, most éppen a magát „nemzetinek” nevező (helytartó) kormány. Ehhez, elődeikhez hasonlóan, a tudatlan, tanulatlan, zömében mélyszegénységben élő cigányságot használják fel eszközül. (Az a szomorú, hogy ebben a cigány-vezetők partnerek!) Ők a biológiai fegyver! (Senkinek ne legyen kétsége, ha ez az alattomos, aljas terv egy csoda folytán beteljesül, amikor elvégezték a „piszkos munkát”, sorsuk megpecsételődik, jönni fog az új ideológia, ők lesznek a „terroristák”, akik ellen szabad, sőt kell fegyverrel fellépni – és az akkori társadalom ehhez az elszenvedett sérelmek miatt könnyedén és örömmel áldását fogja adni… Nem lesz kegyelem!) Csak nézzünk Ukrajnára! (ott már ölik a Majdan-osokat – a hatalomátvétel megtörtént. Még nem érdek a polgárháború leállítása, mert az új hatalom a saját szájíze szerint, érdeke mentén, meg kívánja tisztítani az országot az ellenállástól és el akarja vetni a félelem magvát.)
  A többség, a zöm ellen vívott háború és elnyomás nem szokott a végtelenségig tartani. A történelemkönyvet olvasgatva a megoldás ismert és előbb-utóbb, amikor megérik az idő, bekövetkezik.
  Nagy Péter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: