Reiner Péter kollégánk kérdése a Nemzeti Hírháló "mindeneséhez"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Kovács János!

Aug. 16-án (hétfőn) többen felhívták a figyelmem a Nemzeti Hírhálón megjelent három fényképre és a hozzájuk fűzött magyarázatra, „az agitátor” címmel.
Nem értem az írás szerzőjének szándékait, hiszen egy általam készített, és a világhálóra tavaly föltett képpel, mely a szentendrei Gárda eskütételen készült, illusztrál valamit olyan emberekkel, Steiner Pállal, Fónagy Jánossal összekeverve, akikkel soha nem találkoztam, és ismerve „életpályájukat”, nincs egy közös gondolatom velük.
Valóban, talán a legkisebb közös többszörös lehet a „művelt” szerkesztő érvrendszerében, hogy én is vállalom zsidó gyökereim. Egész életemben kora gyermekkoromtól csak a rövidebbet húztam igazság keresésem és magyarságtudatom miatt a bolsevik rendszerben.
Ezek után nem értem a szerkesztői kezet, elrettentő példaként láttat engem annak ellenére, hogy jószerivel fogalma sincs életpályámról, baráti kötödéseimről.
Őszintén érdekelne a hátsó szándék bemutatása, mellyel engem besorol mindabba, amit ő képvisel saját véleményeként. Szeretném tudni a nevét telefonszámát, hogy az arcába nézzek nagyon közelről, amikor férfiként és magyarként kérdéseket teszek föl neki akár négyszemközt, akár minden fórumon nyilvánosan, hogy ki ő, mit képvisel és kik előtt vállalja álláspontját.
Más szóval, milyen mérhető politikai és emberi erővel a háta mögött képviseli azt, amit a fényképeivel és macskakörmös idézeteivel sugall, egyúttal kibúvót talál magának, mintegy menekülési útvonalként.
Magamutogató sugallatából csak a feneketlen és negyed műveltségre utaló gyűlöletet érzem, mely bizonyítottan sehova sem vezet!
Tisztelettel várom Kovács úr válaszát
ÜdvözlettelReiner Péter,

A Magyar Nemzeti Gárda pártoló tagja
Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük