Reiner Péter dedikálja az életéről szóló könyvet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Barátaim, tisztelt Honfitársaim!

Nagyon sok barátom és még több kedves, hozzám közel álló ismerősöm volt résztvevője és tanúja tavaly két alkalommal is (májusban és októberben) életem egyik meghatározó élményének számító, rólam szóló könyv megjelenésének és bemutatójának, osztozva velem a páratlan közös élményben az Újpest Polgár Centrumban.
Most arról adhatok hírt, hogy a Masszi Könyvkiadó gondozásában megjelent Márton Pál  „TISZTA BESZÉD -Történetekkel Reiner Péter életéből” címmel könyv második kiadását dedikálom a könyv ünnepén, mely idén is egybeesik a Trianon 90. évfordulójára történő megemlékezésekkel.
A dedikációra azokat várom kitüntetett szeretettel, akiknek nem volt módjukban osztozni velünk a két bemutató páratlan közös élményében és még nem jutottak hozzá a második kiadását megélő páratlan sikerű könyvhöz.
Rengetegen kerestek meg ilyen kéréssel, most lehetőség nyílik minden érdeklődőnek a könyvhöz történő hozzájutáshoz. A dedikáció időpontjára két alkalomra kaptam lehetőséget a Masszi Lap és Könyvkiadó Kft-től. 2010. június 4-én pénteken délután 13-14 óra között, illetve 2010. június 6-án vasárnap, szintén délután 13-14 óra között.
Reménykedem, hogy mindazok, akik szeretnék az izgalmas és eddig tabunak számító kérdéseket, páratlan őszinteséggel és nyíltsággal feltáró könyvet birtokolni, most a két rendelkezésre álló időpont közül tudnak választani és megtisztelnek személyesen a könyv ünnepén a Vörösmarty téren a 69-es, a Püski-Masszi kiadó pavilonjában.
Tisztelettel és szeretettel várok mindenkit a könyv ünnepén és kérem Önöket, osszák meg széles körben ezt az információt barátaikkal, ismerőseikkel.
Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük