KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rádióadók közvetítik: A magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak emlék-CD

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Az aradi tizenhármak

Elsőként a torontói, Bede Fazekas Zsolt vezette Független Magyar Rádió tűzte műsorára A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak emlék-CD-t. A heti egy alkalommal sugárzó és a Nagy tavak környékén hallgatható rádióadó 2009. október 3-án teljes egészében bejátszotta a CD hanganyagát.

Másnap az ugyancsak heti egy alkalommal jelentkező clevelandi Bocskai Rádió közvetítette az emlék-CD-t. Az adást Kádár Dániel szerkeszti.

Október 6-án elsőként a Partiumban (102,2 MHz) és a Székelyföldön (89,7 MHz) egyaránt fogható, Boldizsár Izabella vezette Mária Rádió közvetíti a teljes emlék-CD-t, magyar idő szerint 13.00 órakor.

Ugyancsak 13 órakor tűzi műsorra az emlék-CD közvetítését a 94.4 MHz-en sugárzó békési Torony Rádió, amelynek főszerkesztője Csurka Péter.

Délután a marosvásárhelyi közszolgálati rádió magyar adásának fő műsorszáma lesz az Aradi Vértanúknak szentelt emlék-CD. Sugárzására a helyi idő szerint 16.00 órai hírműsor után kerül sor. Az egész Székelyföldön hallgatható adó elsősorban középhullámon, a 1197 KHz, 1323 KHz és 1593 KHz hullámhosszon sugároz. Ám élő műsora hallgatható az interneten (www.radiomures.ro) valamint több ultrarövid hullámú frekvencián. Az emlék-CD-t a délelőtti műsorban is ismertetik. Köszönet illeti az egész szerkesztőséget, miként a közbenjáró Gáspár Sándort is.

Este 20.00 órakor az egri Szent István rádió közvetíti a teljes emlék-CD-t, főszerkesztő Simon György. Frekvenciák: Eger – 91,8 MHz, Miskolc – 95,1 MHz, Hatvan – 94,0 MHz, Sátoraljaújhely – 90,6 MHz.

Ugyancsak 20 óra körül, részletek hangzanak el a Major Gyula vezette, békéscsabai Csaba Rádió hullámhosszán, 104 MHz-en.

Az MVSZ Sajtószolgálatának értesülései szerint valamennyi ausztráliai magyar rádióállomás – összesen öt – műsorára tűzi A magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak emlék-CD teljes anyagának sugárzását.

Az emlék-CD-t magánemberek is megvásárolhatják, 1500 Ft + postaköltség áron. Rendeléseket a terjesztes@mvsz.hu villámposta címen fogadnak.

Budapest, 2009. október 5.                           MVSZ Sajtószolgálat

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Rádióadók közvetítik: A magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak emlék-CD

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: