KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin népszerűsége három éves csúcsán van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Vlagyimir Putyin orosz elnök munkájával egyetértő emberek száma elérte a három éves csúcsot (71,6%), ami a szocsi olimpia és az ukrán események idején történt, közölte csütörtökön az Összoroszországi Közvélemény-kutató Központ.

„Az elmúlt pár évben az oroszoknak általában, több mint 60%-a egyetértett az elnök munkájával. Az ezelőtti legmagasabb mutatót 2012 májusában mérték (68,8%), egyből Vlagyimir Putyin beiktatása után” – közölték a szociológusok.

 Oroszország Hangja

0 thoughts on “Putyin népszerűsége három éves csúcsán van

 1. Hatalmas és hihetetlen változás történt Oroszország politikájában.
  Jó pár évvel ezelőtt nindenki jót nevetett volna azon, hogy egyszer Oroszország fogja kiiskolázni a „fejlett nyugatot”, lesz egy elnök, aki kiszámítható és tisztességes politikát folytat, pillanatnyilag sokkal tisztességesebbet, mint az európai vagy amerikai kollégái. Azt is harsány nevetés fogadta volna régen, hogy egyszer lesz olyan ember, aki Oroszországba „disszidál” – és bizony az első fecske megjelent, Gérard Depardieu személyében…

 2. A világ csak Putyin és a BRICS tagországok mögé felsorakozva tudja megakadályozni a cionista világuralmi törekvéseket.
  Közönyös a világ… az ember
  Önző, falékony húsdarab,
  Mikép a hernyó, telhetetlen,
  Mindég előre mász s – harap.
  S ha elsöpört egy ivadékot
  Ama vén kertész, a halál,
  Más kél megint, ha nem rosszabb, de
  Nem is jobb a tavalyinál.
  (1851.Arany János)

 3. Persze, mert az utóbbi három évben olyan dolgokat mondott ki, amit sok-sok millió ember a lelke lefedett részében tárol. Kivülről nézve, jó stratéga, kitünő tanácsadókkal. Akik félnek tőle, gyűlölik, de ezzel nemcsak ő van így…
  Anna

 4. Kedves Nagy Péter és mások! A magyarországi média elmulasztotta a magyar embereket tájékoztatni arról, hogy amikor Putyin óriási konspirációk után hatalomra jutott, és leszámolt a kinyírására szövetkezett katonai klikkel (Kurszk tengeralattjáró), módjában volt szólni az orosz néphez. Deklarálta, hogy az orosz nép keresztény, és Oroszország az oroszoké. Kijelentette, hogy Orszországot 1917-ben a szabadkőműves háttérhatalom megszálta és azóta terror alatt tartotta, és folyamatosan meggyalázva használta. De ő arra tette föl az életét, hogy Oroszországot visszavezeti eredeti ntörténelmi útjára.
  Nos, ma ez az ország már nem a Szovjetunió! Szóltak-e erről odahaza, Magyarországon? Ugye, így egy kicsit másképp lehetne tekinteni az orosz népre?
  Azután szóltak-e ott arról, hogy Putyin felajánlotta Magyarországnak, hogy csatlakozzon az Eur-Ázsiai Unióhoz? Ugye, hogy nem?
  Jó lenne, ha a magyarok néha értesülnének arról, hogy mire mondanak szabadkőműves-Bilderberges csicskák a nevükben igent és nemet. Mert a végén mi magyarok leszünk a történelem ítélőszéke előtt Irak kifosztói, az Afganisztán elleni háború felelősei, Kadhafi gyilkosai és Csád olajának elrablói. Éppen úgy, ahogy mi cagyunk mára a két világháború kirobbantói és a zsidók kiirtói.
  Ukrajna ügyében sem tudom, milyen alapon nyilatkozza az a csicska a magyarok nevében azt, amit nyilatkozik. Ugyan miféle Talmudi elv alapján lehet a kijevi puccsistákat legitimnek minősíteni? Mert az igazság az van ám, létezik az magától, csak a hazugságot kell kitalálni martonyka! És a hazugság még nem lesz igaz attól, ha Brüsszel összes köcsgje teli torokból ordít.
  Aláírás: Varga László

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: