KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin és a bolgár jósnő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Baba Vanga bolgár jósnő, valamikor 1977-78 táján egy kérdésre válaszolva valami ilyesmit talált mondani: A III. világháború akkor kezdődik, amikor Szíria elbukik. Feltehetően akkoriban ezt a kijelentést senki sem értette, hiszen Szíria ez időtájban a stabilitás szinonimája volt, a mai elnök apja, Hafez al-Asszad regnálásakor.

Talán a vak öregasszony jóslata manapság kezd értelmet nyerni! Baba Vanga hajdani megnyilatkozását, a mai történések tükrében, szerintem akár kétféleképpen is lehet értelmezni:
– Megakadályozandó Szíria bukását, és vele a jóslat szerinti újabb világháború kitörését, Putyin a világ megmentőjeként lép fel.
– Szíria már elbukott, hiszen a kormánya által ellenőrzött terület gyakorlatilag az ország egy kis töredéke, és a világháború már kezdetét vette.

Nehéz lenne meghatározni mely értelmezés áll közelebb a valósághoz! Minden esetre az orosz beavatkozás a legálisan megválasztott szíriai kormány mellett, nem csak szövetségesi akció, hanem egyfajta katonai válasz az amerikai terjeszkedésre, Oroszország harapófogóba szorítására. Nem szabad elfelejteni, hogy a szíriai Tartus kikötője már a szovjet érában is bérelt orosz haditengerészeti támaszpont volt, és Oroszország nem engedheti meg magának, hogy Földközi tengeri támaszpontját elveszítse. Nem véletlen az sem, hogy az orosz hajóhad Ciprus és Szíria között foglalt harcálláspontot, egyfelől a Szíriába telepített orosz légierő-, másfelől a Boszporusz déli kijáratának biztosítása érdekében, miközben a „Moszkva” rakétacirkáló, amit az amerikaiak csak „anyahajó gyilkosnak” becéznek, a Földközi tengeren őrjáratozik. Ha a térképre pillantunk, látható, hogy a NATO legnagyobb szárazföldi hadseregével rendelkező Törökországot az oroszok tulajdonképpen bekeríteni igyekeznek! Úgy tűnik, Putyin helyzetértékelése, Erdogan török miniszterelnök megítélésében sokkal jobb, mint egyes magyarországi pártoké és így tisztán látja, hogy Erdogan, szavak szintjén cionista ellenes retorikája mögött, valójában az amerikai – izraeli érdekek kiszolgálása húzódik meg. Nem lennék meglepve, ha Putyin a kurd kártyát is kijátszaná – szükség esetén – Törökország észhez térítése érdekében! Számomra olybá tűnik, az orosz elnök tulajdonképpen kihasználja azt a lehetőséget is, amit az USA, Izrael, Szaúd-Arábia török közvetítéssel tálcán kínált fel neki, nevezetes az európai migránsválságot. Miközben a migráns invázió által – a cionista érdekek miatt – Európa meggyengült, sőt egyes országok belpolitikája egyre inkább robbanással fenyeget, az orosz elnök még Európa megmentője szerepében is tetszeleghet alkalomadtán.
Szerintem minden összefügg szinte mindennel, ezért Európa jelenleg folyamatban lévő megszállásáról is kell néhány mondatot szólni. Látszólag Angela Merkelnek, akire már én csak, mint Európa Hóhérjaként tudok tekinteni, elment az esze, vagy legalább elvesztette józan ítélőképességét! Az általa vezetett német szövetségi kormány előbb szinte meghívólevelet küldött a „menekülteknek”, majd a Hóhér, migránsokkal közös fényképekkel csábította Németországba az inváziós hadakat. Én úgy vélem, valójában Merkel parancsot hajt végre! Már több írásomban említettem, hogy a liberális államokban csak az lehet politikai vezető, aki zsarolható. És Merkel feltehetően zsarolható! Már évekkel korábban megszületett az az összeesküvés-elmélet, mely szerint a kancellárasszony Hitler gyermeke.

Merkel HitlerMerkel Hitler 2

Életrajzában valóban sok megkérdőjelezhető történés van. Állítólag Hamburgban született evangélikus lelkész gyermekeként, majd alig pár hónapos korában a család az NSZK –ból az NDK-ba költözött! Alig hihető, hogy Kelet-Németországnak – ahol inkább a vallásosság üldözése folyt – evangélikus lelkészre lett volna szüksége. Az is fantasztikusnak hat, hogy a német újraegyesítés után rövid időn belül Helmuth Kohl kancellár mellet tűnik fel egy kommunista érában felnőtt asszony! (Erről többet pl. itt olvashatsz magyarul)

Tegyük fel: mi van akkor, akár igaz akár nem, hogy Hitler gyermeke lenne, és elétettek egy valódi vagy hamisított iratot származásáról, azzal: ha nem azt cselekszi amit mondanak neki, a dokumentumot nyilvánosságra hozzák! Felvállalná, hogy az agymosott németek családjával együtt élve széttépjék? Zsarolásának az lehet az oka, hogy ugyan a Transzatlanti szabad kereskedelmi egyezményt (TTIP) ugyan nem utasította el, de a davosi gazdasági csúcson, 2015 januárjában, Lisszabontól Vlagyivosztokig tartó szabad-kereskedelmi övezetről álmodozott, akárcsak korábban Putyin! Az álom megvalósítása a TTIP ellenében, gyakorlatilag az USA azonnali gazdasági halálát jelentené! Büntetésként jött a migráns invázió. A bosszú népe, úgy tűnik tulajdonképpen Merkelen keresztül igyekszik a Hitler bukását követő években annyi kínt kiállt németeken végső revánsot venni, amit megtetézhet azzal, hogy azt egy Führer ivadék hajtotta végre. (Akár igaz ez az állítás, akár hamis!)

EurópéEuropé a bikával

Az elmondottakból talán világosan látható, hogy Európának egyszerre két kérője is akadt, az USA és Oroszország. Én úgy vélem mindkettő mögött a háttérhatalom egy-egy része áll! Igen, Putyin mögött is! Ez talán az alábbiakból látható:
– Hiába nagy sakkjátékos Putyin, az ellenfél minden következő lépéslehetőségeit jó előre felismerni, illetve azt saját maga javára fordítani, még Ő sem lenne képes. Következtetésként a tanácsadói testületében lehet valaki, aki pontosan tisztában van az aktuális amerikai lépésekkel, és az arra adandó megfelelő orosz válaszok lehetőségével, vagyis szolgálja a háttérhatalom valamely tagozatának érdekeit. Ki ne hinne, mondjuk egy olyan embernek, aki megjósolja az USA várható lépéseit, törekvéseit, egyúttal megfelelő válaszlépéseket is felkínál? Pl. húsz esetből láthatóan húszban igaza van. (Ám nem lehet tudni, hogy a huszonegyedik tanácsa nem Oroszország bukását idézi elő!)
– Oroszország az utóbbi években olyan fegyverzeteket állított elő, mellyel túltett katonai riválisán! Ehhez pénz, nagyfokú tudás kellett, ezért feltételezem a kapott anyagiakból arra is futhatta, hogy a világ – USA -n kívüli – legjobb kutatóit, tudósait tudta összegyűjteni. Ezen túlmenően valószínű megkapta olyan, korábban a páncélterem legbiztonságosabb részébe süllyesztett, találmányok leírását, mely a modern hadviselést is szolgálhatják. Példa lehet erre a legmodernebb elhárító rendszerrel (Aegis) felszerelt USS Donald Cook romboló Fekete tengeri esete, amelynek teljes elektronikáját lebénította egy 30 évvel ezelőtti konstrukciójú SZU 24-es vadászbombázó. (Olvashatsz az esetről sok honlapon, de pl. itt is.)

Az orosz vadászbombázó feltehetően igen nagy teljesítményű elektromos zavarórendszert használt, mielőtt a támadás szimulációját elkezdte volna. Ez a hajó teljes elektronikai rendszerét lebénító zavarás engem Tesla egyik – vezeték nélküli elektromos áram továbbítás – találmányára emlékeztet, melynek leírásáról állítólag nem maradt fent dokumentáció.
– A háttérhatalom vélhető megosztottságáról sokat elárulhat pl. az Origón (amit nem sorolok a kifejezetten nemzeti oldalakhoz) korábban megjelent alábbi cikk is. Számomra úgy tűnik, hogy jelenleg a közel-keleti eredetű zsidóság szemben áll a kazár zsidókkal! A dominanciáért folyó harcuk áldozatai persze mi leszünk.
Párhuzamot vonva a II. világháború és a mai történések között, inkább az a véleményem, hogy a harmadik világégés már folyamatban van! Emlékezzünk arra, hogy a II. világháború egyetlen ország, Lengyelország kétoldali (német és szovjet) lerohanásával kezdődött, miközben a szövetséges franciák és angolok hosszú hónapokon keresztül semmit sem tettek, annak ellenére, hogy formailag hadat üzentek Németországnak! A most Szíria felszabadításáért folyó harcokban szinte hasonlót vélek felfedezni: egyetlen ország visel többfrontos háborút a terroristák ellen, amit Oroszország tevőlegesen támogat, az USA viszont csak látszat tevékenységet folytat és a „mérsékelt terroristákat” pátyolgatja. Már ha ilyen egyáltalán létezik! Azt sem szabad elfelejteni, hogy annak idején Törökország is felkérést kapott a hadba lépésre úgy a szövetségesektől, mint a németektől, amit ők azzal utasítottak el, hogy országuk nincs felkészülve a háborúra. Végül is Törökország csak a német összeomláskor lépett be (névleg) a háborúba. És mit tesz Isten, most Törökország „bekerítése” (is) folyik, melynek akár célja lehet az, hogy ismét maradjanak távol a „nagyok dolgától”! Csakúgy, mint a legutóbbi háborúban, most is alakulgatnak a szövetségek: egyfelől Oroszország, Kína, Irán, másfelől az Egyesült Államok, Nagy Britannia, és Kanada tengelyek mentén! Ugyanakkor a kontinentális Európa összeomlása a „migráns válság” miatt – ami valójában invázió – folyamatban van!

Nem szabad elfelejteni, közeleg a kereszténység legnagyobb ünnepe az Advent! Karácsonyt megelőző időszakban zsúfolt áruházak-, metrók-, vasutak-, majd templomok, stb. Ideális állapot egy más kultúr- és főleg vallási körből érkező idegenek alattomos támadására…

(Nem vagyok jós, de a terrortámadás veszélye az már most is fennáll, és a közeljövőben ennek lehetősége sokszorosára növekszik!)

Baba Vanga bolgár jósnő ez ideig értelmezhetetlen megnyilatkozása beteljesül? Csak remélni tudom: tévedet, mert a világ talán észhez tér!

Madarász László

http://magaspart.hu/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

13 thoughts on “Putyin és a bolgár jósnő

  1. János Lampérth!
   Ez nem összeesküvés elmélet,hanem összeesküvés gyakorlat!!
   H.B.

 1. Ebben az esetben az elmélet számomra nem összeesküvésnek ,..hanem nagyon is valóságos …, alaposan kitervelt ” hadjáratnak ” tűnik ….sőt tovább megyek..nem csak úgy tűnik ,..hanem ésszerűen hat!!!

 2. Elkpesztő amit Merkelről ír puszta feltételezése alapján a cikk írója. Ha valaki Hitler ellen lépett fel egész politikai pályafutása alatt az éppen Merkel kancellár volt. A németek XX.századi szégyenletes náci múltjával szemben minden alkalommal szót emelt.

   1. Lásd Marine Le Pen.
    Egyébként valóban nagyon ködös Merkel körül a légkör.
    Hitler anyaga is gyorsan eltűnt az osztrák belügyből amikor hatalomra került,ugyanis a pedofil Mayer Amschel Rothschild volt a nagyapja.
    H.B.

  1. Azt tehette ” falbol ” is, hogy az igazsàgot palàstolja. Aztàn mi van azzal, hogy Hitler ” meleg ” volt…. aligha fekszik össze növel.

 3. Sziria pont beleillik az Amerikai hadviselésbe, amelyről korábban láttam egy filmet (Oliver Stone-USA története). Nem meglepő hogy Oroszország beavatkozik Szíria melett, a felkelők, ISIS az Usa-CIA bérencei akik elpusztítják Sziriát, kiszolgáltatva az USA kénye-kedvére.
  Ezt Oroszország most megakadályozza. A háttérhatalom lényege a hadviselés, mert abból származik a vagyona és a hatalma.

 4. „Én úgy vélem, valójában Merkel parancsot hajt végre!”
  Az első migránsokkal kapcsolatos megnyilvánulásától kezdve ez a személyes véleményem.Merkel Európa és a német nép árulója!!
  Merkel a cionisták bábja!!
  H.B.

 5. Az összeesküvés nem elmélet, hanem egy igen szűk világklikk gyakorlati bemutatója arra, hogyan lehet megszerezni a világ feletti, totális uralmat a maguk számára.

  Még barátoknak sem kell lenniük hozzá, hiszen egymással is marakodnak az elsőbbségért.

  Ha nem tetszik az összeesküvés szó valakinek, mondjon célt, elveket, technikát helyette, de a működő mechanizmuson az már semmit sem változtat.

  Egy világot képesek feláldozni a világ feletti hatalomért!

  Marad számukra a végén az egész élő természetből egy meghámozott léggömb, amibe törvényszerűen ők is bele fognak pusztulni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: