KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin elhallgatott beszéde

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

PutyinÍme, egy 2013. szeptemberében elhangzott Putyin-beszéd, amelynek semmi komoly sajtólenyomata, visszhangja nem volt…, ahol pedig mindazt kimondja az orosz államfő – két és fél percbe sűrítve! –, ami egyre mélyülő szakadékként elválasztja a keresztény kultúrkör képviselőit a Mammonország által bekebelezett népektől. Ami nagy nyilvánosság előtt nem hangzott el még soha az utóbbi évtizedekben. Egy régen elindult folyamat a végső ponthoz érkezett, amikor lehull a lepel?

Mert most Tolkien látomása két világ harcáról a szemünk előtt – így bennünk – már élesben játszódik: a sok évtizedes hidegháborús, majd finomabb (fogyasztói) eszközökkel végzett szellemi-lelki lepusztítás után a valódi lőszerek is előkerültek. Ki acsarog itt és konkrétan miért is???

Szeretném, ha együtt gondolkodnánk erről, mert eljött az idő, amikor már nevén kell nevezni a megnyilvánultat.

(a megosztott videofelvétel magyar szinkronos forrása: Forró Hírek YouTube)

[vimeo http://vimeo.com/87976605]

NIF

0 thoughts on “Putyin elhallgatott beszéde

 1. Kedves Gyerekek – Mindenki!
  Öröm töltött el Fogel Frigyes által küldött videó megnézésével – Putyin kb. annyi idős mint én – én 1952 02 14. én születtem – – amit ő mond – az valóság – nem az erő a rossz erő határozza meg a sorsod – ha nem a jó – ami mindannyiunkban benne van – üzenem nektek – Ukrajna sorsa az ember kezében van – a nem ember gyilkol és pusztít – ne enged – és ne essetek egymásnak – ha nem aki ezt akarja, iktasd ki életedből és tiéd a boldogság a harmónia, a tudás a hit a jövő és a megmaradás! üzenetet adta: id. Kiss László az embernek!
  http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6681&c_start=70
  Szerkesztés | Törlés
  #76 | spartakusz – 2014. március 03. 09:15:04
  Szevasz – to – pol ! TOK!
  „Boldog az az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és azaz ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.”
  (Példabeszédek 3, 13-14
  Amikor azt írom, hogy segíteni akarok neked , az azt jelenti, hogy AKAROM ; karom nyújtom feléd – de nem ezért, hogy arra használd, hogy az énedet fényezd vele – ha nem azért aki ÉRT!
  Nem bánom, ha írjátok és mondjátok azokat a varázs szavakat – amit én egy senki üzenetként közlök veletek – de az bánt és szomorú vagyok, ha azt tapasztalom – ha saját-boldogulásod és nem a közösségért teszed – Például amikor először írtam a plagizál – cióról – ellenségeidet sorra buktattad le – emlékezetes eset Smith úr esete meg stb.
  Tehát – mire használtad – és sugalltad – hogy te vagy az űber okos – én bennem bízzál, mert én viszem a fáklyát és mutatom az utat – a jó utat. Valóban? Nem azért tetted, mert helyére ácsingóztál – itt van a semmi sem az aminek látszik – üzenet – vagy hóhéromat nem választom többet meg – meg stb.
  Drábik műsorában Andrea elő részének előadása megragadott – de amikor végig hallgattam és – az igaz, hogy kényszeredetten és vigyorral az arcán mondta a szín vallását – Drábikot erősítve, hogy a kormányra kell szavazni – mert egy alternatíva van – mondta Andrea is .
  – ugyan kérem – kormányra – de melyik és milyen kormányra – két mondat az egyik üti a másikat – olyan zavart okozva, hogy a választó azt sem tudja fiú vagy lány e- ezért mondom nektek – nem azért ajánlottam – előtte – de utána – már nem – mert nem szeretem a kétszínű alakokat.
  Imre keserű sorait megértem – mert katona – és katonának mindenki ellensége, aki nem azon az oldalon áll a csatasorban – szilárdan egyöntetűen .
  – olyan nincs, hogy egy kicsit ez – megy egy kicsit az – mert a katona fegyelme ; etika, az ellenség képet csak egyformán határozza meg – azaz ellenségem, aki árt nekem – életemre tör és el akar pusztítani. Családostul ; hazástul!
  Ami ellen a valódi katona feladata a védelem, erre ösztönszerűen fel van ruházva képességgel – alapból – az a kötelessége védje sajátjait…. a zsoldos az más az pénzért teszi és elítélendő!
  Ugye értitek – értenetek kell, mert értetek írom megint! Itt van ez Magyar nevű oldal – ami nem magyar csak elnevezésében és ez is sok hasznos dolgot ír le – de számomra már világos a miértje.
  http://kanadaihir…ron-mulna/
  Addig amíg egyik felet darabjaira kell bontani mert könnyebb uralni, addig a másik még tartja a nagy egységet – mire gondolok hát az államok egységére – a nemzetek egységére – nagy birodalmakra –
  AZ USA 50+1 SZÁMU ÁLLAMBÓL ÁLL ÉS ERŐS EZÉRT MA MÉG ;Az Amerikai Egyesült Államok, röviden az Egyesült Államok (angolul United States of America, röviden United States vagy USA), független szövetségi köztársaság, amely ötven tagállamot és egy szövetségi kerületet foglal magába; Innen:
  http://hu.wikiped…3%81llamok
  . KÍNA TÖBB MIN 90 NEMZETSÉGBŐL – TEVŐDIK ÖSSZE ; de csak 56-ot ismer el:
  http://hu.wikiped…/K%C3%ADna
  SZOVJETUNIÓ NEM IS TUDOM HÁNY NEMZETTSÉGBŐL TEVŐDÖTT régen ÖSSZE – és itt van a mai nap ténye UKRAJNA hány nemzetségből, tevődig össze: 10 NÉP idézem: ; Hivatalos nyelv: ukrán, regionálisan: orosz.
  ; Népek: ukrán 77,8%, orosz 17,3%, fehérorosz 0,6%, moldován 0,5%, krími tatár 0,5%, bolgár 0,4%, magyar 0,3%, román 0,3%, lengyel 0,3%, zsidó 0,2%, egyéb 1,8%;
  Innen: http://hu.wikiped…rosz_nyelv
  – és szét akarja bomlasztani, hogy tudja uralni – valóban a magánhatalom, ahogy Drábik úr sugallja a pénz urai —-
  HUN ÉS A ROMAI BIRODALOM SZÉT HULLOTT RÉGEN ; MONDJÁK ÍRJÁK —- A NAGY ROSSEBEKET HULLOTT SZÉT MINT A KETTŐ ÉL ÉS VIRÁGZIK – CSAK NEM-TUDJÁTOK – ha ez a két erő egymásnak feszül akkor lesz III. vagy a jó Isten tudja hányadik – vagy folyamos háború – aminek soha nem lesz vége az aranykorig – újbóli kezdéséig, ahol a vesztes újabb 1000 évig ármánykodni fog ellene – az újabb lebutulásig az embernek és megint a bűnözés fog uralkodni kb. 2600 év múlva… ha addig nem pusztítja el önmagát…
  Mormota – jól látod a dolgokat.. és Persze Imre ; ki nem hagynám ; hivatalból vágja ezeket..
  Spari;

 2. Teljesen egyetértek Putyinnal.
  Egységessé kell válnia a világnak a pénzéhes cionista,világuralmi törekvésekkel szemben különben következik a modern kori rabszolgatartás.
  „…ma egyetlen politikai akció, semmiféle tanácskozás nép és nép között, egyetlen külpolitikai terv és sakkhúzás sem vihető végbe, amit ne a cionista titkos szövetség szervei irányítanának, vagy legalábbis nem ezeknek a beható felügyelete és ellenőrzése alatt történnék.” (Arthur Trebitsch)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: