Putyin a stratégia egyensúlyról és a NATO hozzáállásáról – Mi zajlik a háttérben?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem árt tudnunk, hogy a média nem egészen (vagy egyáltalán nem) úgy adja elő a dolgokat, ahogy azok a valóságban történnek. De még a sajtó munkatársai sincsenek mindig tisztában a helyzettel.

2016. júliusban, a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum keretében Putyin újságíróknak mondta el, hogyan és miért került veszélybe a béke a világon, ami eddig a stratégiai egyensúlynak köszönhetően el tudta kerülni a komoly háborús helyzeteket. (Feliratozás az eredeti orosz szöveg alapján.)


sevaster1
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Putyin a stratégia egyensúlyról és a NATO hozzáállásáról – Mi zajlik a háttérben?

 1. „Miért nem tudjuk megérteni, hogy a világot egy visszafordíthatatlan folyamatba rángatjuk?”
  Régóta egyre többen értjük, de kénytelenek vagyunk tehetetlen dühvel – egyelőre – csak szemlélni a nekünk nem tetsző eseményeket. De a döntés a legalább részbeni majd egész visszafordítására az Önök kezében van Putyin úr és hasonló kaliberű társaiéban. Lehetetlen ugyanis nincs…

  1. Kedves Anna!
   Parazita sajátosság, hogy megöli a gazdatestet még ha belepusztul is olyan erős a késztetés benne,hogy rosszat tegyen.
   H.B.
   „Végül pedig mindazon magyar vagy emellett közel-keleti állampolgársággal is bíró egyedek és hazai szekértolóik, akik a magyar közélet állandó és aktív szereplőiként élvezve a státuszukkal együtt járó előjogokat, melyekkel rendre vissza is élnek, és akik minden erejük és képességük latba vetésével országunk és nemzetünk legyengítésén, népünk létszámának a lappangó népirtás alattomos módszereivel történő rohamos csökkentésén mesterkednek, előkészítve egy idegen faj tömeges térnyerését és betelepedését hazánkba, nemhogy magyaroknak nem számítanak, de esküdt ellenségeink, akik ellen minden -, ha kell erőszakos – eszköz is bevetendő, mert a jogos önvédelem nemcsak az egyes egyén, hanem minden nemzet alapjoga és kötelessége!!!”
   (Lajdi Péter)

 2. Üdvözletem Mindenkinek !
  Aki ezt látta,vagy olvasta,remélem kezdi érteni !
  Én már csak JÉZUS KRISZTUS -ban és Putyin-ban bízok !!!
  Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük