Pufajkás vezérszónok Kispesten

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!


Szalay Róbert   (komisszár) százados 1956-ban
Szalay Róbert (komisszár) százados 1956-ban

SZALAY RÓBERT KISPESTRE KÉSZÜL ANNAK AZ ’56-OS FORRADALOMNAK  ÉS SZABADSÁGHARCNAK AZ ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSÉRE, AMELYET  MINT  PUFAJKÁS A SZOVJETEKKEL VÁLLVETVE SEGÍTETT ELTIPORNI

Szalay Róbert,   egykori Sztalin  Akadémiát végzett százados, politikai tiszt (komisszár),  majd (1956. november 6-tól  1957 március közepéig) pufajkás(!), 1962-ben pedig  4 évre elítélt  közbűntényes kaméleon készül tájékoztatni a  hallgatóságot.
A szervezők   szegénységi bizonyítványa, hogy olyan  személyt bíztak meg  ezzel a feladattal, aki  mint „történész”  eddig  (bizonyíthatóan) 4 (azaz négy), egymástól homlokegyenest eltérő változatban adta elő  az ’56-os forradalom-és  szabadságharcban való részvételét, és Horn Gyulához hasonlóan csak annyit említett meg pufajkás múltjáról, hogy egy objektum őrzési feladatkörben  tevékenykedett.
A (pufajkás)század parancsnoka (dr. Székely Sándor)  szerint: „olyan jól végezte a dolgát, hogy 1957. április 4-re kitűntetésre is fel lett terjesztve„.
Torgyán „cilinderéből” elővarázsolt Szabó János  honvédelmi miniszter  Szalayt előléptette  alezredessé, mert  (véleménye szerint, de nem bizonyítottan) ott volt a Sztalin szobor lebontásánál, ahol mintegy 80 ezren voltak jelen, de csak egyre figyelt fel hadügyérünk, bár később megvonta az egyenruha viselési jogot Szalaytól.
A Magyar Justitia Bizottság szerint, az ’56-os forradalom és szabadságharc emlékének  ártana, ha Rákosi és Farkas  komisszárja, majd Kádár pufajkása hallatná a hangját egy olyan rendezvényen, ahol azon dicső történésekről és hős forradalmárokról  emlékeznek meg, amelyek ellen a szovjet agresszorok és  pufajkába bújt (önkéntes)  kollaboránsok harcoltak.
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
P. S.:  Igaznak tűnik az a mondás, hogy a kommunisták ott vannak minden kilométerkőnél, nehéz tőlük megszabadulni és semmit sem szégyellnek, jól tudnak hazudni, magyarázkodni és  intrikálni.
Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük