Proli Ferkó beszart

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ennyire zabolátlanul, ordenáré módon viselkedni és beszélni még nem láttam ezt az országrontót. Tényleg fél. Nem is fél, hanem retteg. Az nem lep meg, hogy a rabló lerablózza a másik embert, hiszen számára nincs más alternatíva. Ki mint él, úgy ítél. Az sem lepett meg túlzottan, hogy a demokráciáról és a polgári Magyarországról beszélt, és azt akarja megvédeni, mint állította.

Voltaképpen Ferkó egyetlen szava sem lepett meg, mert hozzászoktam a gyalázkodó, rágalmazó, saját – kötélért kiáltó – bűneit másra kenő proli hangvételéhez. De ez most más volt. Egy sarokba szorított patkány támadása, amelyben a rettegés, a tehetetlenség, a hatalomvesztés tényétől való összeroppanás és minden bűnének a tudatosodása benne volt. Ferkó hattyúdala hangzott el a Parlamentben. A kurva beszélt a szűzesség szépségeiről, hogy leplezze foglalkozását. Ő beszélt az erkölcsről – mármint az örömlány -, és ő akarja megszabni a házasság szentségét is. Pedig kurvának és szűznek lenni egyszerre nehéz. Ferkó pedig, mint láttuk nyolc drámai esztendőben – kurva volt. Így nincs semmilyen felhatalmazása arra, hogy az erkölcsről beszéljen. Valahogy úgy néz ki ma ez a söpredék csapat, mint azok, akik egy cellában vannak, és meg tudják – egymásnak – magyarázni, miért volt helyes meggyilkolni húsz forintért a béna öregembert.

Ferkó beszart, de még utoljára alaposan lejáratta párttársait is, hiszen amikor Ferkó mint MSZP-s megszólal, mindig nagyot rúg saját pártjába, azaz annak maradékába. És ezt jól teszi. (Ha nekem mondott volna olyanokat, mint a Parlamentben Orbánnak, akkor bizonyára úgy vágom pofán, hogy egyetlen foga sem marad a helyén.) A Parlamentben azonban nem ez az elintézési mód. Hála Istennek a TV és az internetes portálok közreadták a gyurcsányi prolizmus eme drágakövét, és ismét ezrek utálták meg a nagy hazudozót. A beszart és vergődő patkányt, a támadót, akinek amúgy is gyenge idegrendszere immár megsemmisülni látszik. És ez nem jó! A végén börtön helyett majd kap egy flepnit arról, hogy hülye, és nem elítélhető. Bár ettől még MSZP-s lehet, s a mai ellenzéken végigtekintve képviselő is maradhat, mint flepni tulajdonos. Vannak még ilyen állapotban néhányan e kupolás bolondházban.

Amikor ez a szerencsétlen remegve félő országrontó beszélt, ismét hazudozott, és vádaskodott. Hiszen amikor a komonista bagázs elrendelte, hogy legyenek magán-nyugdíjpénztárak, akkor a demokrácia nevében fenyegették a dolgozók millióit, hogy kirúgás következik, ha nem lépnek be ebbe a vörös-kapitalista csapdába. Ferkó azt is elfelejtette rettegése közepette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kormányának és a Parlamentnek van felhatalmazása az alkotmányozásra, hiszen attól demokrácia a demokrácia, hogy tudomásul vesszük a nép döntését, és elhatározását. Ez az akarat, döntés és elhatározás pedig, nem az MSZP-t juttatta kormányra. Lehet, hogy nehéz elfogadni a még mindig csökkenő MSZP támogatottság tényét, ám ez nem zavarhatja az kormányt a meghozandó törvényekben, az alkotmányozásban és a népellenes bűncselekményeket elkövető pártok és párttagok felelősségre vonásában. Ugyanis erre kapott felhatalmazást. Ha nem ezt tenné, akkor csalódottság volna az országban. Ám, Ferkó kezén lassan csattan a bilincs, még akkor is, ha bármelyik nyugati elemző ezt rosszalja – egy-egy interjúban, amelynek a megjelenését az MSZP fizeti talán. A végzet az végzet. Bekövetkezik. Jobb helyeken a Gyurcsány-féléket felakasztanák, ám itt demokrácia van, ezért maximum egy laza börtönnel megúszhatja mindazt az aljasságot, amelyet elkövetett, amelyből jó néhányat ő maga mondott el Balatonöszödön. Régi jó magyar közmondás bizonyítéka volt a minapi Gyurcsány hőbörgés: – „Azt beszél, akinek a háza ég”. És az övé ég. Lángol. S ma már akkor sem lehetne eloltani észrevétlenül, ha a kormány akarná. De, hála Istennek nem akarja. Az öreg komonista főügyész távozik hamarosan, s az új már nem pártelkötelezett, hanem a jognak él, azt szolgálja, s visszahelyezi Justitiát a komonisták által rákényszerített sarki kurva státuszából az igazság őrévé. És akkor, ott a bírói pulpitus előtt lehet védekezni, lehet azt mondani, hogy ez politikai támadás. A tények és a jog azonban visszaáll. A vén komonista bűnpártoló legfőbb ügyész ideje és érája lejárt.

Ezt érezte a támadó patkány, a vicsorgó és ölni is képes hazug. Elkerülni viszont nem lehet a sorsot. Ferkó magával viszi a pártját is, és a rossz emlékeket, amelyeket bennünk, magyar állampolgárokban hagyott. Kezd virradni. A győzelemhez, a régi-új ország újjáépítéséhez viszont összetartásra van szükség. És lehet jobbos vagy balos, lehet liberális, de aki ennek az összetartásnak ellene van, az éppen olyan, mint akiről a fentiekben írtam.

Jelzem: Gyurcsány Ferenc már nem sokáig lesz szabadlábon!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

7 thoughts on “Proli Ferkó beszart

 1. „Jelzem: Gyurcsány Ferenc már nem sokáig lesz szabadlábon!” -írja záró sorában.
  Stoffán Úr, tud maga valamit vagy csak reménykedik?
  Ha tud valami közelebbit, a Ferkó közeledő letartóztatásáról, kérem ossza meg velünk!

 2. Tudok valamit, amit mindenki tud. Gyurcsány a hazaárulás mellett nemzetellenes bűncselekményeket követett el, és ezért nem kerülheti el a felelősségre vonást. Hazudozással szerzett hatlamat, majd beismerte, hogy ellenszolgáltatás nélkül vette fel ő és kormánya a javadalmazást, hazudozott reggel, délben és este, hatalmas összegeket síboltak el különböző projektek által uniós pénzekből stb… ezt nem lehet megúszni egy olyan kormány regnálása alatt, mint Orbán Viktor kormánya. Amit tudok, hogy csak idő kérdése ez a nagyon komoly felelősségrevonás. Ezért juttat el ez a félnótás bűnöző a világ különböző hírszerkesztőségeibe vádaskodó, aljas leveleket a kormány ellen. Nem tud mit tenni. Azt gondolja, hogy a kormány lejáratása és demokrácia védelmére való hivatkozás, valamint a külföldi sajtó elegendő védelmet ad a számára. De ez nem édekel senkit. Higgye el kedves Abbé, hogy Ferencünket utoléri a számonkérés számára sötét fellege. Ha tényleges és a jog eszközeit normálisan értékelő és használó legfőbb ügyész volna ma hivatalban, akkor a letartóztatás már megtörtént volna. Így azonban – amellett, hogy egy támadhatatlan vádirat is kell hozzá a nyomozás végén -, meg kell várni a nem kommunista elkötelezettségő, hanem a törvényeket mindenkire azonos módon alkalmazó, pártoktól független legfőbb ügyészt. Így is lesznek sokan, akik kárognak és politikai döntésről beszélnek majd Ferkó ügyében, mert hasonszőrű mocskos kommunisták. De az már aligha érdekel bárkit… Két lehetőség van: számonkérés, vagy kormánybukás. Én azonban Orbán Viktornak hiszek.

 3. …csak az a baj, hogy eltörölték a halálbüntetést, mert ez a szemét és társai -Hazánk kifosztói, elárulói- azt érdemelnék! A TELJES VAGYONELKOBZÁS MELLETT!

 4. Ha feco börtönbe megy,sok fideszes is követi,ezért nem lesz elszámoltatás!
  Sthol András is,szabad lábon van még!!

 5. Orbánt nem érdekli, hogy fideszes vagy nem fideszes… ha csal és lop, akkor megy a maszopos csapatba. Észre kellene már venni, hogy ez a kérdés dönti el a négy év múlva esedékes választásokat. Nem pillantanyi döntésekről van most szó, hanem fajsúlyos átalakításról. Ne zsigeri fidesz gyűlölet írasson hozzászólásokat, és támadásokat a Fidesz ellen, hanem a józan ész. És talán vannak olyan dolgok, amelyekben nem ellendrukkernek kellene lenni, hanem teljes mellszélességgel támogatni a kormány törekvéseit legaább ebben a kérdésben. Megjegyzem, én magam sem vagyok u.n. fideszes, de ma nem látok jobb kiutat. És hiszek nekik. Sőt! Támogatom a kormányt, mert végre magyar kormány van Magyarországon. Ebben kár volna kételkedni!

 6. Ejnye, „stoffan” !
  Legyen kedves, soroljon fel egyetlen komcsit akár, akit a jelenlegi totál fidesz éra alatt dugtak dutyiba.
  Csak azok vannak sitten, akiket a gyurcsány – bajnai korszakban, korábban már beáldoztak a komcsik, első nagy hasmenésük következtében.
  Pedig, azért lenne választék, különösebb erőlködés nélkül is, legalább félezer azonnal becsukható lenne, ha más nem, akkor hazaárulás, nemzetvesztés címén, ha egy igazi, nemzeti hatalom regnálna.
  Az ön szavával élve, pl. ez lenne a „kiút”.
  Egyáltalán kinek kell itt kiút, ha az abszólut hatalom a kézben van ? Avagy mégsem a fidesz kezében van a hatalom, ahogy közvetetten az ön hozzászólásából is kiolvasható ?
  Vagy:
  Nem különös, hogy az szdsz-es igazi nagy varázslókról még szó sem esik, pl.: kóka, horváth á., molnár l., demszky, kuncze, magyar b.,stb. ?
  Sőt, ezek újra éledésének (élősködésének) hírét lehet hallani….

 7. Így igaz „Tóni bácsi”!
  Nem lesz itt semmiféle elszámoltatás, legalábbis a főbűnösök szintjén.
  Stoffán meg az Orbán-imádatától képtelenné vált a tisztánlátásra. Ezt már jópárszor bizonyította itt a NIF-en is. Akkora marhaságokat ír, hogy kommentelni sem érdemes, mert komolytalan és szánalmas.Kb olyan, mint a Pesthy László a HÍR-tv Civil Kaszinójában. Azt már nem is nézem, Stoffánt meg el sem olvasom.
  Majd, ha gyurcsány-bajnai-szilvássy-veres-demszky-gergényi letöltendőt kap hazaárulásért, Budaházyt pedig felmentik, nos AKKOR majd Megkövetem Pesthyt és Stoffánt is. Ám amíg sintér a rendőrminiszter, addig erre nincs esély!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük