Programadó nagygyűlést hirdetett vasárnapra az FKGP – Hegedüs Péter elnök gondolatai a rendezvény elé


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

fkgp_logoA legfontosabb: az a program, amelyet meghirdetünk, senki és semmi ellen nem irányul, – valamiért, illetve valakikért mondjuk és tesszük (remélhetően a tavaszi választást követően).

A valami is, és a valaki(k) is lerövidíthető pár szó, illetve gondolat erejéig.

A valami az nem más, mint a kiszámítható, tervezhető élet. Valaki, illetve valakik alatt a magyar népet értjük. A kiszolgáltatott kisemberek millióit, a nyugdíjasokat, az állás után kétségbeesetten keresőket, a jövőjüket tervezni nem tudó fiatalokat, mindazokat, akiknek fontos, hogy a piros, fehér zöld zászló további ezer évig a magyarság kárpát-medencei büszke létét hirdesse.

Tudjuk, hogy mindehhez elsősorban a büszkeséget, a hitet kell visszaadni az embereknek.

A hitet abban, hogy magyarnak lenni jó, hogy ez a nép a világ egyik legtehetségesebbje. Ez az a nép, amely nemcsak „saját maga”, de az európai és az egyetemes kultúra, tudomány számára is sokat nyújtott, s szabadságszeretetének is olyan bizonyítékát adta, amely példaadó.

Olyan programot fog kínálni a magyar néplelkéből fakadó, „legmagyarabb” párt, amelynek ez az elsődleges célja: újra egyenes gerinccel, emelt fővel járjon mindenki, aki a Kárpát medencében magyarul beszél, Felvidéktől Délvidékig, Kárpátaljától Erdélyig.

Bár rutinszerűn zajlik a történelemhamisítás, van előképe az országlakosságnak a kisgazda rendteremtésben: a II. világháborút követően másfél év alatt talpra állt az ország, a nép, 1946 augusztus elsejével bevezetve a forintot, amely akkor Európa egyik legjobb fizetőeszköze volt.

Mostanra lett egy sunyi demokráciánk, a gátlástalan ügyeskedők demokráciája, amely a pénz, s olykor nemcsak a pénz diktatúráján keresztül építi magát.

Az Isten – Haza – Család fogalomkör elkötelezettjei ebből a három szóból építik újjá a világunkat, amelynek Remény a neve.

Az az új reményünk, hogy a hazánk gazdái leszünk!

Hegedüs Péter
Független Kisgazdapárt

programado 1

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

15 hozzászólás a(z) “Programadó nagygyűlést hirdetett vasárnapra az FKGP – Hegedüs Péter elnök gondolatai a rendezvény elé” bejegyzéshez

 1. Az 1947-es kékcédulás választáskor a Független Kisgazdapárt 59,90%-ot kapott de ezt Rákosiék nem tudták elviselni mivel részükre csak 17,4% let. Viszont a Földmüvelésügyi Minisztérium 80 tisztviselöit 1948.junius 15-én letartoztatják majd 1948.oktoberében összeesküvés a demokrtikus államrend érdekei elleni szövetkezés a 80 személyböl 60-at keményen elitélnek és egyben a Független Kisgazdapártot semmisitették meg. Igy a valodi Párt sajnos megszünik és ilyen többet nem lesz mert amik megjelennek azok még a nyomába sem mehetnek Csak addig jok mig lehet rombolni szétverni amit lehet és aztán eltünik mint a kámfor. Sajnos nagyon lejáratták ezek az utod kisgazdák azt ami volt és remélem kevesen dölnek be ebbe.

  Esther

 2. A szöveg gyönyörű.
  Most már csak a tetteknek kellene következniük.
  Talán egy nyilatkozattal kellene kezdeni, hogy konkrétan mit akarnak és kit várnak a soraikba. Pl: 1-300 hektárnál több föld senki kezében nem lehet. Na, ezt meg merik lépni?
  roka

 3. Azért jó lenne megmagyarázni valamit.
  Itt olvassuk Dr Hegedűs Péter a pártelnök.
  Alig egy hónapja meg Dr. Horkovits Kovács Jánost olvashattuk az FKgP pártelnöknek.

  Ha van, akkor melyik az igazi? T. István.

 4. Azt a Kisgazda pártot már nem lehet vissza hozni, mert más volt a közeg, a gazdasági helyzet etc etc..

  A vesztes háború, amely “csak ” Magyarországon egymillió magyar ember teljesen értelmetlen halálhoz, országunk ismétlődő kifosztásához _ a nácik, és az oroszok által_ amiről beszélni sem volt tanácsos az éppen aktuális ” dicsőséges szövetségeseink uralgása alatt, olyan helyzetben voltunk amely csaknem kilátástalan volt. Egy egész ország éhezett ..és mégis ma már talán elképzelhetetlen erővel fogtak össze az ország újjáépítéséhez. A vasúti és közúti hídjaink 9o (!) %-át felrobbantották..az élelmet elszállították, nyilas közreműködéssel a nácik..És rövidesen elkezdődött a ma már hihetetlen összegű jóvá tétel megfizetése a győztesek számára..egy kifosztott ország polgárai által.

  Ezzel szemben megkezdődött az évszázadok óta vágyott és remélt földreform, a parasztok végre a sajátjukon termelhettek…

  A szegény, tehetséges gyerekek akár egyetemre is járhattak…úgy tűnt, hogy eljött a Szabad Magyarország..ideje.

  Nem jött el.

  A mai Kisgazdapártnak nem ilyen problémákkal kell szembe néznie, de mire hatalomra kerülne…Magyarország termő területei..már régen az új oligarchák kezébe kerül…úgy tűnik örökre. És a Fennálló szerint törvényesen.

  Sok sikert kívánok nekik e reménytelen küzdelemhez!

  FISPÁN GÉZA

 5. T. Istvánnak
  Horkovits, német nőgyógyásznak egy más Kisgazdapártja van. A megnevezés viszont valóban megtévesztő.
  De létezik még egy másik tömörülés, Engelmann József elnöksége mellett, keresd a youtube.com alatt. határozottan állítják, hogy a jelenlegi FKGP nem legitim és mindenféle átláthatatlan peres ügyekre hivatkoznak. Amennyiben ezek a peres ügyek tisztázódnak végre az FKGP javára, akkor az egyedüli jogfolytonossága csak a Hegedüs Péter által vezetett FKGP-nek van!
  Futurist

 6. Régi jelmondatom: a világ egyik legtehetségesebb nemzetét a magyar nép alkotja!

  V.A.

  • Nekem meg az, hogy ez a világ leggazdagabb országa.
   Ennyit lopni sehol sem lehet.
   roka

  • Ez így is van, nem véletlenül származunk a Szíriuszról…tehetségesek vagyunk az önrontásban, a rossz oldalra állásban, a “magyarnak a magyarnál nincs nagyobb ellensége” mondás MINDEN generációban való bizonyításban…:(

   Káldi József

 7. Hegedűs Péter 2004 óta a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt jegyzett elnöke. Hétvégén programadó nagygyűlést tart a Syma Csarnokban. Mint régi kisgazda és újságíró kíváncsi lettem volna, hogy milyen programmal áll elő végre Hegedűs, ezért bejelentkeztem az élőregisztrációs telefonszámon. Kedves női hang közölte velem, hogy a helyszínen átvehetem a regisztrációs belépőt. Tíz perc sem telt el, amikor egy férfihang hívott, hogy nem fogadják el a jelentkezésemet, mivel „ellenérdeket párt” tagja vagyok és ne is menjek oda, mert nem engednek be. Megköszöntem, hogy előre szóltak, mivel így nem kell újra átélnem azt, amit 2005. december 17-én a MOM művelődési házában kellett, amikor még az FKGP tagjaként hivatalos küldöttje voltam a nagygyűlésnek, mert hogy akkor és ott kivezettetett Hegedűs Péter engem, hogy miért azt csak sejtem. Akkor már ismert radikális elem voltam, mivel „EU Nem” kampánynak az egyik főszervezője voltam. Így nem lehetett kétsége afelől, hogy én a Független Kisgazdapártban egy antiglobalista, radikális nemzeti pártot szerettem volna látni, aminek hangot is kívántam adni.

  De az egész ügy pikantériája abban leledzik, hogy az alig egy hónapja használt vodafon redes telefonszámomon hívtak vissza, amit csak valamilyen informális úton vagy „közös ismerőstől” szerezhettek meg, hisz két éve semmilyen módon nem tartottam velük a kapcsolatot.

  Ha az igazi kisgazdák értékrendjét és céljait nézzük, akkor nem tekinthető a Horkovics-féle Kisgazdapárt ellenérdekelt pártnak, mivel zömében régi kisgazdák alkotják. De az is igaz, hogy a mi tagjaink nem tűrnének meg egy volt MSZMP-s párttitkárt elnöküknek.

  Az, hogy én személy szerint ellenérdekelt voltam és vagyok Hegedűs Péter hintapolitikájával szemben az már igaz, mint ahogy 2006. október 20-án sem voltam hajlandó kérésének eleget tenni neki, hogy oszlassam fel, mint felelős szervező a Kossuth téri Gyurcsány-ellenes demonstrációt október 23.-ára. Így most sem vagyok hajlandó bedőlni neki a magyarkodó frázisainak.
  Kilencévi kisgazda agónia és 1,2 milliárd székházpénz elherdálása után aligha hihető, hogy a történelmi kisgazdapártot akarná feléleszteni.

  Budapest, 20013. 11. 15.
  Takács András

  • Okleveles bajkeverőknek nincs már helye az FKGP-benl. Menjen csak oda ahova már letette a garast, nehogy még ott is csalódjanak Önben.
   Üdvözlettel:Hajdara Rolandl

 8. A temérdek párt a megosztás eszköze, az ellenállás ellehetetlenítésének, leszerelésének útja.
  A mai világban 1, azaz egy olyan politikai csoportosulásra van szükség, amelyik a különféle jelmondatok, féligazságok, és hazugságok, félrevezetések és pusztán hatalomgyakorlás és külföld kritikátlan kiszolgálása helyett elsősorban a magyar emberek és Magyarország érdekeit tartja szem előtt és ezt is gyakorolja – szavai és tettei szinkronban vannak. Egy ilyen csoportosulás ellen a mai, európai klán tűzzel-vassal fog harcolni, mert erre a gyarmatra szükségük van! Ehhez, ez ellen küzdeni nem silány és hazaáruló politikusokra van szükség. Az FKGP-t első ciklusában a Fidesz verte szét. (A “tőled jobbra nem tűrhetsz meg pártot” tanítás alapján)
  Ha ez a harc és a nemzeti felemelkedés az irány és a cél, ennek része képes, AKAR és TUD lenni az FKGP akkor: előre!
  Arra nem is szeretnék gondolni, hogy a háttérben a Fidesz által megtisztított, megerősített és újra életre hívott “választópárt” indul – a következő cikluson való biztos nyerés érdekében…
  Nagy Péter

  • Szerintem téved Nagy Péter.
   Az FKGP-t Torgyán József verte szét. Azt pontosan nem tudom ki küldte oda, de mivel az MSZP első ciklusának idején tették meg elnökké, szerintem az MSZP is benne volt a dologban. T. István

 9. Ezt pedzegettem én is.
  Oszd meg és uralkodj rajtuk. Régi trükk és mindig bejön, ugye kedves Roland. Mindenhol akadnak elvakúlt hívők akik kritikátlanúl tolják az aktuális kedves vezető szekerét.
  Ugyanez történt a Magyarok Szövetségével is.

  roka

  • Ha valaki ennyire mérhetetlenül bölcs és okos mint Ön kedves roka akkor mit keres és írogat még ezen a fórumon? Az előzőeket feltételezve fontosabb dolgai is lehetnének mint mindenben kételkedni!
   Hajdara Roland

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Folytatódik a NAV botrány, vagy csak most kezdődik igazán?
Mit keresett Floridában a Miskolci Hőszolgáltató igazgatója?
Pislákoló lángok?
Close