KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pride jelenségek! – Tragédia!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kislány a buzifelvonulásonAmely kormány, államvezetés, ezen visszatérő gyalázatos jelenségek ellenére, engedélyezi a legintimebb magánügyek nyilvánosság előtti öncélú, magamutogatását, az alkalmatlan közfeladatai ellátására. Arcul csapja nemzeti kultúráját, hagyományait, egy erőszakos kisebbség külföldről származó támogatása, felbujtása előtt meghajolva s e tény, több, mint szomorú, egyenesen elkeserítő és tarthatatlan állapot!

Köztünk szólva, szégyellheti magát minden egyes tagja, élen a megválasztott, a Haza védelmére -amelyben az erkölcsiség megőrzése, stabilitása is bennfoglaltatik- esküt tettek, vezetőjükkel közösen! Nem azért kapták a kétharmados többséget, hogy tétlenkedjenek és főként megalkudjanak, a bennünket tévútra terelők előtt s egyben tehetetlenkedjenek!!!

Horthy a buzifelvonulásonSzombaton már odáig merészkedtek e szánalmas vonaglók, hogy Horthy kormányzó emlékét is meggyalázták! S ami külön hab a tortán, hogy ők beszélnek toleranciakérésről, vannak e téren egyoldalú elvárásaik, amikor a többségi társadalom számára ezt még véletlenül sem adják meg! (Hosszú évek óta megtapasztalhatóan részükről, gátlástalanul!)

Ami külön felháborító és érthetetlen, hogy egyházaink és az „értelmiség” színe java, egyaránt beletörődve, társ-tettesként hallgat!!! Ahelyett, hogy kiállnának egy ezeréves keresztény állam értékei mellett.

Lásd a fotókat!

Megj.: A józan ész és tisztesség megkívánja, hogy soha többé ne engedélyezzenek ilyen -ténylegesen a magánügyek kategóriájába tartozó- semmitmondó, öncélú vircsaftot, amely állítólag 100 millió forintjába került -a rendvédelmi szervek igénybevételével egyetemben- az államnak!

Egyedül a Jobbik tiltakozott hatékonyan! /Demonstratíve is!/

Jobbik plakát a T. Ház erkélyén-Deviancia ellen

(-PAÁ-)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Pride jelenségek! – Tragédia!

 1. A tehetetlen államvezetőség szégyene, jellemének bizonyítéka!

 2. Mai világunkban nagyon nem stimmel valami. Nem a 64 vármegyés srácot kellett volna 72 órára bezárni, hanem az őt verőket. Látszik a hozzáállásukon, hogy profik. A Horthy-kép meggyalázásáért pedig minimun életfogytiglani járna. Összességében éppen eljött az ideje, hogy minden ilyen jellegű felvonulást örökre betiltsanak. Akinek nem tetszene e döntés, menjen oda, ahol szívesen látják!
  Anna

 3. „Ami külön felháborító és érthetetlen, hogy egyházaink és az „értelmiség” színe java, egyaránt beletörődve, társ-tettesként hallgat!!! Ahelyett, hogy kiállnának egy ezeréves keresztény állam értékei mellett.”
  Lehet,hogy éppen buzi vagy pedofil ügyekben tevékenykedtek máshol.
  H.B.
  „Egy abnormális világban, a normálisak az abnormálisak!”

  1. Kedves Horváth Bertalan milyen egyházakról és értelmiségről beszél? Ma nincsenek egyházak Magyarországon, csak bűnszövetkezetek! Meg kell nézni az összes egyháznak csúfolt haramia maffia besúgókból, lakhely árulókból tolvajokból áll! egyetlen keresztényi egyházat nem talál a szó valódi értelmében!
   Értelmiségnek pedig szintén a bűnözők, buzik, tolvajok, gyilkosok, lakhelyárulók hordáját foglalja magába a megnevezés a mai kor szellemében! A szó klasszikus értelmében értelmiségit nem lehet találni a közéletbe mert azok nem megszólalási lehetőséget, vagy ha igen akkor rögtön náci, fasiszta rasszista jelzőket kapnak és ezt nem sokan vállalják nyilvánosan!
   kató rudi

   1. Kedves Kató Rudi!
    Csak idéztem a cikkből.Nekem is az a véleményem,hogy hazánkban gyakorlatilag minden szerveződés a megszállók bűnszervezetének része – beleértve a pártokat is.
    H.B.
    „Nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen morzsát sem esznek, és a ruhájukból egyetlen szálat sem viselnek, amit ne úgy loptak volna tőlünk … Így élnek, feleségeikkel és gyerekeikkel, lopásból és rablásból, mint főtolvajok és rablók, zavartalan biztonságban” (Luther Márton)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: