KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Politikai üzenetű pert nyertek a Kruchína fivérek

Direkt szerencsésnek érzem magam, hogy közel egy évvel ezelőtt  sajnálatos alvászavaraim miatti sikeres közbelépés következtében most már pihentetően alszom és tökéletesen elég már 5-6 óra éjszakai pihenés. Korán kezdem napjaim, így háttér információként a képernyőre tudok nézni reggelente, ahol ma szerencsére találkozhattam a régen látott Kruchina fivérekkel.

Megrohantak láttukra a közelmúlt emlékei, melyek csakis akkor válhatnak valódi emlékekké ha az igazságosság és a majdani igazságszolgáltatás végre találkozik egymással. A milliók nyomorúsága és megalázottsága a diktatúra bukását jelentette végre, és alakul a 2.6 millió választó döntése következtében egy új kormány kevesebb korábbi ígérettel és kommunikációjuk szerint három harmados érdekképviseletünkkel. Egyet viszont megígértek a most hatalmat megszerzők határozottan, ennek szem- és fültanúja voltam egy vizivárosi valaha volt és időközben okafogyottá vált és megszüntetett klubban!
Ez a klub azért jött helyesen akkor létre a most kormányzásra készülők szervezésében, hogy soha ne engedje feledni azon ezrek érdekeit, akiket a tomboló vörös-diktatúra és bérrendőrségi terrorja a demokráciát és nemzeti szimbólumainkat is lábbal taposva megsértett és megalázott csupán azért, mert százezrek számára végre igazi ünneppé vált volna  az 1956-os forradalom 50. évfordulójára történő megemlékezés. Jelen volt itt a megalázott szavazók akaratából most kétharmados alkotmányozási joggal is felhatalmazott  kormányzásra készülődő erő miniszterelnöke és leendő elnöki kabinetjének meghatározó egyénisége is.
És sokadmagával jelen voltak a Kruchína fivérek is, akik most jelzésértékű, komoly politikai üzenetű pert nyertek a liberálbolsi oldal egyik zászlóshajója, a nemzeti oldal „kedvence”, Bolgár György hírhedt bebeszélős műsora ellen, akik hamisan megvádolták és szándékosan rossz hírbe hozták őket. Ítéletével most helyreállította megsértett becsületüket a Fővárosi Itélőtábla és két millió forint szimbolikus kártérítésre kötelezte a hamisan vádaskodó „drága Bolgár elvtársat” és rádióját a Klub rádiót. Ez azt is jelenti, hogy a Kruchina fivérek semmit nem bíznak homályos, majdan talán beváltható ígéretekre, nem félnek és jól működik igazság érzetük – hála Istennek!
Vajon ebben – az időközben már ki tudja miért megszüntetett  – budai „érdekvédelmi klubban” tett nagyon komoly politikai ígéret, az 1956-os forradalomra történt megemlékezések következtében történt tüntetéseken megalázott és megvert kilőtt szemű, szándékosan eltört ujjú, nyomorékká alázott embereknek történő elégtételt szolgálta volna? Elegendő lesz a teljes igazságtételre, becsületük helyreállítására és a sebeiket csak részben begyógyító kárpótlásra? Itt dől el majd a kormányzásra most felhatalmazott politikai erő hitele és szavahihetősége, hogy a hatalmi tébolynak nemet parancsoló Civil Jogász Bizottság és az ezt a tényfeltáró munkát azóta is folyamatosan folytató Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat szerény anyagi eszközeivel eddig feltárt tömeges hatalmi bűncselekményeket, a most már megszerzett hatalmi eszközeivel megtorolja-e az elkövetők következetes bíróság elé állításával és bűnösségük bebizonyulása estén, elítélésükkel.
Mindenesetre elismerés a Kruchina fivéreknek, akik bátorsága figyelmezteti a most hatalomra készülődőket ígéreteikre.
Én is azok közé tartozom, akik ott voltak meghívottként abban a megszüntetett budai klubban, ahol nem is túl régen elhangzott komoly ígéretekre emlékezni és emlékeztetni fogunk az utolsó megalázottnak szolgáltatott elégtételig és az utolsó bűnelkövető tisztességes bíróság elé állításáig és elítéléséig!
Adja az Isten,hogy így legyen!
Szebb Jövőt! 
Reiner  Péter
Bp. 2010 április 30.
Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük