POLI 2010, Vonának behajtani tilos!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Immár negyedszer tartják meg az ELTE-n a POLI konferenciát. Úgy tűnik Vona Gábor nemkívánatos személy ezen a rendezvényen, hiszen a korábban bejelentett Szegedi Csanád  helyett a szervezők inkább a Jobbik elnökét hívnák meg. Az egyetem vezetése ezt azonban nem engedélyezi. Természetesen a parlamenti pártok  – akiket most ne illessünk jelzőkkel – képviselői, például Kovács László (egyébként mindenhez értő „szakpolitikus”), vagy éppen Retkes Attila (akinek pártja súlyosan felelős a magyar egészség- és oktatásügy szétveréséért) jelenlegi SZDSZ elnök teljes mellszélességgel hirdethetik „igéjüket”.

Vona Gábor Facebook oldalán ezzel kapcsolatban a következő olvasható:

Volt vita, nincs vita

Úgy tűnt, hogy pénteken az ELTE falain belül egy fontos vita egyik résztvevője lehetek. A résztvevők Navracsics Tibor (Fidesz), Lendvai Ildikó (MSZP), Dávid Ibolya (MDF), Retkes Attila (SZDSZ) és jómagam lettünk volna. Ugyan számomra a valódi vitát Orbán Viktor és Mesterházy Attila jelentené, de örömmel vállaltam a felkérést. Ma azonban hideg zuhanyként ért a hír, hogy mivel a szervezők eredetileg Szegedi Csanádot szerették volna meghívni, így engedélyt kellett kérniük az egyetemi vezetéstől a változás miatt. A vezetés – gyanúm szerint politikai nyomásra – nem engedélyezte, hogy én is jelen legyek a vitán, bár a hallgatók nagyon szerették volna. Szomorú vagyok a döntés miatt, de egyben ismét megerősítést kaptam arról, hogy a parlamenti pártok rettegnek a Jobbiktól. Van miért és van mitől. Jövünk és magunkkal hozzuk az igazság pillanatát. Már csak néhány hét.

Vona Gábor Facebook

Barikád-Vona Gábor Facebook alapján

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “POLI 2010, Vonának behajtani tilos!

 1. Ez a hirt csak egyféleképpen lehet értelmezni: FÉLNEK AZ IGAZSÁGTÓL,AMI ELŐBB-UTÓBB KI IS FOG DERÜLNI A SZEBB JÖVŐ REMÉNYÉBEN!!! Igen „Itt az idő”,hogy végre napvilágot lásson az igazság,és elkezdődjön az elszámoltatás arról,hogy kik és miért árusítottak ki a Hazánkat,és döntötték nyomorba a népet.Kinek a megrendelésére,és milyen háttéralkuk alapján.Ezért kell a Jobbik,a jobboldali radikális nemzeti párt!!!

 2. Nem baj,minél jobban félnek -csak féljenek-annál több hibát követnek el. A fiatalok nem hülyék.
  A Szebb Jövő remélem már a küszöbön van!!!!

 3. Na éppen ezért volt a titkosítás amit a fidesz az mszp-vel 4 hónapja megszavazott, hogy az igazság ne derüljön ki!

 4. Én még csökkenteném egy-pár (tíz-húsz) %-kal, a Jobbik javára a közvélemény kutatók mérlegeit, a hazánkba zsidókat pumpáló Orbán, és közeli személyzete botrányos, és hazaáruló ügyeinek, a tisztaság és nyíltság jegyében történő megemlítésével.
  Orbán már megint a titkosítások mögé bújik. A BKV-s korrupciós botrányok kapcsán kihallgatott Mesterszarházi Ernő vallomásában, Orbánhoz közeli Fideszes nagyágyúk, (gazdasági maffiózók) neve is felmerült, nevezetesen Simicska Lajos, és Nyerges Zsolt neve. Amellett, hogy minden Fidesz irodára ki lehet tenni az izraeli zászlót, úgy a BKV-ra is. A húsz éves gazdasági, politikai, hatalmi, haveri és rokoni összefonódások miatt nehéz is lenne elképzelni, hogy ezekből a pénzügyi maffia tevékenységekből, pont a Fidesz maradt volna ki.
  A BKV-botrány egyik hűtlen kezeléssel vádolt fő gyanúsítottja ugyanis, úgy tudjuk, vallomásában nem csupán Hagyó Miklósról és Hatvani Szabó Jánosról tett említést, hanem az Orbán Viktor legszűkebb környezetébe tartozó Simicska Lajosról és Nyerges Zsoltról is. Az információ valóságalapját megerősíti az a tény, hogy Mesterházy vallomásával kapcsolatban teljes hírzárlat van. Informátorunk szerint a Fidesz vezetése nagyon megrémült a vallomás miatt, ezért a háttérben megindultak a tárgyalások az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az ügy eltussolásának érdekében.
  Simicska Lajos Orbán Viktor legbizalmibb embere. Kubatov Gábor környezetében dolgozó informátorunk elmondása szerint az ellentmondást nem tűrő Simicska egy igazi keresztapa. Az egymilliárd forint feletti projektekről csak ő dönthet. Nyerges Zsolt szintén Orbán legszűkebb gazdasági körének tagja, egyben Simicska bizalmasa és üzlettársa is. Amennyiben ők ketten belegabalyodnak a BKV-ügybe, az egyben Orbán Viktor politikai pályafutásának végét is jelentheti. Megindultak az egyeztetések a Fidesz-MSZP-SZDSZ közreműködésével, és a hírzárlat elrendelésével. Ez is azt mutatja, hogy a Fidesz nem meri kiteregetni a nagy nyilvánosság elé, a BKV-s pénzszivattyús botrányokban való aktív részvételét, de egyéb, a programjával kapcsolatos kérdésekben is csak általános frázisokkal ámítja a szavazóit. Nyílt kártyákkal, konkrét, a Jobbik programjának tematikáját követve megírt programmal nem mer előhozakodni, mert nincs is, azzal szemben megmérettetni magát nem meri, hiszen az ELTE-n lezajlott többpárti fórumra sem engedték be Vona Gábort, hóna alatt a Jobbik 88 oldalas programjával. Orbán, nemrégiben letitkosított korrupcióinak, mutyijainak, összefonódásainak, a nyilvánosság előtti feltárása, a teljes szavazótábor elvesztését jelentené, Jókai szavaival élve, egyenes út vezetne számára a vérpadig. Remélem, sokan megvilágosodnak a még hátralévő időben, hogy a mélyen Izrael valagában ülő Fidesz, a maga bűnös múltjával, nem kerülhet kormányra, annál is inkább, mert az utóbbi időkben való, közös intézkedéseik az MSZP-vel, amelyekkel legfőképp az eddigi közös korrupciós ügyeiket kívánják a nyilvánosság előtt takargatni, az egyenesség, a tisztaság és nyíltság, valamint az őszinteség próbáján, mindenképp megbukott.

  1. latom,hogy abolosavistak osszefogtak .A cel hazudni es lejaratni O.V-t.tMinden Aron.Aki ezeknek hisz oszinte reszvetem.Sajnalom ,hogy ennyi tajekozatlan honfitarsam van!nevem zsora,mellesleg 9eves ‘GulagSziberiai tapasztalatom alapjan mondom ,illetve irom ezt!

   1. „zsora”!
    Nem irom hogy kedves,és nem irom,hogy tisztelt,mert amit ir,és ahogy irja az Önt minősiti „abolsevistak”-at illetően.Nem kellene reagálni irására,de ha Ön „9 eves GulagSziberia tapasztalatom”-alapján erre a következtetésre jutott,akkor nem azokkal van baj,akiket itt „lebolsevistázott”,hanem az Ön itélőképességével,és tudatlanságával.
    „Ne akard megmagyarázni a fényt a vaknak” !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük