KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pókáék házhoz mennek, hívni sem kell őket – avagy beszari-e a fideszes képviselő ?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem adom a házamA valagnyaló Betlennek volt egy műsora több éven át a tv-ben „Jani házhoz megy” címmel. Jani jobban tette volna leginkább, ha marad a hátsaján és nem égeti magát szénné ezzel az egyébként borzasztóan önmagát fényesítő riportsorozattal. Egyébként Janinak nem volt miért házhoz mennie, kivéve önmaga fényezését.

Póka Lászlóék viszont mostanában nem azért járnak közéleti személyiségek házai elé, hogy önmagukat dicsőítsék. Sőt még riportot sem készít róluk a média, annál inkább hallgat. Céljuk Betlennel szemben viszont az igazság, felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi gazember van ebben az országban felelős pozícióban, jó pénzért az adófizetők által fenntartva, akik visszaélnek hatalmi pozíciójukkal és a kisemberek nyomorán még egyet ütve, azok sorsa felől döntenek, azokról, akiktől a fizetésüket kapják. És ez nem vicc.

A Nem adom a házam mozgalom vezetője és tagsága december 11-én délután 4-től, Bóna Zoltán fideszes országgyűlési képviselő háza elé tervez egy megmozdulást. Nem hisszük, hogy a mélyen tisztelt képviselő úr odatolná a képét és lealacsonyodna az egyszerű emberek közé szerény személyének „megvillantásával”. Ez nem jellemzi a fideszes képviselőket. Bóna Zoltán azonban a múltját tekintve nem csupán országgyűlési képviselőként funkcionál (egyébként csupán 2014-óta), de korábban ő volt Dunavarsány polgármestere is. Ezért is érdekes lenne, ha bele merne nézni a helyiek szemébe, akik azért akarják kérdőre vonni, hogy megtudják, miért nyomott igen gombot a devizahitelek forintosításáról szóló törvény mellett. Ja, hogy a frakciófegyelem… Hát persze. Az ugyebár sokkal erősebb a kisemmizettek igazánál, és persze nem vesz ki pénzt a képviselő pénztárcájából sem. No, hát ennyit érnek a képviselők, önmagukon kívül mást nem képviselnek és bizony kevés a kivétel.

Ha Bóna Zoltánnak van vér a pucájában, akkor otthon lesz és „alászáll” Pókáék közé. Ha nem, megerősíti mindazt, amit itt leírtunk.

És, hogy ne legyen unalmas, valamint egyoldalú a deviza-károsultak szándéka, ők még arra is képesek voltak, hogy egy levélben felhívják figyelmét az ifjú politikai titánnak arra, hogy mi a szándékuk a háza előtt. Íme:

Tisztelt Bóna Zoltán Úr!

 

Bizonyára értesült arról, hogy 2014. december 11. napján  „ A második gyertya – Gyilkos Kettő Ötvenhat” elnevezéssel demonstrációt tartunk az Ön háza előtt.

 

Egy ideje nem szokásunk, hogy előzetesen levelet írjuk annak a politikusnak, vagy bankvezérnek, akinek a házánál kifejezzük véleményünket.

Erről azért szoktunk le, mert bebizonyosodott, hogy teljességgel értelmetlen.

Korábbi megmozdulásaink alkalmával, amikor Orbán Viktor, Kövér László, Csányi Sándor, vagy más, az emberek kifosztásában, nyomorba döntésében aktív szerepet vállaló személy házánál gyülekeztünk, sértődöttség mutatkozott annak ellenére, hogy levélben elmagyaráztuk, hogy miért vagyunk ott.

Nem tetszett a célszemélyeknek, hogy szembesítettük azzal, hogy „…a nép, az isten adta nép” NEM oly boldog „mint akarom, s mint a barom, melyet igába hajt”.

Kevés kivételtől eltekintve, még a véleményüket kinyilvánító emberek köszönését sem fogadták, és akadályokat gördítettek a rendezvény megtartásának útjába.

 

Úgy tudjuk, hogy az Ön házánál ez az első ilyen jellegű rendezvény. Ezért úgy gondoltuk, megilleti Önt, hogy előre néhány mondatban leírjuk, hogy miről fogunk véleményt mondani. Trócsányi bankár – miniszternél is első volt, de ott teljesen egyértelmű, hogy a SeVizahiteles törvényeivel a bankok megrendelését teljesíti. Ilyen, népét eláruló tettei után annyit sem érdemelt, hogy előre szóljunk, vagy írjunk.

 

Önnél kicsit más a helyzet. Nem tudhatjuk biztosan, hogy a T/2055-ös törvénytervezet megszavazásakor az „igen” gomb megnyomását miért tette.

– Ismerte-e a törvény szövegét?

– Ha elolvasta, értette-e hogy ezzel, és az előző két bankmentő törvénnyel együtt milliókat taszít kiszolgáltatott helyzetbe?

– Tudja-e, hogy adósok ezrei álltak nyerésre a bankokkal szemben a szerződések jogszabályba ütközései miatt, és ezeket a nyertes pereket vette el a kifosztottaktól az „igen” gomb megnyomásával?

– Tudta-e, hogy a törvény tervezetét nem bocsátották előzőleg társadalmi egyeztetésre?

– Tudta-e, hogy a csaló, tisztességtelen, jogszabályokat sértő pénzintézetekkel viszont megtárgyalták?

– Ha megértette, hogy mit tesz, hogyan tud tükörbe nézni?

– Lehet-e, hogy fogalma sem volt a törvényről, csak nyomta azt a gombot, amire a főkolompos utasította?

 

Ezekkel a kérdésekkel, és a vélt válaszokkal kell Önnek 11-én szembesülnie. Csakúgy, mint hamarosan, szépen sorban a többi „igen”-nel szavazó társának ország szerte.

Természetesen, amennyiben úgy gondolja, szívesen látjuk a rendezvényen, és akár néhány percben el is mondhatja, hogy mit gondol a „Gyilkos Kettő Ötvenhat”-ról.

Szívesen meghallgatjuk, hogy az egyházi iskolákban vajon mások nyomorba döntését, öngyilkosságba hajszolását, jogtiprását tanítják-e.

 

Kérem, hogy felszólalási szándékát lehetőleg szíveskedjen előzetesen, december 10. napjáig válaszüzenetben jelezni.

 

Tököl, 2014. december 8.

 

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Mi is kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Pókáék házhoz mennek, hívni sem kell őket – avagy beszari-e a fideszes képviselő ?

  1. Egyetlen megoldás lenne mégpedig elérni, hogy egyetlen „deviza” hiteles se törlesszen egyetlen fillért sem és kizárólag olyan új szerződést írjon alá amiben a felvételkori forint árfolyam szerepel!

  2. A demokrácia azt jelenti, hogy az erősebb győz. A számbeli fölény erőfölényt jelent. Ebből következik, hogy a demokraták csak az erőből értenek. Az olyan dolgok, mint csalás, hazugság, igazság, együttérzés, teljesen ismeretlen dolog számukra.
    Szóval csak úgy mondom, hogy amíg a többség mellettük van, sz@rnak ezek a tüntetésekre meg nyomorúságra.
    Én szótam . . .
    eSzeL

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: