KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pókáék harcolnak: A K&H bank összefosta magát, az OTP nem bírja a nyomást – birtokvédelmet kért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Póka László03
Póka László

A bankok már bánják, hogy újat híztak a magyarokkal. Az ügyintézések súlyát nehezen bírják. Az OTP és a K&H is látványosan kapkod, hogy megakadályozza a bankfiókokban kényes kérdések feltételét. Ez szerintem nem fog sikerülni.

K&H bank összefosta magát

Még hogy nincs értelme a banki ügyintézéseknek? Sorra mutatják meg a bankok, hogy mennyire nagy gondot okoz nekik az, ha a károsultak szóvá teszik az átverést.

Te még mindig legfeljebb a fészbúkon hőzöngsz? Vagy a szomszéddal beszéled meg? Vagy öngyilkolsz? Mikor állsz már a sarkadra?

Sokkal eredményesebb, ha bankfiókban adsz hangot a véleményednek.

Történt, hogy 2014. 11. 05. napján az egyik K&H bankfiókban ügyet intéztünk. Rendőri intézkedés lett a vége, de szolgálatot teljesítők ismerték a jogszabályokat, és diszkréten megvárták, amíg végzünk. Tették ezt annak ellenére, hogy a bankárok hevesen mutogatták a belső szabályzatukat.

2015. 06. 25. napján újabb ügyintézésre kényszerültünk, mert a K&H bank a többi mocsokkal együtt egyre jobban hazudozik. Ekkorra már újabb szabályzatot tartottak a fiókban, és mutogatták büszkén. Ezzel semmi mást nem bizonyítottak, mint hogy mennyire tele van a gatya.
Érdemes összehasonlítani a két szabályzatot. Mintha rólunk, a nem adom a házamat mozgalom bátor aktivistának a tevékenységéről írták volna.
Aláhúztuk a változásokat. Ilyenekről írnak:

– Kamerázás

– Zenehallgatás

– Telefonálás

– Transzparensekkel vonulás

– Mostmár szerintük az ügyintéző dönti el, hogy az átvert családot hányan kísérhetik el…

…Csakhogy ezek minket nem érdekelnek. Leginkább, mert törvénytelenek. A véleménynyilvánítás szabadságát még egy bank sem korlátozhatja. HA meg nem lenne törvénytelen, akkor legfeljebb szabályt szegnénk.  És akkor mi van?

Itt az első K&H ügyintézés videója, és a második utáni riport.

Az OTP nem bírja a nyomást. Birtokvédelmet kért.

Mivel tehetetlenek, igy piCsányi csicskái, Gera-Vörös bukott rendőrpáros a feljelentésben hisztiznek mint a fűrdős qrva.

A mai kihallgatásomon, ahol természetesen eljárás alá vont személyként vettem részt az első sárga pólós ügyintézésről beszélgettünk. Nagyon nem tetszett az OTP-nek.

Elsírták, hogy a fiókvezető, Kardos Gábor (akinek már igazgatói címet is adtak), valamint a biztonsági őr, Somogyvári Gábor 49 percen keresztül volt általunk kiütve.  Megemlítették burkoltan, hogy az ügyintézők annyira bámultak minket, hogy képesek voltak veszélyes műveleteket végrehajtani.

Állítólag én irányítottam az embereket, kameráztunk, plakátokat tartottunk. Amiket szerintük tilos csinálni. – Csak megjegyzem, hogy azt az egyszerű fogalmakat sem tudják megkülönböztetni, hogy „nem lehet, és nem szabad”.

Sérelmezték még, hogy a rendőrök nem intézkedtek sem bent, sem kint. Ez a sérelmezés olyan jól sikerült, hogy Bucsek Gábor, BRFK vezér, bankárbérenc, Gera-Vörös páros korábbi kollégája utasította a rendőröket, hogy akár törvénysértő módon is, de ki kell minket vezetni a bankfiókból. Ezt június 25-én gyakorolták is a K&H-ban.

Annyira együgyűek voltak, hogy többünk adatait (Amelyeket banki ügyleteink érdekében adtunk meg korábban) kiadták a rendőrségnek. Ebből részemről mindenképpen lesz feljelentés.

Az iratokból az is kiderült, hogy az OTP birtokvédelmi eljárást kezdeményezett a banki véleménynyilvánítások miatt. Ez érdekes eljárás lesz. Alig várom, hogy elsírják magukat a jegyzőnél. Ebben az lesz a szép, hogy a véleménynyilvánítás az alkotmánybíróság szerint is alapvető jog.

Mikor kikísért az ügyintéző, elmondtam neki, hogy a hétvégén néhány patkányt meglátogatunk a lakásán. Ezt kérdezte: – Ugye nem a mi kerületünkben laknak. Ne értse félre, de nem szeretnék magával mégegyszer találkozni.  Ezt nem értettem. Szerintem nagyon szerényen adtam elő magam újból. Most pl. nem is jelentettem fel senkit, csak mindenek előtt jeleztem, hogy hasonlóan indokolt határozatot várok, mint Matolcsi és Mészáros ügyeiben.
A jegyzőkönyv, feljelentés, és az irat, amiből kiderül, hogy az OTP birtokvédelmi eljárást kezdett a képek között található.

Az összefoglaló itt tekinthető meg:

– Lehet, hogy a reklámjuk filmbeillesztése miatt kapták fel a vizet?

Az ügyészségen Gera-Vörös páros ellenfolyamatban lévő ügyhöz az alábbi kiegészítést jeleztem az ügyintéző felé:
Tisztelt Ügyészség!

Mellékletben küldöm a korábbi nyilatkozatomban már jelzett, a mai napon 2015. június 30. napján történt kihallgatás jegyzőkönyvét, és az általam megismert iratokat, köztük a Gera-Vörös páros által jegyzett újabb, valótlanságokat tartalmazó feljelentést.

Külön kérem megvizsgálni, hogy a Póka László, Varga Mária Magdolna, Farkas Tímea, Mány Péter lakcímét – melyet kizárólag banki ügyintézés céljából kezel az OTP – jogszerűen adta-e ki Gera- Vörös páros a feljelentésben a rendőrség részére.

Ebben a témában kérem szíves visszajelzését, hogy a fent jelölt érintetteknek elegendő-e ha elektronikusan jelzik Ön felé a vizsgálat megindítási kérésüket, vagy szükséges ezt írásban is megerősíteni.”

Tisztelettel: Póka László

Nem Adom a Házamat Mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Pókáék harcolnak: A K&H bank összefosta magát, az OTP nem bírja a nyomást – birtokvédelmet kért

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: