KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Póka László terrorista! – vagy mégsem?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mit is mond az ítélőtábla a végzésével? Póka Laci terrorista, vagy sem?

Nem adom a házamatTerrorcselekmény elkövetésével fenyegetés ügyében 2013. szeptember 16-a óta folyik az eljárás. (Ekkor vettek őrizetbe, de előtte volt pár mozgalmas napja az NNI nyomozóinak.)

Most az Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság (ez már a negyedik bírósági végzés az ügyben) hozott tárgyaláson kívül végzést.

Az elsőfokú bíróságot – aki kimondta, hogy nem követtem el sem a terrorcselekménnyel fenyegetés, sem a kényszerítés bűncselekményét – az eljárás folytatására utasította.

Vajon mit üzen az Ítélőtábla?

  1. Lehet, hogy arra akar rámutatni, hogy természetesen Póka László nem követte el sem a terrorcselekménnyel fenyegetést, sem egyéb bűncselekményt. Viszont hogy a PiCsányi, és haverjai által vezérelt ügyészség is megnyugodjon, az elsőfokú bíróság legyen kedves kicsit részletesebben indokolni, hogy Póka László miért nem bűnöző.
  2. Az is lehet, hogy az Ítélőtábla úgy gondolja, hogy annyira erős az uzsorás személyes ügyészsége, hogy az nem lehet, hogy semmivel nem vádoljuk Póka Lacit. Az ugye számukra is bebizonyosodott, hogy PiCsányi elsőszámú csicskása, Gera Antal bankbiztonsági osztályvezető és haverja Dócs András NNI osztályvezető legnagyobb igyekezete ellenére sem lehet úgy kifacsarni a jogot, hogy megálljon a terrorcselekménnyel fenyegetés. De akkor legalább egy közveszéllyel fenyegetést próbáljon már a törvényszék rávarrni erre a Lacikára.

Most úgy látszik, hogy ez a közveszéllyel fenyegetés az a gumibűncselekmény, amit szinte mindenre rá akarnak húzni.

Szigetszentmiklóson 2013. decembere óta nyomoztak ellenem ez ügyben, mert valaki előbb fahasábot, rajta a Föltámadott a tenger verssel, majd a bankrobbantás után egy áthúzott bombát ábrázoló képet helyezet el a bankoknál. A két ügyet összevonva vádemelési javaslattal a Ráckevei Ügyészség birtokolja az ügyet idén január óta. Most az ügyészség úgy döntött, hogy a plakát kihelyezés mégsem meríti ezt ki. Az ügyészség értesítéséből úgy tűnik, – mivel csak részben szüntette meg az eljárást – hogy a fahasáb miatt bizony vádemelés lehet.
Az ügyészség és az Ítélőtábla értesítése egyéb érdekességeket is tartalmaz. Izgalmas látni, hogy a hatóságok milyen módon látják pl. a banki ügyintézők megtévesztő szerepét az emberek átverésében, vagy mennyire lelkesen idézik a miniszterelnöknek írt korábbi levelemet. Amit – mint a nyomozás irataiból kiderül – a miniszterelnökség számítógépeiből foglaltak le.

Izgalmas időszak lesz ez a bíróságokon. Alig várom, hogy a bíróknak is tudjak mesélni az átverésről, az ellenállás szükségességességéről, és hogy a bíráktól begyűjtsem a harc folytatására vonatkozó biztató megjegyzéseket.

A sok ügy azt mutatja, hogy jó helyen keresgélünk, amikor a kifosztók házainál, és a bankoknál gyakorolunk nyomást.
Csak még mindig azt nem értem, hogy mások miért nem veszik észre, hogy szabadulás csak a következetes ellenállással érhető el.

A végzések itt érhetők el.

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Póka László terrorista! – vagy mégsem?

  1. Az, hogy Póka László terrorista nagyban függ attól ki a feljelentő, milyen szerepe van az államgépezetben. Ha egy olyan személy, mint pl. az OTP elnöke állítja róla, hogy terrorista, akkor azt fenntartással kell kezelni. Miért? Mert pont a hazai legnagyobb bank az egyik felelőse, hogy ennyi öngyilkos lett a devizaalapú hitelek miatt. Az is igaz, hogy az OTP, mit a többi devizaalapú hiteleket kihelyező bank tisztességtelen szerződéseket kötött, ezért a szerződéseiknek semmisnek kellene lennie. Ugye semmis szerződéseket nem lehetne forintosítani, még akkor sem, ha azt a törvényhozás megszavazta. Forintot hogyan lehet úgy forintra váltani, hogy az rögtön a dupláját éri, ez magyar világszabadalom. Hogy Póka László miért lett a feljelentő szerint terrorista megmondom. Szólni mert a hazánkban meglévő igazságtalanságok, csalások, és a fennálló diktatúra ellen. Ugye azt már mindenki tudja, hogy demokrácia Magyarországon nem létezik.

  2. Kétszer kellett elolvasnom, mert először azt hittem meghülyültem. Terrorcselekmény? A bankok jobb lesz, ha fülüket-farkukat behúzva takarodnak Magyarországról. Mindegyik és hazai kiszolálóikkal együtt. Ezeknek mind láthatatlan vér tapad a kezükhöz, annyi szerencsétlen életét rövidítették meg a szemét, hazug, álnok csalásaikkal. Őket mikor vonják felelősségre? Amit ők tettek és tesznek, az emberiség elleni bűncselekmény!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: