Paul Craigh Roberts: Már szégyen amerikainak lenni

Israeli gyermekek jókiívánságaikat  küldik a libanoni gyermekeknek
Izraeli gyermekek "jókívánságaikat " küldik a libanoni gyermekeknek...

Tudja ön, hogy Izrael etnikai tisztogatást végez Libanonban? Izrael megparancsolta a falusi lakosságnak, hogy tűnjenek el. Ezután lerombolja az otthonaikat és legyilkolja a menekülő falusiakat. Ezt kell tenni, hogy ne legyen senki, aki visszajöhetne, és ne legyen semmi, ahová vissza lehet jönni, ami megkönnyíti, hogy Izrael elrabolja a területet, ugyanúgy, ahogy ellopja Palesztinát a palesztinoktól.

Hirdetés

Tudja ön, hogy Izraelnek a polgári lakótelepek elleni izraeli támadásai során meggyilkolt libanoni civil áldozatok egyharmada gyerek? Erről számol be Jan Egeland, az ENSZ segélyszolgálatának a koordinátora. Azt mondta, hogy lehetetlen eljutni segélynyújtás céljából a sebesültekhez és a romok alá temetettekhez, mert az izraeli légicsapások minden hidat és utat felrobbantottak.

Ha megfontolják, hogy Izrael milyen gyakorisággal (szinte mindig) véti el a Hizbollah állásait és találja el a polgári célpontokat, abba is belegondolhatnak, hogy az izraeli tűzerőt az USA műholdjai és az USA hadi GPS rendszere irányítja. Ne lepődjön meg az USA bűnrészességén. Miért volna a bábú kevésbé gonosz, mint a főnöke?

Ön természetesen nem tudja ezt, mert erről az amerikai nyomtatott és sugárzott tömegtájékoztatás nem számol be.

Mivel Bush fenemód büszke magára, ön tudja azt, hogy ő minden erőfeszítést megakadályozott a libanoni lakosság izraeli mészárlásának a megállítására. Bush „NEMET” mondott az ENSZ-nek. Bush „NEMET” mondott az EU-nak. Bush „NEMET” mondott az Amerika barát libanoni miniszterelnöknek. Kétszer is! Bush rettentően büszke a határozottságára. Ő élvezi Izrael őrjöngését, és azt szeretné, ha ő ugyanazt meg tudná tenni Irakban.

Ön büszke arra, hogy az „ön” elnöke zöld utat adott Izraelnek, hogy az izraeli ágyúzás elől menekülő libanoni járműoszlopokat, a fővárosban, Bejrutban, és szerte az egész országban a lakónegyedeket, a kórházakat és az erőműveket, az élelmiszer gyárakat és raktárakat, a kikötőket, a polgári repülőtereket, a hidakat, az utakat, a közművek minden fajtáját, amelyen az emberek élete függ, lebombázza? Ön büszke amerikai? Nem inkább Izrael bábja?

... és a libanoni gyerekek megkapják az üzenetet
... és a libanoni gyerekek megkapják az "üzenetet"

Július 20-án az „ön” képviselőháza 410/8 arányban Izrael óriási libanoni háborús bűnei mellett szavazott. Nem elégedett meg azzal, hogy minden amerikait bűnrészessé tett a háborús bűnökben, az Associated Press szerint még „el is ítélte Izrael állam ellenségeit”.

Kik a „zsidó állam ellenségei”?

A palesztinok, akiknek a földjét ellopta a zsidó állam, akik otthonait és olajfa ligeteit elpusztította a zsidó állam, akik gyermekeit az utcán lövi le a zsidó állam, akiknek az asszonyaival erőszakoskodik a zsidó állam. A palesztinok, akiket gettókba falaznak, akik nem tudnak eljutni a földjeikre, vagy orvoshoz, vagy iskolába, akik nem tudnak gépkocsizni a Palesztinán át vezető utakon, mert azok csak zsidók számára épültek. A palesztinok, akiknek ősrégi városait az izraeli hadsereg védelme alatt támadják meg a harcias cionista „telepesek”, akik verik és üldözik a palesztinokat és kikergetik őket a városaikból. Palesztinok, akik nem engedhetik ki a gyermekeiket a lakásból, nehogy a zsidó „telepesek” meggyilkolják őket.

A palesztinokat, akik szembeszállnak az izraeli aljasságokkal, „terroristának” nevezik. Amikor Bush a szabad választásokat erőltette Palesztinában, a nép a Hamaszra szavazott. A Hamasz az a szervezet, amely föllépett a zsidó állammal szemben. Ez természetesen azt jelenti, hogy a Hamasz gonosz, antiszemita, nem Amerika barát és terrorista. Az USA és Izrael lépése az volt, hogy elvágtak minden pénzügyi forrást az új kormánytól Mert a demokrácia csak akkor megengedett, ha azt teszi, amit Bush és Izrael akar.

Izrael sosem alkalmaz terrort. Csak azok terroristák, akik Izraelnek útban vannak.

A zsidó állam másik ellensége a Hizballah. A Hizballah a síita muszlimok fegyveres szervezete, amely 1982-ben alakult, amikor Izrael először rohanta meg Libanont. E támadás során az emelkedett erkölcsű zsidó állam intézkedett a menekült táborokban lakó menekültek legyilkolására. Izrael embertelenségeinek a következménye lett a Hizballah, amely harcolt az izraeli hadsereg ellen, legyőzte és kikergette Libanonból, hogy az a farkát behúzva menekült. Manapság a Hizballah nem csak védelmezi Libanont, de szociális szolgáltatásokat is nyújt, mint árvaházak fenntartása és egészséggondozás.

Bezárva a sort, a zsidó állam ellensége minden moszlim ország, amelyet nem Izrael barát amerikai bábkormány irányít. Egyiptom, Jordánia, Szaud-Arábia és az olaj emírségek Izrael pártján vannak a saját fajtájuk ellen, mert vagy amerikai pénztől függenek, vagy Amerika védi meg őket a saját népüktől. Ezeket a kormányokat, amelyek nem a népüket képviselik, előbb-utóbb meg fogják dönteni. Ez csak idő kérdése.

Bush és Izrael az ő eszeveszett erőlködésükkel, hogy megdöntsék Szíria és Irán kormányát, ténylegesen siettetik ennek a bekövetkeztét. Mindkét kormánynak sokkal nagyobb népi támogatottsága van, mint Bushnak, de a Fehér Ház félkegyelműje ezt nem tudja. A félkegyelmű azt hiszi, hogy Szíria és Irán is „sétagalopp” lesz, mint Irak, ahol az USA hadseregének tíz büszke hadosztályát köti le néhány könnyű fegyverzetű felkelő.

Ha ön még mindig büszke amerikai, gondoljon arra, hogy a büszkesége semmi jót sem jelent Izraelnek vagy Amerikának.

Július 20-án, amikor az „ön” képviselőháza, az „ön” USA szenátusa példáját követve, elfogadta az Izrael háborús bűntetteit támogató határozatot, akkor a legerősebb washingtoni lobby, az Amerikai-Izraeli Közügyi Bizottság (AIPAC), azonnal közzétett egy sajtóközleményt azt állítva, hogy „az amerikai nép túlnyomó többsége támogatja Izraelnek a terrorizmus elleni harcát és megérti, hogy nekünk a válság idején ki kell állnunk a legjobb szövetségesünk mellett”.

Az igazság az, hogy a válságot Izrael idézte elő azzal, hogy megrohant egy Amerika barát vezetésű országot. Az igazság az, hogy az amerikai nép nem támogatja az izraeli háborús bűnöket, ahogy a CNN gyors felmérése és a C-Span betelefonálói azt láthatóvá tették.

Az amerikai beszámolók Izrael párti meghamisítása ellenére az amerikaiak többsége nem támogatja a libanoni lakosság ellen elkövetett embertelenségeket. A Hizballah Dél-Libanonban helyezkedik el. Ha Izraelnek a Hizballah a célpontja, akkor miért hullanak az izraeli bombák Észak-Libanonra? Miért hullanak Bejrutra? Miért hullanak polgári repülőterekre, iskolákra és kórházakra?

Megérkeztünk a fő kérdéshez. Amikor az USA szenátusa és képviselőháza határozatot hoz az izraeli háborús bűnök támogatására és elítéli azokat, akik szembeszegülnek az izraeli támadással, akkor alátámasztja Oszama bin Laden propagandáját, mely szerint Amerika, Izraellel együtt, az arab és moszlim világgal áll szemben.

Ez a felfogás nem kedvez Izraelnek, amelynek csökken a lakossága, mert az okosabbak már észrevették a feliratot a falon, és már menekülnek. Izrael arabok és moszlimok százmillóival van körülvéve, akik Izrael tettei és embertelen politikája miatt Izrael ellenségeivé váltak.

A moszlim világ mindig abban bízott, hogy az Egyesült Államok a megegyezés érdekében fog beavatkozni és ráébreszti Izraelt, hogy nem tudja Palesztinát ellopni és minden palesztint földönfutóvá tenni.

Ez volt az arab világ várakozása. Ez az oka, hogy a bábjainkat miért nem buktatták még meg. Ez a remény az oka, hogy Amerikának még mindig van valamelyes tekintélye az arab világban.

A képviselőházi határozat, amelyet az AIPAC pénzén vásároltak meg és fizettek ki, az utolsó szög Amerika közép-keleti tekintélyének a koporsójában. Azt mutatja, hogy

Amerika valóban Izrael kesztyűbábja, pontosan úgy, ahogy Oszama bin Laden állítja, és moszlimok többsége gondolja.

Mivel a remény és a diplomácia már meghalt, ezután Amerikának és Izraelnek csak a fogak és karmok maradtak. A hencegő izraeli hadsereg Dél-Libanonban nem tudott legyőzni egy gyülevész fegyveres csoportot. A hencegő amerikai haderő nem tud legyőzni egy gyülevész, rosszul felfegyverzett, az iraki lakosság egy kisebbségéből toborzott felkelő csoportot, akiket ráadásul elsősorban a siita többség elleni polgárháború köt le.

Mit fog az USA és az ő bábjátékos főnöke tenni? Mindkettő túlságosan tele van gőggel és paranoiás rögeszmékkel ahhoz, hogy beismerjék szörnyű baklövéseiket. Izrael és az USA vagy úgy le fogja rombolni a magasból Libanont, Palesztinát, Szíriát és Iránt, hogy a civilizált élet lehetetlenné válik a moszlimok számára, vagy az USA és Izrael atomfegyvereket fog használni a moszlimok megfélemlítésére, hogy behódoljanak Izrael kívánságainak.

A neokonoknak, akik tökéletesen a kezükben tartják a Bush kormányt, bevallott célja moszlimok kiirtása ilyen vagy olyan módon. A neokon keresztapa, Norman Podhoretz felhívást tett közzé a IV. Világháborúra (a neokonok felfogásában a hidegháború volt a III. világháború), hogy megdöntsék a Közép-Keleten az iszlámot, hogy gyökereiben számolják föl az iszlám vallást, és valami formális, világi szertartásrenddé alakítsák át.

Rumsfeld neokon Pentagonja felvázolta az új, amerikai háborús irányelveket, amelyek lehetővé teszik a megelőző atomcsapást atommentes országokra.

A neokon David Horowitz kijelenti, hogy a palesztin és libanoni lakosság mészárlásával „Izrael a civilizált világ többi részének a feladatát végzi el”, amivel egyenlőségjelet tesz a háborús bűnösök és a kultúremberek közé.

A neokon Larry Kudlow mondja, hogy „Izrael az Úr munkáját hajtja végre”, amikor libanoniakat öldös, ami olyan kijelentés, amely meg kéne, hogy állítsa Izrael evangéliumi keresztény támogatóit. Mikor mondja az Úr Jézus Krisztus, hogy „indulj, és öld a felebarátaidat, hogy ellophasd a földjüket”?

Az amerikai közösség bűnrészessége ebben az iszonyatos bűntettben örökké átkozottá fogja tenni Amerikát a történelemben.

CounterPunch, 2006. július 22-23.

Paul Craigh Roberts helyettes pénzügyminiszter volt a Reagan kormányban. Társszerzője a „The Tyranny of Good Intentions” (A jó szándékok zsarnoksága) c. könyvnek.

Elérhetősége: [email protected]

Fordította: Dohán Mihály

Nemzeti InternetFigyelő

NIF megjegyzés: A Paul Craigh Roberts cikkében megfogalmazottak ma 2009. szeptember 11-én éppen úgy érvényesek, mint az írás keletkezésének időpontjában. Meggyőződésünk, hogy Izrael, függetlenül attól, hogy mely párt adja kormányát,  cion-rasszista, fasisztoid, népírtó politikát folytat a közel-keleten. A jelenlegi izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu annak a Likud pártnak az elnöke, melyről Orbán Viktor 2005. júniusában így nyilatkozott:

“A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége”

Ezzel az ártatlan civileket, gyermekeket, nőket gyilkolászó párttal és állammal tart fenn szoros, baráti, mélyrenyaló kapcsolatot a Magyarságon élősködő úgynevezett “parlamenti elit”, beleértve a FIDESZ-t is. Mindez tény és nem fikció.

További valós információk, melyek nem jelennek meg a hazai neoko-cionista médiában: Radio Islam

Facebook hozzászólások


Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Szeptember 11. tragédiája egy új, gyalázatos korszak nyitánya
Cigányölők, felbujtók, megbízók, hazudozók…
Kordonország játékszabályai, avagy a "meleg méltóság" menete, az emberi méltóság megalázása (+ fotók)
Close