Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Paul Craig Roberts: „Washington atomtámadást tervez Oroszország és Kína ellen”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Paul Craig Roberts professzor, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal egykori szerkesztője cikkét azzal kezdi, hogy nem mindenki szeret hallani egy atomháború veszélyéről.

Sokan ezt a veszélyt azzal hessegetik el, hogy az atomháború lehetetlen, mivel az teljesen értelmetlen. „Sajnos az emberiség hosszú ideje tesz olyan dolgokat, amelyeknek nincs értelme”.

Mint írja, korábbi cikkeiben már többször rámutatott arra, hogy Oroszország és Putyin elnök állandó washingtoni démonizálása felkészíti a nyugati népeket egy Oroszország, illetve Kína elleni atomtámadásra.

Nehezen képzelhető el az emberiségnek nagyobb veszély, mint Washingtonnak e két hatalom elleni „megelőző” atomcsapása. Ennél nincs felelőtlenebb és vakmerőbb cselekedet. Márpedig ez pontosan az, amit Washington előkészít. Az amerikai kormány globális hegemóniájának biztosítása érdekében olyan antiballisztikus rakétarendszert telepít, amelyről azt hiszi, az meggátol egy orosz ellencsapást.

„Igen, az eszement amerikai/izraeli neokonzervatívok elszántak arra, hogy hegemóniájukat az egész világ fölött gyakorolják”.

Az amerikai és nyugati lakosság nem érti, mi történik vele. Nincs háborúellenes mozgalom.

Az amerikai nép többsége láthatóan magáévá tette azt a propagandát,  hogy Oroszország jelenti az Egyesült Államokra nézve a legfőbb veszélyt.

„Komoly esélye van, hogy a földi élet a vége felé közeledik.”

Majd:

„A neokonzervatívok azon állítása, hogy Amerika kivételes, azonos azzal az állítással, amit a németek mondtak Hitlerről. Ha Amerika kivételes, akkor mindenki más mellőzhető és ’a kőkorszakba bombázható’, mint azt egy amerikai kormánytisztviselő mondta… Az USA kivételességét Oroszország vagy Kína nem fogadja el. Ezért a Nyugat fölött Washingtonban uralkodó őrült, elmebeteg szörnyetegek a földi életet végéhez viszik.”

Záró rész:

„És nincsenek tiltakozások. A hülye britek, a hülye németek, a hülye franciák, olaszok, kanadaiak, ausztrálok, belgák, görögök, portugálok, spanyolok, japánok azon őrültség mögött sorakoznak fel, mint ami Washington. És így tesz láthatóan az amerikai nép, amely mindenfajta képzeletet felülmúlóan hülye”.

PAUL CRAIG ROBERTS

7 thoughts on “Paul Craig Roberts: „Washington atomtámadást tervez Oroszország és Kína ellen”

 1. MÁR NEM FÉLÜNK –

  KEZD EL BŰNÖZŐ ZSIDÓ – GARANTÁLOM ÉS ARRA MÉRGET VEHETSZ, HOGY AZ ÖSSZES ZSIDÓ VALÓBAN ÍRMAGIAK KIÍRTA TIK – MÉG A NEM BŰNÖZŐ ZSIDÓ IS – ÍGY NEM BŰNÖZŐ ZSIDÓ ÉRDEKED FŰZŐDIK HOZZÁ . HOGY ÉSZRE TÉRÍTSD HIT TESTVÉREIDET AKIK ELKÉPESZTŐEN GAZDAGOK EZERSZERES MILLIÁRDOSOK!
  MIÉRT ? – MERT TUDJUK, HOGY TE ÁLLSZ MÖGÖTTE ÉS IRÁNYÍTOD
  MA ÜZENEM 2017. MÁJUS 2-ÁN ÉN AKI LÁTOM A JÖVŐT ID. KISS LÁSZLÓ!
  ui. ne féljetek jó emberek – mert azok túlélik!

 2. sajnos az orosz határokra telepített rakéta rendszerek ezt mutatják. A szomorú, hogy a lengyelek, történelmi tapasztalataik miatt, belemennek ebbe a veszélyes játékba.
  Szerintem oroszország senkit nem fenyeget, ellentétben az Egyesült Államokkal és az EU-val.
  A kínaiakkal azért van valami közeledés Észak-Korea ügyében, de az is egy élesített gránát.
  A III. világháborút pedig már Ukrajna szétbomlasztása is, amit Amerika és az EU indított el, előre jelezte.

 3. Ez a ckk avilagma.com-on sem semmi: “Pánik a NATO-nál. Megbénult az alaszkai védelmi rendszer az új orosz szuperfegyvertől” . Ha ez igaz, nem kéne oly könnyedén háborús terveket szövögetni.

 4. Sajnos egy bekövetkező atomháborút azok fogják könnyedén túlélni akiknek már ma sem kellene létezni.
  H.B.
  “A szennyes víznek is tiszta a teteje. A mocsok csak akkor kerül elő, ha kiöntjük az egészet.”

 5. Több amerikai szakértőt is megkérdeztek, hogy Usraelnek milyen esélye lenne egy háborút megnyerni az oroszok és kínaiak ellen – az egyöntetű vélemény az volt, hogy nincs esély a nyerésre.
  H.B.
  “A legutóbbi 26.500 éves világciklusunk legsötétebb óráiban vagyunk, a végső megmérettetésünk előtt. Ebből a hatalmas időből csak az utolsó száz évre tudta az emberiség pestise magához ragadni, koncentrálni a hatalmat, aminek előkészítéséhez közel ezer évre volt szüksége.
  Most ezt öröknek hiszi, de ne felejtsük életünk legnehezebb perceiben sem, hogy mindig a hajnal előtt van a legnagyobb sötétség… – és aki ennek jegyében megmérettetik és megfelel, annak a jutalma a hajnal, a FÉNY ÉRKEZÉSE!”

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: