KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pásztor leköpésének hiteles felvétele – így járt a hazaáruló, a zentai Rácz Szabó László véleményével (NIF kommentárral)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VSf5pQQBwDs]

A tárgyilagosság kedvéért közreadom a hazaáruló Pásztor május 6-i, bejelentett tüntetési helyszínen kívül történt leköpésének hiteles felvételét. Mivel az eset a rendezvény helyszínén kívül történt, ezért a földvédő tüntetésünk jogszerűen nem hozható ezzel a cselekménnyel összefüggésbe. A felvételből kitűnik: a nemzetünk sorsáért aggódó, a magyar termőföld idegen kézre juttatása miatt indulatos nők markánsan kifejezték véleményüket a délvidéki magyarok drámai helyzetéért kiemelten felelős megélhetési politikus, Pásztor István VMSZ elnök kártékony tevékenységével szemben.

Szükségesnek látom itt közreadni a zentai Rácz Szabó László, a délvidéki Magyar Polgári Szövetség elnökének véleményét, aki már hosszú évek óta küzd a délvidéki magyarok önrendelkezéséért,a délvidéki magyar gazdák földjeinek elrablása ellen és a földvédő tüntetésünkön nagy tetszést arató beszédet tartott, csakúgy, mint Felvidékről Geönczeöl Gyula és az erdélyi Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke. Tüntetésünk összmagyar nemzetgyűlés volt ezáltal, mivel a Pásztor féle hazaárulókkal szemben mindenki hitet tett a Kárpát-medencei magyar nemzet egységesítése és önrendelkezési jogának gyakorlása mellett.

Budapest, 2014. május 7.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu

Rácz Szabó László közleménye

ELVESZIK A MAGYAROK FÖLDJÉT,

KONTRA

„KÉT NŐ INZULTÁLTA PÁSZTOR ISTVÁNT”

(Rácz Szabó László, az MPSZ elnökének közleménye  2014.05.07)

Kedden, 2014.05.06-án a  Magyar Parlament előtt, a parlament alakuló ülésének idején Gaudi-Nagy Tamás szervezett tiltakozó tüntetést az ellen, hogy a FIDESZ-KDNP kétharmados erejével, valamint a baloldal teljes támogatásával még az előző ciklusban, az EU követelésének eleget téve olyan földtörvényt hozott, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország földjét vastagpénztárcás, államilag is támogatott külföldiek felvásárolhassák.

A tüntetők ezt a törvényt és annak megalkotóit nevezték meg a haza és a nemzet árulóinak.

Kétség sem fér ahhoz, hogy az ország annak földjéből áll, tehát az országot árusították ki. Mi még azt tanultuk, hogy akkor vált nemzetté a magyar, amikor Árpád apánk, Szent István letelepítette a magyar törzseket a Kárpát-medencében. Ez volt a legnagyobb tettük. Akik tehát eladják a földet, amelyet az államalapítók adtak a népnek, azok Szent István akarata ellen tesznek és ezzel a nemzet ellen tesznek. Vajon minek kell nevezni azokat, akik a nemzet érdekei ellen tesznek?

A földje, ásványkincsei nélkül elpusztul a nemzet, tagjainak pedig rabszolga, jobbágyi sors jut. A bizonytalanságba taszított emberek élete pedig pokollá válik.

Nem csoda hát, hogy a nép dühösen tüntet, tiltakozik, ha a törvényhozás számára fontosabb az idegen – sokszor ellenséges – EU szolgálata, mint a magyar nép élete. Az ország és a nemzet egy és ugyanaz.

Ez is érdekelheti:  Deutsch Tamás: az EP több millió uniós választópolgár akaratát vette semmibe

Mégsem ettől hangos a média, hanem attól, hogy Pásztor Istvánnak – aki mellesleg maga keveredett a tüntetés közelébe – két (írd és olvasd, mindössze kettő – 2) asszony  egyenesen a szemébe mondta, amit gondol róla. Hazaárulónak nevezték, elébe álltak és talán le is köpték. Nevetséges apróság ahhoz viszonyítva, hogy kifosztják egész Magyarországot?

Én ugyan nem voltam a történések közelében, a videofelvételről tudtam tájékozódni.

Valóban nem helyénvaló embereket durván inzultálni, még akkor sem, ha azt valaki indokoltnak véli. Ugyanakkor az se helyénvaló, hogy egy apróságot ennyire felfújjanak, és messzemenő következtetéseket vonjanak le belőle.

Pásztor István azt nyilatkozta, hogy kiszabadult a szellem a palackból, mintha legalább is a világháború tört volna ki amiatt, hogy elmondták mindennek. Az is kérdés, hogy mi válthatott ki ilyen kemény reakciót a nőkből. Talán az, hogy ellenzi a vajdasági magyarok autonómiáját, mert puszi pajtása lett a délvidéki magyarokat a földjükről elüldöző szerb nemzeti radikális hatalomnak?

Egyébként, annak idején a Kossuth téren tüntettek Gyurcsány ellen is az emberek, hazaárulónak nevezték, tojással dobálták, leköpték, amikor még Pásztor az ő barátja volt. Itt szabadult ki a palackból az a szellem is, amely következtében a FIDESZ-KDNP 2010-ben, majd 2014-ben ismét kétharmados többséget szerezhetett a parlamentben, amiért ugyancsak azok nyelték a paprikasprét, kapták a botütéseket, veszítették el a szemük világát, akik ma is tüntetnek az ország kisemmizése ellen és kérdezni mernek a politikusoktól.

A Magyar Polgári Szövetség akkor és most is ott volt a küzdők között, nem a haszonszerzés miatt, hanem azért mert nem lehet szó nélkül hagyni azt a gyalázatot, amit Magyarországgal, vagy akár a délvidéki magyarokkal művelnek. Pásztor Istvánt, a VMSZ-t egyszer se láttuk kiállni még a nyilatkozatok szintjén sem, ám most mégis ők a FIDESZ legjobb barátjai.

Visszatérve a lényegre, mi magunk is, magyarkanizsaiak, zentaiak, topolyaiak, szabadkaiak, csókaiak, adaiak, becsiek stb. már testközelből tapasztaljuk, hogy mit is jelent, ha eladják a földünket, az ásványkincseinket. Gondoljuk csak meg mi mindent tesznek tönkre az orosz erőgépek a magyar vagyonból, a kisebb földrengéseket előidéző olajkutatási módszereikkel, miután a szerb hatalom, éppen a magyarok által lakott területeket átadta az orosz olajvállalatnak. Nem érdekli az idegeneket semmi más, csak a haszonszerzés, amiért átgázolnak mindenen és csak pusztítanak. A VMSZ, vagy ahogy a sajtó állítja, a délvidéki magyarok vezetője nem szólalt fel se ez ellen, se az ellen, hogy éppen a magyaroktól veszi a szerb adóhivatal törvényellenesen a földeket a nem is létező tartozások fejében.

Ez is érdekelheti:  Újraválasztották Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének

A média most azt próbálja elhitetni az emberekkel, hogy a VMSZ elnökének inzultálása az egész külhoni magyarságot sérti. Ez egyáltalán nem igaz. Sokan elégedetlenek Pásztor szerepvállalásával, a hozzáállásával és a tetteivel. Ugyanakkor az is igaz, hogy a kvázi demokratikus választásokon valóban a VMSZ nyerte a legtöbb szavazatot, ám a támogatottságának kulcsát nem megbecsülésben, az elismerésben, az elért eredményekben kell keresni, hanem a nép szegénységében, kiszolgáltatottságában, megfélemlítésében, a pénz hatalmában, a kiábrándultságban, az elvándorlásban, a munkahely elveszésétől való rettegésben, a reklámszakemberekben.

Ugyanakkor, nem csak Pásztor István volt jelen a Kossuth téren a külhoniak közül. Ott volt Patrubány Miklós – az MVSZ elnöke, aki a Romániához csatolt magyar területen, Erdélyben született -, Geönczeöl Gyula a Felvidékről, valamint jómagam is a Délvidékről és sokan mások. Bennünket testvéri szeretet övezett, kezet ráztak velük az emberek.

A tüntetők, kivétel nélkül a magyar nemzet egészéért aggódtak. Azért mentek ki a térre, mert tiszta szívükből szeretik az elcsatolt magyarságot. A két nő sem a külhoni magyar közösséget vonta felelősségre, hanem csakis egyetlen embert, aki éppen az elcsatolt magyarok közül a Délvidéken élőket árulta el.

Rácz Szabó László

NIF konnemtár:

Megdöbbentő, hogy egyesek ennyire lealacsonyodnak a politikai játszmák területén. Már a legkomolyabb érzéseket is bevetik?

Mondja már meg valaki, mi a büdös nyavalya történt valójában? Leköptek egy embert? Na, és (ahogy Horn Gyula mondta az őt ért súlyos vádak hallatán – ugye emlékeznek?). Nem történnek hazánkban ennél sokkal súlyosabb, ezerszer súlyosabb bűncselekmények? Amikor Arnold Swarzeneggert tojással dobták meg (TV felvétel van róla, láttam), egyszerűen tovább lépett, lecsapva magáról a trutyit, és nyilván zakót cserélt. Már elnézést, de nem volt valakinél egy zsebkendő (vagy talán Pásztor úrnál nincs ilyen hétköznapi eszköz?), hogy letörölje ezt a „rettenetes gyalázatot”?

Egy közszereplő miért hiszi azt, hogy mindenkinek szimpatikus? Azért ez is jellemző a hazai politikai kultúrátlanságra! A politikusok tőlünk, választóktól minden jóindulatot megkövetelnek, miközben vígan játszanak a mi érzelmeinkkel.

Világosan kell látni, hogy itt velünk egy politikai sakkjátszmát játszik a politikai maffia!

Nem szabad bedőlni mindenféle kábításnak! Egy a lényeg, hogy a magyar föld nem eladó! S ha egyes, földjüket féltő honfitársunkból ez heves indulatot vált ki, az nagyon helyes! Bárcsak milliónyian lennénk, akik így gondolkozunk!

Czakó István

Forrás: Gaudi-Nagy Tamás

Kapcsolódó anyagok:

1.,

2.,

3.,

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Pásztor leköpésének hiteles felvétele – így járt a hazaáruló, a zentai Rácz Szabó László véleményével (NIF kommentárral)

 1. Gaudi-Nagy Tamást nagyon tiszteltem eddig is, tisztelem most. Soha nem lehet elfelejteni neki, hogy már 2004-ben milyen hatalmas munkát végzett a kettőps állampolgárság szavazás idején is, meg azóta több esetben is.
  Ezt a keddi akcióját viszont hatalmas hibának tartom, amelynek következményeit egyenlőre még senki sem képes átlátni!
  2004. december 5-e után egy határontúli magyar politikai vezetőt (legyen az bárki is, vagy bármi is legyen a véleményünk a szerepeléséről), aki a Parlament alakululó ülésén meghívott vendégként részt vett, bármilyen inzultsusnak kitenni, ráuszítani néhány magából kivetkőzött őrjöngő bolondot nem lett volna szabad!
  Tamás – aki egy nagyon okos, művelt ember – ilyen hibát nem lett volna szabad elkövetnie!
  Félek, hogy emiatt a hiba következtében a Jobbik sok szavazatot fog veszíteni az EP választásokon és mégsem sikerül majd megelőznie az MSZP-t a szavazatok számát tekintve.

  1. Kedves Édes Erdély!
   Mi lett a Csótány őszödi beszédének a következménye? Pedig akkor országos tüntetéshullám is volt? Semmi! Mi lett a 2006-os tömegverésnek a következménye? Semmi!
   Inkább csillapítani kellene a felháborodást, szerintem, és nem adni a lovat a liberális média alá!
   Ez az én véleményem!

   1. Hát ügyesen csillapították a felháborodást ezen a tüntetésen, az már biztos! Ja, nem is ez volt a cél.
    És akkor belekeverni a Jobbikot : ez volt a cél!
    Undorító!

  2. Nem ott a hiba Édes Erdély, ahol gondolja!
   Leköptek egy hazaárulót (ráadásul nem is a tüntetés közvetlen közelében)? Én nem tenném, annál komolyabbat tennék, de ez, pláne egy nő részéről még az a szint, amit kénytelen-kelletlen el kell viseljen egy Pastir-féle sns barát. Gaudi-Nagy Tamás teljesen helyénvalóan gondolja, az árulóknak minimum kötél jár. Igen. A jobbik nevű alakulat pálfordulása az ami nem helyén való. A retorikai radikalizmussal eltűnni látszik a cselekvés radikalizmusa is. Ha valóban így alakul, nem mindegy, hogy milyen arányban oszlanak meg az árulók az ep-ben? Szerintem tök mindegy.

   1. Sajnos megvezetett emberek tömkelegével állunk szemben. És én is értetlenül állok a Jobbik tevékenysége előtt.
    Ennyire gyávák lettek, hogy már ők is behódolnak a hazánkat leköpködő, elárasztó zsidóság előtt?
    Mi történhetett egyik napról a másikra? Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni.
    De valami oka van. És azt is sejteni lehet, hogy kik állhatnak a háttérben.
    Édes Erdély ilyen véleménnyel hogy adhat magának ilyen nevet. Szégyellheti magát.
    A többi hozzászólóval teljes mértékben egyetértek. Dodi17 véleményét Balczóval kapcsolatban tényleg elgondolkodtatónak tartom.
    Végre eljuttattuk a Jobbikot oda, hogy behívják az ATV-be, és siralmas, és szánalmas az a produkció, amit ott művelt.
    Így jobb, ha be sem mennek, mert a szerkesztők öntelten röhögnek a markukba. Mi meg szégyenkezhetünk.
    Baumag

  3. Ja, és még valami. A hiteles ember azt teszi, amit mond és azt mondja amit gondol. Ha a jobbik nem azt teszi amit mond (retorikában puha, tettekben kemény- ahogyan próbálja Vona beállítani), a hitelesség már itt megbukik.

   1. Kedves „eSzel”!Teljes mértékig egyetértek!!!A hangsúly a HITELESSÉG-en van,és Dr.Gaudi Nagy Tamás azt teszi,amit érez,és mond.Nem úgy mint egyes politikusok!!Ebbe beleértendő a „radikális”???? jobbik IS,aki nagyon sokat KÖSZÖNHET(ne) a „volt képviselőnek”-ahogy most nevezik Gaudi Urat!!!-és nem attól fognak szavazatot vesziteni ami történt,hanem azzal,ahogy most reagálnak a történésekre!!!
    Nemhiába a politika a gerninctelenek „játéka”,amivel csak az a baj,hogy mi egyszerű emberek isszuk mindennek a „levét”!
    „Aki pásztoristvánt megalázta,az a magyar nemzetet alázta meg”,mondá a csornai káderjani! Bölcsebb lett volna ha hallgat!!!!
    Évaanyu

  4. Nem Gaudi követte el a nemzet árulást hanem Pásztor! Teljesen jogos volt a leköpése! Ami viszont elgondolkodtató, hogy mivel nem a gyűlés helyszínén történt az esemény nagyon megrendezettnek tűnik az esemény különösen úgy ahogy reagált illetve nem reagált Pásztor a köpésre! A kamera végig kísérte és figyelte, hogy veszi-e az eseményt!
   nagyon hasonlít a drazsé féle videóra amit az állítólagos náci „gyilkosokról” csináltatott a titkosszolgálattal!
   Ehhez kapcsolódik Balczó tenyérbe mászó alázkodó riportja az atv-ben. Mindig is voltak fenntartásaim vele kapcsolatban mert túlságosan simulékony, dörgölőzködő a Magyar nép ellenségeivel szemben!
   Kapásból le kellett volna söpörnie a riporter hazugságait, hogy az eu támogat bennünket és pozitív a szaldó az ország szempontjából! Egyáltalán ahhoz, hogy szóba álljanak velünk a feltétel az volt hogy nullára írják az ország gazdaságát! Ezt soha büdös életbe nem fogják nekünk kompenzálni, kizárólag azok a hulladék nyertek akik ezt megtették!
   Miért hallgatott erről Balczó? Talán nem Magyarországon élt ebben az időben? Napokig lehetett volna sorolni a vádakat az ország eu-s kirablása miatt és nem védekezni kellett volna neki!
   Ahogy elnézem meg vannak számlálva a Jobbik napjai mivel prostikká váltak ők is annak ellenére, hogy nem vettek részt a rablásokban!
   kató rudi

   1. Balczót ne bántsuk!
    Az elmúlt cilkus Jobbik frakciójában:
    – Balczó Zoltán
    – Gyöngyösi Márton
    – Gaudi-Nagy Tamás
    voltak magasan a legképzettebbek, legműveltebbek.
    A többiek csak fényévekkel lemaradva követték őket.

   2. Csináljatok magatoknak pártot, aztán meglátjuk, mennyi szavazatot kaptok. Voltak már próbálkozások!
    Mit kell ennyit méltatlankodni, ha nem tetszik valami, ne a Jobbikon kérjétek számon!.Nélkületek kapott a Jobbik ennyi szavazatot.
    Ne kavarjatok, nincs közötök hozzá, ha lenne, nem gyűlölködnétek.
    I r i gy e k vagytok, és bosszú népétől tanultatok. Direkt a választások előtt időzítettetek.
    Un-do-rí-tó!

 2. Aki az embereket kiviszi az utcára tüntetni, annak tudnia kell kontroll alatt is tartani őket.
  A jelen esetben teljesen mindegy, hogy Pásztor István (egy délvidéki magyar vezető) mit tett, vagy mit nem tett korábban.
  2004. december 5-e után egy határontúli magyart – ráadásul éppen az új országgyűlés alakuló üléséről távoztában – nem lehet inzultálni a nyílt utcán. Hatalmas hiba volt őrjöngő embereket ráuszítani Pásztor Istvánra, akik valószínűleg azzal sem voltak tisztában, hogy a valóságban ki is ő, csak az ösztöneiket élték ki.
  Gaudi-Nagy Tamás egy okos ember, tudnia kellett volna mit követ el.
  Nagyon félek, hogy május 25-én nagyon megisszuk a levét ennek a hülye akciónak.

  1. Csak nevében Magyar! Valójában a rácok talpnyalója egy mocskos féreg! Saját zsebét tömi a Magyarok szavazataival ténylegesen pontosan ellenük dolgozik! Aki azt hazudja, hogy Délvidéken nincsenek problémák a Magyarok származása miatt az alávaló patkány! naponta jönnek a híradások a kárukra elkövetett pogromokról és akkor azt hazudni, hogy minden rendben van arra nem lehet szavakat találni! nagyon olcsón megúszta, hogy csak leköpték, de véleményem szerint ez is csak megrendezett esemény volt mint a drazsé féle videó!
   kató rudi

 3. Áder miért védi a hazaáruló Pásztort? Fél, hogy egyszer őt is leköpik, ha jön az elszámoltatás?

 4. Hát nem tudom. Gyanús,hogy egyelőre csak egy vesztes látszik, és ez a Jobbik. Az is mond valamit Áderről, hogy Pásztor az ő vendége volt.

 5. Még el sem kezdödött a parlamnetarizmus jogi napja már megy a Jobbik elleni harc. Amit már irtam, hogy akár mit tesznek mások a parlament elött ahhoz nem kell Gaudi nagy ‘Tamás rögtön a Jobbik lesz a hunyo aki mindenben ellenkezik stb. Adjanak már egy kis idöt, hogy bizonyitsanak ismét a parlamentben. Ha mindjárt ledorongoljuk akit válsztottunk akkor meg minek választották meg. Ez a borzaszto, hogy kivülröl olyan gyorsan lehet mindenért itélkezni de arra senki sem gondol, hogy van egy törvény és ott bizony némiképp be is kell tartani. Ezért nem válalta Gaudi Nagy Tamás az uj 4 évet. Igy Ö egyéni alapon tudja a dolgokat megoldani. És meg is fogja. Most megy a nagy höbörgés mint álltalában de ez is elmulik.erdekes modon a baloldal még undoritbb dolgokat játszott el és ennyire nem voltak felháborodva és nem okádták a tüzes sárkányt sem. Arra leszek kiváncsi, hogy Szanyi Tiborunk milyen baromságokat fog az EU-ban mondani és elképzelhetö, hogy nem esik rola szo, mintahogy Göncz Kinga és társai kimondottan a magyarság ellen harcolt és nem sokan emelték fel szavukat. Van egy jo közmondás” ne itél, hogy ne itélhessenek” Várd meg a végét.
  Esther

 6. Bármi is történt, bármit is gondolunk, május 25-én csak és kizárólag a Jobbikra szabad szavaznunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük