KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Összefogtak a maffiacsoportok: A Fidesz lényegében odaadta a nemzetbiztonsági bizottság vezetését az MSZP-nek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A maffiabaloldal partner lett. A Fidesz az MSZP-t támogatta a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztjának megszerzésében.

[youtube=http://youtu.be/rAOCzDXJY74]

N1TvNemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Összefogtak a maffiacsoportok: A Fidesz lényegében odaadta a nemzetbiztonsági bizottság vezetését az MSZP-nek

 1. A kezdetektől összetartoznak! Az csak a gyenge elméjűeket téveszti meg, hogy más néven szerepelnek!
  kató rudi

  1. A birkamenetes csürhének úgysem tűnik fel, hogy a szeretett szektavezérük a kezdetektől összejátszik a szocikkal. Eszik Orbán szarát, kérdés és gondolkodás nélkül. Észre sem veszik, hogy a kommunista-zsidó maffia a Fideszben mentette át magát. A szocik itt már csak másodhegedűsök. Ők a pulikutyák, akik az ostoba jobbos csürhét beterelik Orbán akoljába azzal, hogy nácizzák, diktátorozzák, őt festik a rettenetes ördögnek, akitől minden zsidónak és baloldalinak félnie kell. A jobbos csürhe meg a maga primitív eszével úgy gondolkodik: „ha a zsidók, meg a kámmenyisták, ennyire félnek Orbántól, akkor ő az én emberem!”.
   Ez a kezdetektől így volt kitalálva. Kiszámítható volt a buta jobboldaliak reakciója. De a volt kommunista maffia talán maga sem gondolta, hogy a jobboldali közönség ennyire idióta, és a „Fidesz” nevű projekt ennyire sikeres lesz. Hogy elég, ha egy rakás liberális komcsifattyút és zsidót egyik napról a másikra átdobunk a jobboldalra, kezükbe adunk egy rakás nemzeti zászlót, a szájukba meg gagyi nemzeti jelszavakat, és a jobbos közönség ennyire zabálni fogja… miközben tiszta liberális politikát csináltatunk velük. Ez előre nem lehetett tudni. Csak egy próbálkozás volt,ami nagyon sült.
   Az ország többsége reménytelenül debil, akik csak a külsőségekre figyelnek, nem a cselekedetekre. Ha valaki magát nemzetinek vallja, azzal a szart is meg lehet etetni, ha azt előtte nemzeti színűre festették. Még csak biztatni sem kell. Habzsolja magától. És magyarázkodni sem kell neki, az íze miatt. Maga magyarázza be magának, hogy „bár a szaga olyan mit a szaré, de ez biztosan nem lehet az. Hiszen piros-fehér-zöld. Akkor csakis valami új fajta csokoládé lehet! Nyamm-nyamm, de finom!…”
   üdv. Aranyapa

   1. Na ez egy jó megállapítás, még ha kissé szaftos is helyenként. 🙂

  2. Aljasság és örültség annak adni ezt a poziciót, aki állandóan a hatalomra akar törni, több mint 50 évi egypárti diktatorikus uralma után, és nap mint nap bizonyitja a magyar nép elleni gyülöletét. Fél a Fidesz, hogy igy lealjasitja magát?

 2. Sajnos a jelenlegi hatalmi „elit” egyivású. Lépten-nyomon látszik, hogy egymást szolgálják és segítik – néha látszólag egymás ellen fordulnak. Ugyanolyan, mint az amerikai váltópárt-rendszer! Mindegy melyiket választod, ugyanazt a szart kapod.
  Amíg itt valódi rendszerváltás nem lesz, addig nem lehet másra számítani, ez marad.

 3. Aranyapa !
  Most is jo szaftosan fogalmaztal, de minden szavaddal egyet lehet erteni !
  Akik egy konyharol es egyutt, a KISZ es MSZMP moslekjan cseperedtek politikusokka, azok cask szinjatekot jatszanak, mikor egymas ellen rikacsolnak.
  A rajuk szavazok meg szerencsetlen megtevesztett emberek,
  vagy a „Magyar media” jovoltabol, felre-, vagy rosszul tajekezott szavazok, akik eppen ugy fogjak erezni a borukon a rosszat, mint azok, akik mast szerettek volna, de nem MSZP-t, nem FIDESZT, vagy hasonlot, hanem valami JOBB-at.
  Persze, hogy feltek, ha a JOBBIK kapja a Nemzetbiztonsagit, akkor kidonti a takargatott fekaliat es elonti oket a sok evtizedes, jo erett mocsok, amit eddig kozosen takargattak.
  Ugyan miert a sok titkositas, sumakolas, huza-vona ?
  „Hasonlo a hasonlonak orul” !
  Pasztorfi Istvan

 4. Tisztelt hozzászóló honfitársaim!
  Nagyon megörvendeztet, hogy olyan tájékozott magas intelligenciájú honfitársaim véleményét olvashatom eme oldalon mint:
  ,,Aranyapa” vagy ,,Pásztorfi István”,,Nagy Péter” és ,,dodi17″ kitűnően látják mindannyin a ,,LÉNYEGET”, vagyis, hogy ugyanaz a ,,csipet-csapat” komcsi bűnbanda váltogatta itt egymást az elmúlt 24 évben!
  Jómagam úgy tudnám ezt jellemezni, hogy vannak:
  1, vörös komcsik
  2, narancsos komcsik
  3, kék-fehér komcsik (ők már leszerepeltek az egykori nagy öregek a szadeszből) de sebaj előre tolták maguk helyett a fiaikat, unokáikat…
  És ők az új ,,zöld-fehér-kék komcsik” vagyis a ,,LMP” csapat!
  Nos, úgy tűnik, hogy sajnos, de ugyan abból a kottából játszanak világszerte:- a háttérhatalom sajnos nagyon ,,profin” minden ,,befutó”-ra felteszi a ,,tétjeit” és így biztosított a népek ,, modernkori-rabszolga-sorban” tartása, kizsákmányolása!!!
  Tehát ,,summa-summarum” nem változik itt semmi, ugyanúgy fog itt folytatódni a ,,paraszt-vakítás” a lehető legnagyobb ,,fordulatszámon” sőt nagyon úgy ,,fest a dolog” Pesties zsargonnal élve, hogy a ,,narancsos komcsik” most úgy ,,be-betonozzák” a hatalmukat, hogy még az is lehet, hogy 2018-ban, is ők nyerhetnek!!!
  Sajnos, ennek az lesz ismét az ,,eredménye” hogy ,,Viktor maradt” és a magyar fiatalok újabb csapatai, fogják elhagyni ezt a gyönyörű kis még megmaradt, ,,Földi Paradicsomi” országocskát!
  Mert valóban ,,Földi Paradicsom” lehetne itt, ha a ,,Szent-Szakrális Mátyás Királyunk” óta esetleg megőrizhettük volna a hazánk függetlenségét!
  De sajnos azzal, hogy : – ,,meghalt Mátyás Király oda az IGAZSÁG”,
  nem csupán az IGAZSÁGUNK veszett oda, hanem a függetlenségünk is, tehát MAGyarország az óta ,,GYARMATI” sorban tengődő ország!
  Nos, amíg ezen valahogy változtatni, nem tudunk, addig minden maradni fog a ,,régiben” vagyis a ,,GYARMATI-STÁTUSZBAN” magyarán mindig mások fogják a ,,talpunk alá húzni a zenét”!!!
  Ami még egyelőre véleményem szerint óriási nagy baj, közös problémánk, hogy a ,,JOBBIK” 2010-2014 közötti ellenzéki munkálkodása nem volt ,,ELÉGSÉGES” magyarán nem tudta felnyitni a még mindig ,,Csipke Rózsikás” álmát alvó MAGyar szavazók szemeit!!!
  Ha pedig a ,,JOBBIK” vezérkara, nem fog tudni változtatni, ezen a mostani elmúlt négy évbeli, doktrínájukon, már ami a MAGyar választók szemeinek a ,,félnyitását” illeti akkor sajnos örök ,,ellenzékiségre” lesznek ítélve!!!
  Üdv.
  Tóth Károly.
  U.I.
  Adjon a Magyarok Ős Öreg Istene Szebb Jövőt, minden becsületes, TISZTESSÉGES hazánkért aggódó, jót és szépet tenni vágyó honfitársamnak, nemzetiségi hovatartozástól függetlenül!!!
  Soha ne feledje senki, hogy mi ,,JOBBIKOSOK” a honfitársainkat, soha nem a nemzetiségük alapján értékeljük, hanem aszerint, hogy TISZTESSÉGES -e valaki vagy:
  ,,NEM tisztességes”=TISZTESSÉGTELEN, illetve a drága MAGyar Hazánknak ÉPÍTŐ—vagy ROMBOLÓ állampolgára, mert mindenkit a ,,TETTEI” fognak megméretni!!!
  ( A ,,MAG” nem elírás a MAGyar szavaimban, mert a MAG= MAG-NÉPE, mi MAGyarok vagyunk a TUDÁS, a SZERETET, és az ISTENI-FÉNY közvetítői itt a FÖLD=GAIA nevű bolygón!
  AKINEK EZ HIHETETLEN, AZ NE VITATKOZZON VELEM HANEM OLVASSON UTÁNA, MERT NEM CSUPÁN JÁTÉKOKRA ALKALMAS AZ INTERNET, TANULNI IS LEHET AZ INTERNET SEGÍTSÉGÉVEL, CSUPÁN KERESGÉLNI KELL EGY KICSIT A ,,GUGLIBAN”)

 5. Minden fórumon, a nyilvánosság előtt még sokáig hangoztatniuk kell a Jobbikosoknak, hogy ez az elnöki tiszt miért nem lehetett az övék.
  A maffiózóbaloldal most Sneiderbe köt bele. Ebben az esetben is ki kell állni a nyilvánosság elé, hogy ki is volt a bűnözö, akit állon vágott.
  Szavazatokat fog hozni. :/
  Amikor tisztességtelen a baloldal/ és mikor nem az/, akkor mindig a magunk javára kell fordítani ezt. Úgy ahogy eddig, Vona nyugodtan, okosan mondja el, hogy miért síkít a maffiózóbaloldal.
  Az eu-s választásokra szétvált kupac is undorító, le kell őket győzni.
  Ez lenne a legnagyobb döfés számukra.
  Ezért most vigyázni kell, hogy ne provokáljunk sem tettel, sem szóval, amibe esetleg bele lehet bukni.
  Az az Ős Öreg Isten segítse a Jobbik minden lépését!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: