KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Összefogás Budaházyért” tüntetés

„Összefogás Budaházyért” címmel nagyszabású tüntetésre kerül sor a Kossuth téren szeptember 13-án 18 órától, ahol felszólalnak a nemzeti oldal ismert személyiségei is.

A szervezők arról tájékoztattak, hogy egyrészt a két fiatal vármegyés temetése miatt, másrészt pedig Budaházy Gyuri külön kérésére a nagyszabású tüntetésre szeptember 13-án kerül sor a Kossuth téren. Ez már végleges. Az időpont külön előnye az, hogy aznap kezdődik a parlament őszi ülésszaka. A demonstráció egyébként egy várhatóan soha nem látott erejű tüntetéssorozat kezdete, melynek célja az is, hogy a kormánytöbbség rádöbbenjen arra, hogy a gyurcsányi terrorgépezet továbbélése tarthatatlan.

A „modern” Magyarország politikai foglyainak története 2009 áprilisában kezdődött, amikortól havonta hurcoltak el hazafiakat a hatalom végrehajtói. Budaházy György és sorstársai ellen eddig egyetlen valós bizonyítékot sem találtak, mégis több hónapon keresztül kiemelt biztonsági fokozatban tartották őket embert próbáló körülmények között, korlátozva a kapcsolattartást családjukkal és a nyilvánossággal.

Az első letartóztatások óta eltelt közel másfél év során a nemzeti oldal utcai, civil és politikai nyomásgyakorlásának hatására a médiában csak „Magyarok Nyilaiként” elhíresült, illetve „Hunnia” néven emlegetett csoport tagjainak többsége már szabadlábon védekezhet, de Budaházynak 419 nap után is meghosszabbították a fogva tartását még újabb minimum két hónappal.

Ebből elég! A nemzeti oldal most egyként áll ki, hogy tiltakozzon a döntés ellen, felhívja a társadalom figyelmét az újabb elképesztő arcátlanságra, és követelje Budaházy György (és a még bent lévő két sorstársának) szabadon bocsátását, hogy hazamehessen a családjához, és szabadlábon védekezhessen!

A szervezők kérnek mindenkit aki egyetért az összefogással, hogy ne csak az interneten nyilvánítsák ki véleményüket, hanem a rendezvényen való részvételükkel is bizonyítsák (bizonyítsuk be), hogy egy közös célért hogyan is tud összeállni a nemzeti oldal.

A tiltakozó demonstráció helyszíne:

Budapest, Kossuth tér

Időpontja:

szeptember 13.,  18:00 óra


A rendezvényen felszólalnak:

– Dr. Morvai Krisztina, EP képviselő

– Dr. Gaudi-Nagy Tamás, országgyűlési képviselő

– Zagyva György Gyula, a HVIM tiszteletbeli elnöke

– Magvasi Adrián, a Szent Korona Rádió főszerkesztője

– ifj. Hegedűs Loránt, református lelkész

– Toroczkai László, a HVIM elnöke

– Tanyi László, Budaházy gyerekkori barátja

Néhány dalt előad akusztikus formában:

– a Romantikus Erőszak, a Historica (volt H-599) és a Kugli zenekar

A szervezők várnak mindenkit, aki egyetért azzal, hogy Budaházynak és sorstársainak is jár a szabadság!

forrás: Szent Korona Rádió

(Nemzeti InternetFigyelő)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “„Összefogás Budaházyért” tüntetés

  1. Kedves Gergényi Úr!
   Ön szerint Budaházinak börtön jár.
   Meg az Ön (név)rokonának, meg Gyurcsánynak, Kókának, Horváth Ágnesnek, Hillernek, Magyar Bálintnak, Szekeres Imrének, … is, a sor szinte végtelen. Az utóbb felsoroltak ráadásul aljas indokkal, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett hazaárulást, nép ellenes bűncselekményt követtek el.
   Ezért a legsúlyosabb büntetés jár nekik, mégpedig gyorsított eljárásban!

   1. Kedves Czakó Úr!
    Szivemből „szólt”! Úgy legyen!Mert itt nem IGAZSÁG van,hanem GAZSÁG!!!

 1. Czakó Úr! – Az nem válasz, hogy kinek kellene MÉG börtönben lennie a másik oldalról – a másik oldalról is bőven vannak (pl. Hunvald és társai) rácsok mögött.
  Budaházy többszörösen kiérdemelte már az eddigi fogvatartást is: emlékezzünk csak arra, mikor 2008-ban a tüntetésen a saját boltja készletét reklámozta, méghozzá gázálarcokat a tüntetőknek…
  Ez lett volna a tisztességes politika vagy pláne az igaz hazafiság?
  Vagy az, hogy cigánymódszerrel, orvul támadva verette meg az egyik politikai ellenfelét? (Ezt Ő maga, Budaházy sem tagadja!…)
  1989-ig életemben soha nem hallottam annyiszor a „hazafi” és a „nemzeti” kifejezést, mint az utóbbi tíz évben – pedig 1945 és 1989 között is akadt néhány olyan személy akire rá lehetett mondani, hogy hazafi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük