KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Országjárásra indult Morvai Krisztina

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szíved joga címmel 15 állomásból álló országjárásra indult Morvai Krisztina Európai Parlamenti Képviselő.

szivedjogaA téma az emberi jogok európai normái, különös tekintettel a következőkre: munkavállalói jogok;  a vállalkozás szabadsága – vállalkozók jogai; élelmiszer-önrendelkezés; a termőföldhöz való jog, kisgazdák jogai; egészséges környezethez való jog – jogvédelem a – szemétdombokkal,  kábelégetéssel és hasonló jelenségekkel szemben; a fogyasztóvédelemhez való jog, különösen a bankokkal és  multicégek jogsértéseivel szembeni jogvédelem;  a bűncselekmények áldozatainak jogai – bűnmegelőzés; a nemzeti önrendelkezéshez való jog – az elszakított területeken élő magyarok jogai; a nők egyenlő méltósága – női jogok;  a gyermekekkel szembeni szexuális erőszak megelőzése és kezelése; a cigány-magyar együttélés  – az egyenlő elbánáshoz való jog.

A képviselőnő az országjárás állomásain kis-és középvállalkozókkal, gazdákkal, munkavállalókkal, cigány önkormányzati képviselővel találkozik, illetve ún. standolás formájában – a helyi Jobbik szervezetek meghívásának eleget téve – kisebb települések és nagyvárosok lakosaival beszélget és szerez tapasztalatot.

Morvai Krisztina az országjárás során több helyen előadást tart a jogvédelem, emberi jogok témájában, a fentebb részletezett kérdéskörökben. Az országjárás és az önkormányzati választások után Morvai Krisztina sajtótájékoztatót tart a megszerzett tapasztalatokról.

Az első állomás október 4-én Makó volt, ahol az EP képviselő-asszony azt is elemezte, hogy mi is a baj a lehallgatásokkal.

[youtube=http://youtu.be/R0sLLzNh-_U]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: