KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Őrjöngő bolsevikmutánsok – a hatalom görcsösen kapálózik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az aljas hatalom pribékjei uszítják a cigányokat. Sajóbábony cigányai elmondták: valakik odamentek, és azt mondták nekik, hogy jönnek és megölnek benneteket. A hatalom aljas pribékjei békétlenséget, konfliktusokat szítanak a cigányok és a magyarok között. Vona Gábor odamegy, szóba áll, szót ért a felbőszített cigányokkal.

A cigányok együtt éneklik a Himnuszt a Jobbik elnökével, az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitányával, és véleményük összecseng. A cigányok megtapsolják a Jobbik programját. Az országos cigányvajda azt mondta a lakossági fórumon: a viszálykeltés „valakiknek az érdeke, akik az országra szomjúhoznak és gyarmattá akarják tenni.”

Az aljas hatalom aljas pribékjei pedig habzó szájjal átkozódnak. Szokásukhoz híven,a Jobbikot, a Gárdát teszik felelőssé. Nemzetbiztonsági bizottságuk ülésezik a saját maguk által szított feszültség, a kialakult erőszakos események, de leginkább az Új Magyar Gárda Mozgalommal kapcsolatos gyűlöletük, és keserves tehetetlenségük miatt.

 

Rendeletet hoznak.

Tilos a ruhát viselni!!! Betiltott szervezet tevékenységében való részvételnek számít!!!!

Tilos az „Adjon Isten!” Tilos a „Szebb jövő.”

Röhejes. Ki vesz komolyan benneteket aljas, sunyi bolsevikpatkányok? A hülyeséget nem lehet komolyan venni.

Ez a MAGYAR GÁRDA nem az a MAGYAR GÁRDA.

Az Új Magyar Gárda Mozgalom ez év július 14- én alakult, és nem jogutódja a réginek. Ezt a Magyar Gárdát senki nem tiltotta be ti szerencsétlenek. És a Jobbik…. a mumusotok. Legyőz benneteket. Megsemmisít benneteket, örökre.

Törvényellenes, jogszabálysértő minden melléfogásotok. Közben lassan beleőrültök. Csak nézzetek a büdösbanyára, a Lendvaira. Már csak árnyéka önmagának. Mint egy szánalmas kísértet. Ha ránéztek, a ti világotok hulláját láthatjátok.

Sokan figyeljük jó érzéssel a haláltusátokat. Itt döglötök meg a Nemzet lába előtt.

Vass István
Nemzeti internetFigyelő

4 thoughts on “Őrjöngő bolsevikmutánsok – a hatalom görcsösen kapálózik

  1. Igy beszél egy igazi Magyar ember!!Sokszor olvastam már Vass Istvántól véleményt,és mindig egyetértettem Vele.Ez is remek cikk.Gratulálok és így tovább.Igenis ki kell mondanunk az igazságot,mert azt most már minden oldalról elhallgatják,félremagyarázzák.ELÉG VOLT! Mi rossz van abban,ha az ember szívéből mondja hogy ADJON AZ ISTEN-SZEBB JÖVŐT!!!!!!

  2. Az „Adjon az Isten, Szebb Jövőt!” tényleg szép köszöntés – a probléma ott van, hogy a gárdisták és a Jobbik tagjai emellett cigányoznak, zsidóznak is – ami törvényellenes.
    Ha Magyaroerszágon nemzetiszocialista alkotmány és kormány lenne, ezek a megnyilvánulások nem lennének törvényellenesek – de jelenleg hazánkban demokrácia van (senkinek sincs joga a másik embertársát támadni, inzultálni vagy sértegetni, rágalmazni, csupán csak azért, mert más népcsoporthoz tartozik.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: