A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Őrizetbe vettek több budapesti rendőrt vesztegetés miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

bilincsbenA Budapesti Nyomozó Ügyészség vesztegetés bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt szerdán összesen nyolc embert hallgatott ki gyanúsítottként, köztük egy a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába tartozó rendőr alezredest, valamint több más budapesti rendőrt és ügyvédet – közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész az MTI-vel.

A főügyész közleményében azt írta: a budapesti nyomozó ügyészek a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével szerdán kilenc budapesti és egy vidéki helyszínen hajtottak végre összehangolt akciót a rendőr alezredes, valamint bűntársai elfogása érdekében.

Hozzátette: a többi között ügyvédi irodákban tartott házkutatásokon az eljáró ügyészek okiratokat, mobiltelefonokat és számítástechnikai eszközöket foglaltak le, amelyek igazolták a bűncselekmények gyanúját.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a házkutatásokat követően, vesztegetés bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt gyanúsítotti kihallgatásra állította elő a rendőr alezredest, valamint három rendőrtársát, három budapesti ügyvédet, továbbá egy civilt.

Az eljárás során három rendőrt őrizetbe vettek, az ügyészség valamennyiük esetében indítványt tesz az előzetes letartóztatás elrendelésére. Az ügyben még további gyanúsítotti kihallgatások várhatók – tették hozzá.

Szerző: MTI – http://www.vg.hu/

Az Info Rádió értesülései szerint a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa a vesztegetéssel gyanúsított rendőröket előzetes letartóztatásba helyezte a mai napon.

NIF

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: