Orbánisztán: Dr. Monostoryt, a nemzetközi hírű jogászt bilincsben vitték elmeorvosi vizsgálatra


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!
Dr. Monostory Attila
Dr. Monostory Attila

Péntek hajnalban, 2 órakor jöttek a rendőrök dr. Monostory Attilára, a nemzetközi hírű jogászra, aki többek között a BAUMAG pénzintézeti maffiaügy tízezernyi kifosztott állampolgárának legfőbb ügyvédjeként vált nemzetközi hírűvé. Dr. Monostory Attila jelenleg – egyebek mellett – a számos és az ország legnevesebb és legjobb otthonvédő és devizahiteles civil szervezeteit tömörítő Devizahiteles Karta megválasztott elnöke.

Dr. Monostory Attila – sok egyéb mellett – arról híres, hogy amióta a BAUMAG-ügyben az áldozatok képviseletét elvállalta, véget nem érő igazságügyi és pszichiátriai tébolyüldözés folyik ellene. Az egyik fő bűnügyi eszköz egy Pál Gyula nevű személy, aki előtt hason csúsznak a bíróságok, és aki az ügyészség – Pál Gyulát védő és kiegészítő – odaadó pártfogásával, egymással felváltva indítják dr. Monostory Attila ellen – egy azon ügyben is – egyik polgári és büntető pert a másik után.

A hosszú évek óta folytatólagosan szervezett és elkövetett állami üldözések számos abszurditása közé tartozik, hogy dr. Monostory Attila szó szerint szinte hetente jár bíróságra, annyi pert indított ellene ez a két jogi személy, de ugyancsak tanulságos Orbánisztán, hogy az ügyészség és Pál Gyula közül az utóbbi, Pál Gyula ellen – a dr. Monostory Attilával kapcsolatos szindrómája miatt – már kezdeményezték a cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezést is. Hogy miféle pszichiátriai baleset okozhatta ezt, mikor Pál Gyula előtt fekszik orbáni Magyarország teljes polt péteri ügyészsége és Orbán fél bírósági arzenálja, nem tudni, hiszen Pál Gyula minden létező ötletét, mint megalapozottat fogadnak el a bíróságok hosszú-hosszú esztendők óta, miáltal dr. Monostory Attila ellen a zaklatás bűncselekményt életvitelszerűvé tették és a hatóságok napi munkarendjének része.

Érdekesség, hogy bár az ügyészség pont olyan perlekedési tébolyban szenved és ugyanaz a Monostory-szindróma sújtja, ami Pál Gyulát, ennek ellenére az ügyészség ellen, mint jogi személy ellen senki nem kezdeményezhetett cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezést, pedig a Monostory-ügyből is fényesen kitűnik, hogy abszolút indokolt volna és sem nekünk, emberjogvédőknek, sem a kutyának nem hiányozna ez a végletekig haszontalan, kontraproduktív, ellenséges, összeférhetetlen és szélsőségesen rosszindulatú, a bűnözés pszichopátiája és a skizofréniás elmebaj számos tünetegyüttesét ügyenként ötvöző szociopata ügyészségi bűnbanda.

Ráadásul dr. Monostory Attila ellen állandóan pszichiátriai vizsgálatot rendelnek, aminek a tetejébe a politikai üldözött jogász egyik markáns jellemzője, hogy mindig eljár a bírósági tárgyalásokra, ahová majdnem olyan gyakran kényszerül a perlekedési tébollyal sújtott két jogi személy súlyosan paranoid és antiszociális pszichopátiás, véget nem érő támadásai miatt, mintha kvázi a munkahelyére járna. Dr. Monostory Attila a jelen eset kapcsán azt mondta: nem találkozott idézéssel. Sok idézéssel találkozik, el is megy minden idézésre, mint aki a munkahelyére jár, de ez esetre vonatkozóan nem kapott idézést, ezért fel van háborodva.

Mint az köztudott, Magyarország jól indult az 1990-es fordulat idején a tekintetben is, hogy aki nem vett át hatósági idézést, annál továbbra is a tényt rögzítették, ami nem több, mint annyi, hogy nem vett át idézést. Pár évvel ezelőtt viszont e téren is diktatórikusba és – ki kell, mondjuk – elmebetegbe fordult az emberjogi helyzet, mivel törvénybe iktatták a tébolyt és kimondták, hogy aki két idézési kísérletet követően bármilyen(!), bármilyen okból(!) nem veszi át a hatósági idézést, azt úgy kell tekinteni, mint gonosz, rosszhiszemű, kriminális, törvénytelen személyt, aki szándékosan megszegte a jogszabályokat, az állam ellen fordult, ezért ellene mint rosszhiszemű, gonosz, törvénytelen, kriminális, felforgató személy ellen alkalmazhatók a hatályos törvények és rendelkezések!

Akik ezt az emberi jogokat súlyosan sárba tipró törvényeket kitalálták és akik szavazógombot nyomtak rá, már egészen biztosan legalább kényszer-elmeorvosi vizsgálatra szorulnak, hiszen amit törvényre szavaztak, az maga a skizofréniás téboly, ha pedig normálisak, akkor olyan súlyosan antiszociális és kifejezetten pszichopátiás, társadalomellenes és a társadalom széles tömegeire közveszélyes magatartást kontesztáltak, ami feltétlen büntetőjogi és/vagy pszichiátriai szankciókat von maga után! Attól nem lesz sem egy zsidótörvény, sem egy idézési törvény normális és akár a leghalványabban elfogadható, mert az ország élén trónoló bármelyik multimilliomos bűnbanda azt állítja! Azért, mert nekik elment az eszük és azt sem tudják, mit beszélnek és mit írnak alá, attól mi még normálisak és egészségesek maradunk! Legyen akárhány multimilliomos elmebeteg!

Igazából – és valóban, aki ért a pszichiátriához, erre lenne kíváncsi – azt kellene vizsgálni dr. Monostory Attila esetében, miféle pszichiátriai háttere lehet annak, hogy ennyi zaklatás, terror, életvitelszerű üldöztetés után még mindig rendszeresen eljár mindenféle hibbant, ütődött pszichopata és tahó, valamint elmebeteg által kezdeményezett bírósági perre; mert egyáltalán normális az, aki ezek után hajlandó együttműködni ezzel az undorító, gyomorforgató banditaállammal? Hát aki ezt teszi, azt valóban ki kell vizsgálni!

Azokat a bírókat és ügyészeket pedig 30 napos elmegyógyászati megfigyelés alá kellene helyezni, akik képesek bárki ellen havonta vagy akár hetente igazságügyi elmeszakértői vizsgálatot elrendelni! Még ilyen elmebeteg maffiaállamban sem érthető, hogyan maradhatnak ilyenek után ügyészek és bírók egyáltalán szabadlábon! Ilyenek láttán az embernek szüntelen a politikai gyilkosság jut az eszébe, mint ilyen banditakörülmények között az egyetlen olyan módszer és megoldás, ami a katasztrofális emberjogi és köztörvényes maffiaállapotokat annullálja!

Az elmúlt esztendők példátlan emberjogi, Orbán-putris hanyatlására végezetül két példa:

1. A világ országaiban a választások tisztaságát ellenőrző nemzetközi EBESZ képviselője, a 2014-es országgyűlési választások után lenyilatkozta, hogy a Fidesz óta 800(!), nem tévedés, 800(!) olyan törvényt hoztak, amik a diktatúra építését szolgálják! 800-at! A nyilatkozat az ATV-ben hangzott el.

2. A Világgazdasági Fórum – amely az országok versenyképességét vizsgálja – megállapította, hogy a vizsgált 148 országból a 132. Magyarország a kormányzati politika átláthatósága kategóriában! 148-ból a 132. Magyarország! A hátborzongató orbáni végeredmény (végtermék) tegnap is elhangzott, amikor Martin József Péter, a Transparency International magyarországi ügyvezető igazgatója nyilatkozott az ATV Start műsorában.

hirarena.com

NIF

Facebook hozzászólások

0 hozzászólás a(z) “Orbánisztán: Dr. Monostoryt, a nemzetközi hírű jogászt bilincsben vitték elmeorvosi vizsgálatra” bejegyzéshez

 1. Reménykedtem, hogy más lesz a választások eredménye, mert az talán előrevitte volna a BAUMAGOSOK, és más károsultak ügyét is.
  De sajnos nem így lett, ezért továbbra is várható, hogy akik harcolnak az igazukért, akkor könnyen így járnak, mint dr. Monostory Attila úr!
  Sajnos Magyarországon az igazságért is külföldre kell menni.
  És már az sem biztos.
  Baumag

  • Kedves Baumag! Én is hiszek a választások tisztaságában. Hiszem, hogy tiszta színjáték az egész és hogy jó előre lerendezett dolog, hogy mikor, ki nyeri meg azokat. Választások útján soha, semmi nem fog megváltozni. Üdvözlettel

 2. Nincs az a törvény, amelyik bármilyen orvosi vizsgálatra kötelezhetné a magyar állampolgárt a beleegyezése és hozzájárulása nélkül! Az igazságügyi orvosszakértő pszichológus mindegyike cionista zsidók által vezérelt bábú, az adott szakvélemény előre rendelt, köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ha ennek ellenére véletlen folytán a jó, és valós vizsgálati eredményt valamely zsidó rosszhiszemű szándékkal a “független, pártatlan” bíróság előtt lobogtatni kezd, abból még soha semmi jó nem származott. A rendőrök ez alkalommal elkövették a “hivatali hatalommal való visszaélés” bűncselekményét!

 3. A hungarofóbok annyira okosak,ki műveltek, felsőbb rendű származásúak isten választottjai a GOJOK meg buta ,lusta,sárba dagonyázó,moslékfalók. Valami Kossuth DÍJAS,BUDAPEST, díszpolgára írta meg könyvében aki most Kanada tiszta levegőjét szennyezi. Ezek a gojokat utálók, ha nem érzik jól magukat a gojokkal akkor miért égetik itt magukat? Pedig annyi jó hely van a világon…… Csak röviden, hogy legyen min csemegézni az itt provokáló Frispán Géza és mocskolódó társainak jól ismerjük az összes fajtársaival… üdv. Minden nem álmagyarnak . Adorján I.

 4. Ki ez a “kispista”Pál Gyula????,akinek MINDENKI asszisztál?????
  Egyébbként is ha még nem tudnánk : “Magyarország jobban teljesit”! Látjuk! Ahol “rend van”ott bizony “rend van”és punktum,aki pedig nem hiszi, az előbb-utóbb elmeorvosi vizsgálatban részesül,DE!! KI VIZSGÁLJA AZ ELMEORVOST????
  Kedves “Baumag”!
  A külföld SEM megoldás-van rá példaértékű biróság végzés!
  Jó ha mindenki tudja:”aki nem lép egyszerre”…..jól arcon suhintják,úgy “emberesen”-jobb esetben-vagy egyszerűen elmebetegnek nyilvánitják,és bezárják,igy “megoldják”a problémát,ezért nehogy merjen bárki is “hőzöngeni”,mert tönkreteszik.lenullázzák,ellehetetlenitik,és még örüljön!!!ha az a bizonyos “lyuk” a helyén marad!
  Van rá példa,nem is EGY!
  “Hajrá Magyaroszág,Hajrá Magyarok”!!!!
  Évaanyu

 5. Egy hét alatt ez a harmadik ilyen eset, amiről hallottam. Az elsőnél még legyintettem, hogy nem lenne csoda, ha a mai világban valaki kissé megzakkanna. A másodiknál erősen elgondolkodtam, hogy ezek szerint bárkivel, bármikor azt csinálhatnak, amit akarnak. No, és ez a harmadik…

 6. A Nemzeti Együtt(nem)működés Rendszeré- nek sincsenek önálló gondolatai. A módszert először Sztálin zsidó-GPU-s, NKVD-s hóhérai
  és hűséges lakája az ÁVO is előszeretettel alkalmazta.
  Cui bono???
  Loviaguin Alexander

 7. Nem Orbán teszi ezt, nem is az EU, nem is Pál Gyula…
  Az teszi ezt, Aki az AVH-t, GPU-t meg a Nácikat inspirálta – mint ahogy azt sem gondolom, hogy a Sátánizmus pusztán materialista őrület.
  A hatalom egyik (végső) eszköze a megfélemlítés – nem hiszem, hogy ezt a téveszmét csak úgy ripsz-ropsz meg lehet szüntetni (a hűbéreseit sem).
  Nem gondolom, hogy Jézusnak hallucinációja volt 40 napos böjtje idején – és azt még kevésbé gondolom, hogy egy hatalom nélküli kísértő próbálta Őt kompromittálni!
  Világunk – minden gazdagsága ellenére – romlik.
  Minden jól meg van szervezve, mindenki teszi a dolgát és világunk egésze mégis romlik.
  Persze vannak ennek az ügynek haszonélvezői – de ők miért is rontanák (tovább) a helyzetet?
  Éljünk a gyanúval (és ez a történelem folyamán sokszor megtörtént): hogy nem ők; hanem telhetetlenségük és ennek a sokszorozódása okozza a bajt.
  – persze tagadják, de egyre nagyobb súllyal kell a figyelem középpontjába helyezni olyan embereket (őrülteket – ugye) és szervezeteket; akik eleve a “rend” ellenségei (anarchisták).
  Igazi bizonyítékok felszínre-kerülését minden erővel akadályoznak e “hatalmi rend” hívei várományosai és haszonélvezői – de egyre-inkább fény derül (különösen az USÁ-ban), hogy a kormányzatnak szerepe és érintettsége van tömeg-gyilkosságokban (az uralkodó médiából persze változatlanul folyik a terrorizmus elleni harc “szánalmas szentsége”).
  Mindegyik hatalmat eltartja valaki és ezek gyengesége mutatja, hogy már csak a globalizmusba lehet menekíteni a “bálványt”.
  Nem gondolom, hogy egy felfegyverkezett hatalom ellen harcolni kell…
  de ha nem érdemli meg hogy etessük – akkor nem kell etetni! Sokkal- inkább ebben van a megoldás.
  Persze nem oly sima ügy ez, mint a 40 napos böjt.
  Nekünk (magyaroknak) először is szellemi szuverenitásunkat kellene “tisztába- tenni” – majd aztán az ország egészére vonatkozó házirendet!
  Ha nem vagyunk tisztába magunkkal – akkor nem fogunk tudni rendet-tenni (leleplezni, bemutatni ezt a tévedés-áradatot, továbbá szándékos hazugságot, ami világunkat jelenleg is mozgatja).

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A Fidesznek is bőven van takargatnivalója, különben nem adja oda a maffiabaloldali MSZP-nek a nemzetbiztonsági bizottság vezetését
Megerősítették: orosz zavaróberendezés tette harcképtelenné az aegis rendszert
Vlagyimir Putyin: Kijev egyre inkább közönséges junta
Close