KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbánék szerint továbbra sem időszerű a miniszterelnök-jelölti vita

Egy hónap sincs hátra a választásokig, de miniszterelnöki sajtóiroda tájékoztatása szerint továbbra sem időszerű miniszterelnök-jelölti vitával foglalkozni.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Vona Gábor tegnapi sajtótájékoztatóján Orbán Viktor szavaira reagálva azt mondta: „tisztességesebb lenne, ha nem üzengetne, hanem kiállna végre a miniszterelnök-jelölti vitára”.
Február közepén Selmeczi Gabriella portálunk vitával kapcsolatos kérdésére elmondta: Orbán Viktort nem kell félteni, a kihívások elől nem szokott megfutamodni, ám a kérdés egyelőre nem időszerű.

Mivel a választás időpontjáig kevesebb mint egy hónap van hátra, megkerestük a miniszterelnöki sajtóirodát, elfogadja-e Orbán Viktor a kihívást.

Legnagyobb meglepetésünkre Havasi Bertalan, a sajtóiroda vezetője az alábbi választ adta: „Természetesen a vita fontos és hasznos dolog, de a kérdés továbbra sem időszerű”.

alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Orbánék szerint továbbra sem időszerű a miniszterelnök-jelölti vita

 1. Nem csodálom, hogy Orbán ódzkodik egy vitától! Aki emlékszik rá, annak idején volt egy Gyurcsány-Orbán vita. Ott, annak idején, Gyurcsány felmosta Orbánnal a stúdiót. Nem brillírozott a nagyhangú „nemzeti politikus” egy kicsit sem, lehangolóan és szégyenteljesen alul maradt.
  Úgy látszik, a Fidesz hazugság-kampány közepe táján nem szeretné Orbán, hogy most Vona Gábor ismét vele takarítsa fel a stúdiót. Túl sok „ziccerlabda” van Orbán „Magyarország jobban teljesít” Viktor részéről feldobva, amit akár még egy pancser is le tudna csapni. Az egymillió munkahelytől a két héten belül rend; a nemzetközi hitelezési csalás elkendőzése; a 315 Ft-os euróval szembeállított rezsicsökkentési mese; a felelősségre vonás teljes elszabotálása; a 4 millió szegény; a válsághelyzetben elpocsékolt ill. elpocsékolni szánt milliárdok és egyebek bő tárházat alkotnak.
  Az igazsággal szembekerülni „nem időszerű”. Még tűr a nép!

  1. Nekem is emlékezetes maradt Péter által említett eset. Már nem annyira, mint régen, de most is dühbe guruluk, ha eszembe jut.
   Anna

   1. Akinek vaj van a fejen, nem megy a Napra. Aki nem meri vallalni a vitat, az tudja, hogy alul maradna, igy inkabb gyavan, de okosan, nem mer kiallni. Ilyen egyszeru ! Ha a szavazo birkak ebbol sem ertenek, akkor …
    Pasztorfi Istvan

 2. Aki ugy erzi, hogy a vitaban alul marad, az nem mer kiallni. Valasztasok elott egy Vona – Orban vita meg osszezavarna a szavazni keszulo birkakat !
  Pasztorfi Istvan

 3. Azért ne tessék elfelejteni egy alapvető tényt: Orbán azt csinálja, amit lehet, a Jobbik pedig azt követeli, ami kívánatos. Orbánnak írásbeli jegyzőkönyvbe van foglalva, hogy mit tehet, és mit nem. Ebben az is le van írva, hogy amennyiben ezt megszegi likvidálják. A jegyzőkönyv sorai között lavírozva alakíthatja csak a mozgásterét. Bajnainak is le volt írva, meg a gyucsányinak is, de ők csicska-labancként még rá is tettek, hogy megszolgálják a kegyet. Kennedynek is le volt írva, hogy nem szűntetheti meg a FED dollárkibocsátását. Nem is szűntette meg, csak beindította vele párhuzamosan az amerikai nemzeti banki kibocsátást, amivel a klotyipapír-Dollár napjai meg voltak számlálva. Ezt a döntését nem tiltotta ugyan semmi, tehát okosabb volt, mint a Nagy Testvér, ezért lelövették a saját sofőrjével. Tehát, mident úgy kell értékelni, hogy vannak lehetséges cselekedetek, és vannak kívánatosak.
  Persze kérdés, hogy mennyire becsületes dolog egy fogott embernek vállalni a miniszterelnöki tisztséget (Gondoljunk arra, hogy előző ciklusában még a fiát is elrabolták. Ne gondolja senki, hogy miután sértetlenül visszaadták, nem közölték a feltételekt!) Persze, lehet, hogy még így is jobban meg tudja védeni Magyarországot, mint egy új, zöldfűlű jött-ment. Nem olyan könnyű ám azért bizonyos fórumokon nem összecsinálni magát az embernek!
  Ilyen helyzetben inkább együtt kéne működni, és eljátszani a Brüsszel mögött álló háttérhatalomnak, hogy a Jobbik követelésére mennyi engedményt kénytelen tenni. Tehát, csak azt ne gondolja bárki, hogy az utcáról betévedt pártként nyerhet valaki az EU-ban egy parlamenti választáson. Jörg Hayder pártja nem volt semmi, mégis lerendezték. A francia MIÉP elnökasszonyát is megregulázták. Tehát, más otthonról hőbörögni, és más tudni, hogy folyamatosan mesterlövészek célkeresztjében vagy.
  A TV-vata ügyében: Illő tudni, hogy a gyurcsányi féle vita előtt közölték Orbánnal, hogy neki akkor nem szabad nyerni, és nem is fog. Egyébként Orbán brmikor lesöpörte volna gyurcsányit. Nézzék vissza azt a szenvedést, ahogyan Orbánnak akkor el kellett tűrni, hogy saját magát kellett akor megverni. Most ő ne alacsonyodjon le Meseházi szabdkőműveskhez.
  Aláírás: Varga László

  1. Ha valaki fel a kovetkezmenyektol, akkor ne tolakodjon politikusi baberokat learatni. Nem kotelezo ! Ha megis, akkor legyen batorsaga kiallni, meg ha tudja is, hogy vesziteni fog a vitaban. A valasztasok elott kell a vita, nem utana ! azert, hogy lassak a szavazok, ki kicsoda.
   Hany igeret nem valosult meg 4 ev alatt ?!
   Pasztorfi Istvan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük