Orbánék elárulták Magyarországot! – Morvai Krisztina azonnali közleménye!

Az alábbi SMS üzenetet most (febr.16-án 18:58-kor) kaptuk:

Orbánék az EU kérésének mindenben eleget téve módosítják a médiatörvényt. A komcsik örömünnepe ez! Schulcz, Cohn-Bandit, Göncz tapsol.  Szájer látványosan átült Martin Schulcz mellé, barátságosan beszélgetnek. A sírás szélén vagyok. Mindenki nézze meg a mai médiavitát az európai parlament honlapján.

Hirdetés

Morvai Krisztina, Strassburgból

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=15pvvh0q74I]

Közreadta: Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


0 thoughts on “Orbánék elárulták Magyarországot! – Morvai Krisztina azonnali közleménye!

 1. Egy cseppet sem lepett meg a hír. Talán még jobb is így. Legalább a nem reménytelenül vak híveik előbb ejtik őket. A tragikus az, hogy az alkotmány előkészítő bizottságot is a szájerzsidó felügyeli, ami előre vetíti az “eredményt”. (A bizottság összetétele úgyszintén!)

 2. Tudjuk, hogy hazaárulók rablóbandája a kormánypárt, és ezt 2010 április 11-én is tudta velem együtt majd’ egymillió ember, hazafi.

 3. Sajnos nemcsak az EP-nek nevezett szinházban,hanem itthon is!Ideje lenne végre a magyar embereknek mély,kómás állapotukból felébredni,és valamit tenni is.Persze akkor rögtön azzal vágnak vissza a “birkanépek”,hogy mi vagyunk-gondolkodni, látni,és meglátniképes!!!! Hazánkért aggódó emberek- az árulók,a Nemzetünk elárulói, mert nem tudjuk felfogni,micsoda kincs van a “kezünkben” a 2/3-os “felhatalmazás”által.
  Valahogy ezt már “illene” “kamatoztatni” is,és nem az “alkotmányozással” elvonni a figyelmet a napi gondokról.Mert azok bizony vannak,.csak a vak nem látja.Mi lesz itt április 15 után!!!??? Ugyanis nem abban “lépnek”,ami többszázezer embert érint,és családokat tehetnek az utcára,hanem most éppen alkotmányozni akarnak akkor,amikor van Alkotmányunk- a Szent Korona Értékrendjén alapuló,Történelmi Alkotmány-csak a jogfolytonosságát kell visszaállitani,és annak alapján megalkotni az Alaptörvényt,de nem egy-két hónap alatt,hanem mindent végiggondolva,becsületes viták alapján.Mert ez nemcsak rólunk,hanem az elkövetkező nemzedékről,és érdekében kell hogy rendelkezzen.Ha nem igy lesz,akkor pedig feleleges,és álságos a magyar néppel szemben,és nem érte.
  A 12-pontos levél is csak elterelő hadművelet azok által,akik most akarják a végső rúgást megtenni a magyar nép, “a zemberek” ellen.
  Magyarországnak a SZENT KORONA eszméje szerint a SZABADSÁG ALKOTMÁNYÁT kell elfogadni,és nem egy újabb tákolmányt.Magyarország ma is a 1949/20-as sztálini “alkotmány”szerint működik.Ezt minden jogot végzett embernek illik, és tudni kell.Ezért van szükség a felvilágositásra,mert ezt az “átlagpolgár” nem tudja,csak a feje felett akarnak dönteni,de a TÖRVÉNYTELENSÉG NEM SZÜL JOGOT!!!,és ezzel jó,ha mindenki tisztában van,és főleg azok, akik most éppen “döntéshozóként alkotmányoznak”.

 4. Engem meg ez a közlemény lep meg! Hápogott mindenki a médiatörvény ELLEN!
  Most, hogy Orbánék beadták -ismét- a derekukat (vagy csak jó mélyen behajoltak bokáig tolt nadrággal/értelmezze mindenki úgy, ahogy akarja), most “nekünk” már ez is hiszti. Minden szarért csak tiltakozni tudunk??? Ne értsen senki félre, csak az igazságérzetem hajt! Eddig nem volt jó a médiatörvény, most pedig már az sem jó, ha módosít(tat)ják.

  1. Kedves Sanctus!
   Önnek igaza van, amikor felveti ezt a kérdést. A médiatörvény azonban más szempontok miatt nem felelt meg nekünk nemzeti radikálisoknak és más miatt blibsiknek. Morvai Krisztinának meg tökéletesen igaza van, amikor erre felhívja a figyelmet, ugyanis a változtatás egyrészt a szuverén Magyar Állam működésébe történő beavatkozás, másrészről a módosítás a liberális érdekek elvárásainak megfelelően történt, ami után még össze is borult Szájer Schulcz-cal. Ezt hívják megalázkodásnak, a magyarság önbecsülése feladásának, magyarán hazaárulásnak.

 5. Az a baj, hogy a nagy 2/3-al sem állnak ki valamiért amit létrehoztak, akkor mi lesz később?!

 6. Miért nem lepődök meg?Nem is értem………..és izraeli társulási szerződés?Fidesz egyértelműen IGEN,sőt ahogy Hende mondaná:büszkék vagyunk rá!Azok akik ezeket a tényeket nem hajlandóak észrevenni három kategóriába tartoznak:
  1.Érdekükben áll(kollaboránsok)
  2.Szó szerint elvakult Orbán imádók
  3.Teljes mértékben hülyék a politikához(Pl:RTL klub hírei alapján voksolnak)
  Tisztel Morvai Krisztina.
  Csupán egy megjegyzésem lenne önhöz,óvatosan az ilyen mértékű kritikával!Mert a végén önt is kommunistának vagy esetleg teljesen abszurd módon prolinak nevezik majd a Csintalanhoz hasonló született EU-konform demokraták.Tragikomédia,sőt annál is több……
  Isten óvja önt és adjon erőt munkájához kedves Krisztina!

 7. Ezt talán a 2/3-os “forradalmi kormánytól” kellene megkérdezni.Tudom,ez lehetetlen,hiszen a “véleményünket kikérik”(álságosan),de magasan ……tesznek ránk(ott fenn-no nem az égben,”csak”) a Magyar?Parlamentben,és állandóan hangoztatva,kihangsúlyozva a 2/3-os felhatalmazást:
  Mire is?

 8. Engem sem lepett meg.
  A politika muveszete= A hatalom megszerzesenek es megtartasanak muveszete.
  Nos,a hatalom megszerzese sikerult(2/3).
  A kerdes az,hogy a megtartasa sikerul-e.
  Sokfele lo vagtat a kis Magyarorszag korul .Mondhatnam ugy is, kivul es belul .
  Csakhogy OV-nek is egy,azaz 1 feneke van.Azzal az 1 fenekkel nem lehet egyidoben tobb lovat megulni,csak egy-et.A valasztek eleg nagy:van EU-s lo ,van USA-Izrael lo ,van Orosz lo ,van Kina lo ,van Palesztin lo ,van Karpat-medence lo ,…..stb….es van Magyar lo.
  OV Magyarorszag miniszterelnoke.A magyar nepnek tartozik szolgalni (mi fizetjuk=mi adjuk neki a” lovat”-vagyis a lovet ) es OV nekunk tartozik elszamolni is (termeszetesen a “csapataval” egyutt).
  Ugy latom,OV meg nem dontotte el,valojaban melyik lovat akarja “tartosan ” meglovagolni.
  A gyakori lo-valtas problemakat okozhat, Kivul is meg Bevul is.

  1. Már nagyon régen eldöntötte!!!
   Egy lovon űl régóta,csak a hirportál jobb oldalán -ott alúl -kell elolvasni,mit is nyilakozott 2005.június 23-án Izraelben! Az is igaz, kevesen tudják,és nem is akarják (és ez a legszőrnyűbb) tudomásulvenni.Pedig szó szerint akként cselekedik mint miniszterelnök.
   Lett is jelentősége,a többi csak szemfényvesztés,és melldöngetés.

   1. Eva anya!
    “Egy lovon űl régóta,csak a hirportál jobb oldalán -ott alúl -kell elolvasni,mit is nyilakozott 2005.június 23-án Izraelben! ”
    Keresem,de nem talalom!Melyik hir portalon?

 9. A médiatörvény változását vajon előre tudta a “magyar narancs” ? Ránéztem a címlapra és tudtam , hogy megtörtént a hátra-arc ! “Mezsgye kutya színvonalon politizál a FIDESZ

  1. Kedves “Az igazat………”!
   Természtesen ezen hirportálon-azaz a NIF-en-található a nyilatkozat sárga szinnel kiemelve : “Idézet Orbán Viktortól” cimmel jobb oldalon,alul!

   1. Kedves Eva anya!
    Megtalaltam,koszonom.A gond velem volt.Ki kellett nagyitanom az oldalt,igy is hasznalom.A nagyitas soran “eltunt a jobb oldal”.
    Elnezest kerek Ontol,valoban ott van az Orbantol valo idezet,ahol On azt megjelolte.

 10. Ki kell lépni az EU-ból.
  Az EU az egy zsidó vircsaft. A magyar érdekeket teljesen háttérbe szorítják. Még a magyar kormány is.

 11. Azért rí Morvai, mert nem lesz semmi ebből a büdös, komcsiszagú médiatörvényből? Ez noooormális???!
  A jobbiknak az a baja, hogy Orbánéknak nem sikerült átvinni, ezt a szart, és nem lesz minden adóból csintalanos hírtévé?
  Megáll az eszem! Idióta jobbikosok.

  1. Aran drága bogaram! Morvai Krisztina az ország függetlenségének rövid időn belül másodszori feladása miatt mondta amit mondott. Az első az ejrópai szemeszter, a második meg a média törvény. Éppen az történik mint ’45 után. Akkor is az internacionalista/globalista hazai helytartók mindent moszkvából kértek. Most meg mindent brüsszelből kérnek. A magyar törvényeket a magyaroknak kell kiizzadniuk, egymás között.

 12. Álljunk meg egy szóra!
  Ma már minden, nem csak politikai jellegű közügyben figyelembe kell venni egy alaptézist. ? Mit akar a globális háttérhatalom!
  A média törvényt is előzőek alapján kell véleményezni.
  Amennyiben a szövegbe valaki beleolvas, azonnal feltűnik a hasonlóság a LSz magyar fordításával.
  Nyakatekert, bonyolult, semmi konkrétum! Lehet, hogy a média törvényt először nem is magyarul írták le?
  Lehet, hogy egy új szabályozási generáció egyik első példányát tisztelhetjük benne? A szabályozás nagyfokú szabadsága, az alkalmazó teljes diktatúráját biztosítja a média területén.
  Szerintem az európaiak tesztelése történt! A konklúzió: az eredeti formában még nem nyomható le az európaiak torkán.
  Vajon Orbán Viktor tud-e erről? Nem Ő írja a törvényeket, hanem a tanácsadói kőr által evvel megbízottak. Szerintem Orbán okos, de nem értelmes. Tiltakozását az emberek őszintének tartották, én is. Jelentősége egyébként nincs, mert Orbán fogott ember.
  Morvai Krisztina és a Jobbik tisztában van ezzel?
  Szerintem igen. Két választásuk volt, az elutasítás vagy a támogatás. A támogatásban rejlik egy lehetőség arra, hogy talán még jóra is használható a törvény. A törvényre hivatkozva sok agymosó műsorral kapcsolatban van lehetőség a fellépésre. Idő kell ahhoz, hogy korrekt véleményt alakíthassunk ki.
  Az ilyen politikai csapdákhoz pedig hozzá kell szoknunk!
  A kormány egyelőre a “cenzúrázzuk saját magunkat” stratégiát nyomatja, mert nem akar szavazatokat veszteni. Ez az időszak a véleményem szerint hosszúra fog nyúlni.
  Nem véletlen, hogy a Jobbik most az olcsó, internetes médiumokat favorizálja (Jobbik Híradó, Barikád TV, N1 TV).
  Figyelik a támogatottsági adatokat.

 13. Csak tudnám miért van olyan érzésem, mintha még mindig, bajnai gordon lenne a miniszter elnök. A romák továbbra is gyilkolásszák a magyarokat , a magyar gárdát továbbra is üldözik, nőtt a munkanélküliség ,csökken az életszínvonal, a politikus bűnözés virágzik, (megy a mutyi orrba- szájba ) Az elmúlt időszak ország árulói , a verőfénybe sütkéreznek, bizonyos közel keleti vallás képviselői vígan fosztogatnak,stb..
  Budaházy Gyuri meg a börtönbe dekkol.
  Na én semmin nem csodálkozom csak nagyon szomorú vagyok

  1. Kedves “tothtomi”
   Pontosan úgy van ahogyan leírja.
   Talán egy kis kiegészítéssel. Mára már jól láthatóan kialakult a kétműszakos váltóhatalom.
   Amikor már nagyon szétrabolták a bevallottan cionkomcsik az országot, akkor jöhet a második műszak: a szövegében nemzetieskedően semmitmondó, hazug 2/3-ad. Talán tesznek valamit a spejzba, a megszorítások közepette, amit majd az első müszakos komcsik újból fölzabálnak, öt perc alatt.
   A kitűzött cél : – nemzetírtás, – teljesítve, – kipipálandó, mindkét műszak által.

   1. Egyetertek ,en is latom a “2 muszakos orszagvezetest”.
    POZSGAY ÉS ORBÁN
    A CIONISTA DIKTATÚRÁT
    AKARJA ÁTMENTENI
    FEBRUÁR 17 – POZSGAY HAZUGSÁGAI
    FELSŐHÁZ POZSGAY SZERINT
    Ha jogállam lennénk, akkor Pozsgaynak most érvényes börtönbüntetését kellene töltenie, amit még 1990-ben szabtak volna ki rá. De 1990-ben elmaradt a rendszerváltás és az igazságszolgáltatás. Most viszont az alkotmányozáskor az MSZMP KB egykori tagja akarja a magyar nép sorsát megint meghatározni. Pozsgay nem a magyarokat akarja a felsőházba ültetni, hanem azokat a nemzetiségeket, akik eddig is ott ültek az országházban, a pártok színeiben. Pozsgay, a kommunista ősbölény nem mondja ki, hogy éppen a zsidóérdekű MDF volt az, amelyik elárulta a magyar népet és a szavazóit, a hazaáruló törvényeivel.
    A magyarországi nemzetiségek törvényhozási képviseletét; ezen túlmenően az egyházak, az egyetemek, az önkormányzatok különleges és sajátos képviseletét is egy szenátus, vagy felsőház oldhatná meg Pozsgay Imre emlékeztetett rá: az 1987-ben kiadott Lakiteleki Nyilatkozat még alkotmányozó nemzetgyűlés előkészítéséről szólt, ezt támogatta a rendszerváltó MDF is hosszú időn keresztül. “Ám 1989-ben, az Ellenzéki Kerekasztal megalakulása után, erős liberális nyomásra az MDF letett erről a szándékáról. Attól a pillanattól kezdve valójában egyetlen igazi lehetőség maradt: az akkor hatályos alkotmány átalakítása olyan viszonyokra, amelyben a diktatúra intézményeit sikerül eltörölni, a szabad választásokat sikerül előkészíteni” – emlékezett vissza a rendszerváltozás idejére a politikailag akkor aktív Pozsgay Imre. (Duna-tvben)
    POZSGAY ÉS ORBÁN
    A CIONISTA DIKTATÚRÁT
    AKARJA ÁTMENTENI
    Szijjártó Péter közölte, a tárgyaláson Orbán Viktor és Dan Meridor áttekintette a kétoldalú kapcsolatok állását és az általános közel-keleti helyzetet. Az Európai Unió soros elnökségét is adó Magyarország a stabilitást különlegesen fontos értéknek tartja, és az olyan folyamatokat támogatja, amelyek ebbe az irányba mutatnak – tette hozzá. A két vezető áttekintette a kutatás-fejlesztés területén lehetséges együttműködést is, tekintettel arra, hogy Izrael ezen a területen a világelsők között van – tájékoztatott a szóvivő, felidézve, hogy Orbán Viktor a megbeszélésen világossá tette: kereszténydemokrata-jobbközép kormánya számára az emberi méltóság rendkívül fontos alapérték, ezért “a hazánkban élő zsidó közösség számára garantált a jogegyenlőség, és tagjai biztonságban érezhetik magukat Magyarországon”. Dan Meridor kétnapos munkalátogatáson tartózkodik Magyarországon. Szerdán az arab világban tapasztalható társadalmi forrongásról tartott előadást a Magyar Külügyi Intézetben, és találkozott Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel, közigazgatási és igazságügyi miniszterrel is. (MTI) Kép: Pozsgay mögött Aczél és Grósz
    Joggal kérdezhetnénk a Fidesztől, hogy ugyan mi köze van a cionista terrorállamnak a magyar államhoz? Az elmúlt 66 évben éppen a hazai zsidóság volt az, amelyik a kommunista párton keresztül gyilkolta a magyar népet és a magyar nép nem volt jogegyenlőségben azokkal, akik az állami főhatalmat bitorolták, a kommunista párton és intézményein keresztül.
    Bejegyezte: glaborka dátum: 16:04
    Címkék: fideszbűnözés
    http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

 14. Ne sírj Krisztina!
  Ennek még a jobbik médiája örülni fog!
  Nem tudom eldönteni még a jobbikhoz tartozik, vagy a Fideszhez. Habár amilyen idiótaságokat csinál és mond a jobbik lehet hogy ideje független lenni. Egyébként tényleg, meg kell hogy említsem, mert lehet hogy belsőleg nem látszik, a jobbik fájdalmasan rossz politikája a mozgalom végét fogja okozni. Él kéne felejteni végre a komcsizást, meg a zsidózást, és fel kéne végre ismerni azt az óriási tömeget akit képviselet nélkül hagytak a parlamentben, és úgy hívják őket hogy bérből és fizetésből élők, vagy más szóval mondva munkás, melós, (a munkásosztály nem egyenlő kommunisták!). Akiknek tele van a hócipője azzal, akár a jobb oldal (bocs polgári-fideszes-jobbikos) akár a bal oldali (MSZP- kommunisták) vagy akár a liberalisták (kikis azok? istentudja)

  1. …elnézést, hol tetszett az utóbbi tíz évben látni munkásosztályt, vagy parasztságot ?
   Én csak multi-rabszolgákat, munkanélkülieket és hajléktalan áldozatokat látok. Igaz, szemüveget hordok…
   Na meg, élősködő, magyargyilkolászó cigány hordákat, buzikat, és hazaáruló zsidólakájokat a politika és a közszolgálat táján. Ezeken kívül a libsi ideák áldozataként kialakult végtelenül szerencsétlen, ostoba, drogfüggő ifjú nemzedéket. Zömében.

  2. N a tetszik látni Kedves Comandante, itt a baj . Kőkeményen, tapasztalatból tudom,hogy pont ez a réteg a lehető leg megosztottabb. Ambivalens, szétszórt, a saját érdekeivel mit sem törődő egyedekből áll. Nagy tisztelet azoknak kik NEM ilyenek de édes kevesen vannak.Még A H is elismeri a szakszervezetek létjogosultságát. (Ha kell szó szerint idézek, a Harcom című könyvből.) Ezért ha valakik jobboldalinak, nemzetinek definiálja magát és kommunistázik, közelebb áll ma az “egyszerű” emberekhez min azt ön gondolná. Miért nincs ma Magyarországon számot tevő szakszervezeti mozgalom ? Miért is veszítette el hitelét a munkásság egyetlen lehetősége az érdek képviseletre ?
   Krisztina pedig azon kesereg,hogy nem rég még “acélosan” képviselt “nemzeti” függetlenség hogy oldódik fel percek alatt valami cionista nedv hatására a Fidesz mindenre elszánt bajnokai szájában.

 15. vannak hatalmon mindig ők fizetik meg az adót, a változások terheit. És ezek az emberek most is azt látják elképedve, 2/3 -os népnemzeti forradalmas búbánat csak elintézte hogy az egyszerű melós vagy kevesebbet visz haza, vagy ha jó helyen dolgozik ugyan annyit (elárulom ők vannak kevesebben) és nagy összetartást hirdető politikusaink meg mindenki a parlamentben az jóval többet. (párt állástól függetlenül) És a parlamentben fel sem merült az az ötlet hogy nekik meg a fizetésüket csökkenteni kéne hogy ugyan annyit keressenek mint adóváltoztatás előtt, mert ugye a mi pénzünket költik, és ugye azért a pénzért nem tesznek többet, akkor miért nőtt a fizetésük, (és mi mivel nem kaptunk többet nemfogunk több adót fizetni a költségvetésbe) és ha minekünk nem nőtt akkor nekik se legyen nagyobb. Illetve nőjön de csak a versenyszférában. És amikor a hozzászólásokat hallgatom, meg áll az eszem, hogy egyesek (sokan) nem tudják hogy a magyar dolgozókat (sokat) a minimálbér közelében foglalkoztatnak.

 16. A szájak befogására most meglakitják a “bérkommandót” rogántóni vezetésével.Ugyan attól még nem lesz több a fizetési boritékban!!!!,de majd elmondhatják,hogy erről bizony nem a kormány,hanem a ” vállalkozó munkaadók” tehetnek,mert nem tartották be az általuk előirtakat.Vagyis a hunyó csakis a vállalkozó lehet!!!!!,akit nemcsak az apeh-el kóstáltatnak,hanem minden létező szervvel,aki úgy viselkedhet,mint az állam.És ha a vállalkozó ezért “lehúzza a rolót”és munkavállallókat kénytlen elküldeni,na erről sem a kormány tehet,mert ők megtettek mindent,vagyis magas ivből………… Csak azt nem tudom,hogy a közszférában mit is fognak tenni,ugyanis ott is csökkentek a bérek,és arról nem a vállalkozók tehetnek,haneam a “jól kitalált és igazságos” adózás a 16%-os adókulccsal.Ők nem veszitettek semmit,de “mivel többet dolgoznak”(lásd példaként Lázár pajtást) ezért többet vihetnek haza.Majd erre a hsz-ra is gondolom jön a “kommenistázás,meg a prolizás” pedig szó sincs róla,de ez az igazság.Megint ellopták az “i”-t!!,ezért gazság,amit tettek.

 17. “Az EU és az euró válsága, – sokak szerint várható összeomlása – sokadik köpönyegforgatására kényszeríti az euroatlantista kormánypártokat. Jelenleg kétharmados parlamenti többségük birtokában, minden valós politikai ellenállás nélkül törnek utat céljaik megvalósítása érdekében, így ma már senki sem tudja biztosítani a békés átmenetet a jelenlegi és az elkövetkező társadalmi rend között. Elképzelhetetlen mértékű – mesterségesen levezényelt – átalakulás előtt áll a magyar társadalom az élet szinte valamennyi területén példátlan állami beavatkozás történik, amely beavatkozást egy olyan politikai pártszövetség fogja levezényelni, amelynek meghatározó szerepe volt a mai áldatlan helyzet kialakulásában. A végsőkig halogatott általános szerkezetátalakítás éppen a lehető legrosszabb gazdasági és társadalmi környezetben következik be, így annak hatása kiszámíthatatlan, mi több, a magyar válság kezelését éppen azok a politikusok celebrálják, akik mindeddig gátlástalanul kiszolgálták az EU-t a NATO-t az IMF-et. Éppen azok, akik abban bíztak, hogy nyugat-európai integráció és a megállíthatatlan globalizmus örökre bebetonozza őket a hatalomba. ”
  http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=tatar&cikk=2#cikk

  1. “A képviselőház manapság a jéghegynek futott hajó fedélzetére hasonlít, ahol a legénység már kapkodva készíti a mentőcsónakot, gombolja a mentőmellényt, miközben lent a hajótérben a IV. osztályon utazóknak – szokás szerint – még mindig a berendezés silánysága a fő téma. ”
   “A magyar alkotmányosság őrzője nem más, mint a különleges történeti hivatalrendszer, amely évszázadokon keresztül ragyogóan megállta a helyét, valamint a magyar föld, aminek védelme mindenek feletti kell hogy legyen. A mai tulajdonjog szerint a földtulajdonlás alapjog, de földtulajdon szerzése nem alapjog. Azonnal be kell vezetni közérdekű korlátozást a magyar föld külföldiek általi megvásárlásának megakadályozására, hiszen a Magyar Állam alapja a magyar föld, amely nem lehet egyszerűen gazdasági tényező, mint ahogy azt az EU jelenleg elvárja. A nemzeti önvédelem fontosabb EU liberális elvárásainál, a nemzeti önvédelem mindennél fontosabb. A nemzeti önvédelem szándékának legékesebb bizonyítéka a politika részéről a közérdekű birtokpolitika megteremtése, a nagybirtokrendszer lebontása. A valódi átalakulást nem lehet preambulum szerű megnyilvánulásokkal tompítani, mert hiába is hirdetik ki az ítéleteket a Szent Korona nevében, annak szelleme pusztán ennek hatására nem befolyásolja a társadalmi tudatot.
   Addig a társadalom saját helyzetét nem tudja tisztán áttekinteni addig a jeges víz igenis dőlni fog a léken át, és a hajó alámerül, az utasok megfulladnak, a legénység megmenekül, de az biztos, hogy a kapitány fogja elsőnek elhagyni a hajót.
   Tatár József
   Rendszerváltó Fórum”
   http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=tatar&cikk=3#cikk

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Ki az antiszemita, mi is az antiszemitizmus?
Kaslik Péter: Látkép csata után II.
Inkább porig égetik a házukat, de nem adják a bankoknak
Close