KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktornak (hogy megértse): Akcióban a Magyar Nemzeti Gárda

Nagyságos Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Mint a „nemzeti egység” megteremtőjének, a „három harmadnyi” magyar nagy barátjának írom e levelet, s küldöm a csatolmányban levő fotót. Tudja nagy jó uram a képen a Magyar Nemzeti Gárda egy kis bajtársi közössége látható, amint munka közben éppen megpihennek, s megörökítik a nagyszerű együttlét, a közös munka, a bajbajutottakon való segítség tiszta, őszinte örömét. Azért küldöm Önnek a fotót, hogy minden zavartatás nélkül nézze meg a rajta levő kislányt, asszonyokat, fiúkat, férfiakat, hátha észrevesz rajtuk valami emberit, valami bizalomgerjesztőt. Hiszen ők is azok közé tartoznak, akiket Ön nagy, felindult buzgalommal a védőszárnyai alá vont.

Ők gárdisták, akik immár harmadik alkalommal jöttek el egy budapesti iskola tatarozásához, hogy a negyedik emeleti padlásról, a lépcsőházban láncba állva, leadogassák a mintegy 16 000 db. bontott cserepet. A cserepeket 500 darabonként raklapra rakják, kötegeljék, körbefóliázzák, majd kamionra pakolják, s két fuvarral Bánrévére szállítsák a jég által szétvert házak újracserepezéséhez. Ott már napok óta négy gárdista ács is dolgozik, akik a tetőszerkezeteket erősítik meg, hogy alkalmasak legyenek a szétvert pala leszedése után a cseréptető terhének viselésére. Tudja nagyságos uram, ezek a gárdisták, s maga a gárda már csak ilyenek. Sok helyen voltak a gátakon, az árvíz elleni védekezésnél is. Képzelje nagyuram rendőrökkel, de még cigányokkal is rakták a homokzsákot. Igaz a bányaszőke bodzaszedők nem sokáig állták a sarat, mert amikor meghallották, hogy Ön új házat épít nekik, akkor azonnal abbahagyták a zsákolást, s tanácskozásba kezdtek, aminek az lett a vége, hogy nekik a faluközpontban kell házat építeni, mert az a legjobb hely. Vért is rendszeresen ad a Gárda, mert szükség van rá, bár az igaz, hogy a  cigányoknak nem adott az összegyűjtött segélyből, mert azt a védekezést cserben hagyó tarhálók szerintük nem érdemelték meg. Ön nem így vélekedik Naccságos Uram? Ha nézi majd a képet próbálja közben felfogni, amit most írok!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

A Magyar Nemzeti Gárda minden tekintetben törvényes. Betartja a törvényeket, s nem kívánja az „erőszak monopóliumát” elvitatni az államtól, vagyis drága nagyjóuramtól, csak egy kicsit jobb irányba terelni azt. Mert mintha nem igazán értené naccsuram e monopólium lényegét. És mintha ez a pintérsándor sem lenne képben igazán. Kérhetném esetleg most méltóságodtól, hogy eligazítaná saját magát, de főleg azt a kis ráncbarándult, múmiaszerű belügyminiszterét, hogy ne a jogaikkal élő békés demonstrálókat csesztesse, hanem a valódi tyúktolvajokat. Vagyis a bűnözőket erőszakmonopolizálja, ha lehet. Szóval, mint az előbb fokoztam a tiszteletadást…méltóságod Orbán Viktor miniszterelnök úr…, igyekezhetne már megérteni, hogy a Magyar Nemzeti Gárda csak segít. Önzetlenül, tiszta szándékkal, s az embereknek szüksége van e seregre. Az emberek szeretik és tisztelik a gárdistákat, s nem félnek tőlük. Talán az Ön gárdafóbiája is elszáll, ha megnézi ezeknek az embereknek az arcát, ha belenéz a szemükbe, ha megérinti önt az a mosoly, ami az arcukról sugárzik.

Nézze csak! Nézze őket nagyméltóságú uram! Talán tisztul majd a zavaros kép a fejében, amit a Gárdáról vizionál. Talán még egyszer a rendőrség hivatalból is együttműködik majd a Gárda egységeivel. Talán még állami támogatást is ítélnek majd valamikor, az áldozatkész csapatnak, hogy még hatékonyabban dolgozhassanak mindannyinkért (a kötelező tiszteletadás fokozása). Nem gondolja excellenciás uram?

Vass István

gárdista

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Orbán Viktornak (hogy megértse): Akcióban a Magyar Nemzeti Gárda

 1. A Magyar Nemzeti Gárda a magyar emberekért van.Az In-kal pedig a multikért illetve bizonyos csoportokért.Nos,tisztelt forradalmi Orbán Viktor ön szerint melyikre van szüksége hazánknak?Mert eddig az ön álláspontja szerint:Gárda nem.In-kal igen.Akkor ön ezek szerint egyszerűen fél az izraeli érdekeltségű „cégtől”,vagy esetleg nem szeretné megbántani főnökeit/testvéreit/barátait?

 2. Jaj, ne már !!!
  Ti, kedves cikkíró gárdista, valamint a hozzászóló Zsolt (elnézést a tegezésért) komolyan mondjátok, gondoljátok, amit papírra vetettetek ?
  Hogy Orbán Viktor el fogja olvasni, amit írtatok ?
  Hogy Orbán Viktor, ha mégis elolvassa, egy percig is a magyar emberek érdekeit nézi, azt védi a cigányokkal, és a zsidókkal, bármi idegen hordákkal szemben ?
  Úgy gondoljátok, hogy most a 2/3-os hatalomban nyakig, bármit is meghallgat, elgondolkodik rajta, és módosít a korábbi tervein (ha van, volt, neki) ?
  Ami (megmondta) tartalmazza azt, hogy két pofonnal hazazavarja a MAGYAR GÁRDÁT ?
  Ennek ellenére, úgy fordultok hozzá, mint annakidején Horthy Miklós kormányzó úrunkhoz fordult a magyar föld népe ?
  Reménnyel, bizalommal ?
  Nézd meg Uram, a Gárda népét, és úgy ítélj ?
  Hát hol éltek Ti ?
  Azt hiszitek Orbán Viktor ennyire hülye?
  Azt hiszitek, hogy a környezete, meg a nemzetközi helyzet egy kicsit félrevezeti, de majd…?
  Azt hiszitek, hogy így kezdődik a nemzet összefogása ?
  Azt hiszitek, hogy az ő közjogi „rangjuk”-at, a nemzetmentő feladat, a szolgálat (a nép szolgálata), és nem a nemzetközi zsidóság beleegyezése hozta létre ?
  Hát, akkor úgy kell Nektek…
  üdvözlettel: pislacsek

  1. EGY PRÓBÁLKOZÁST MEG ÉR!!!DE HA NEM MEGY ÍGY MAJD BIZONYÍTUNK MÁSKÉPP , VAGYIS MÉG TÖBBET SEGÍTÜNK ÉS MEG LÁTJÁK AZ EMBEREK , HOGY HOVÁ IS FORDULHATNAK BIZALOMMAL!!!!

   1. Miniszterelnök úr valóban nem olvas el semmit, amit neki írnak.
    Lásd: varosatya.hu – orbán viktor

 3. Miért is olvasná el ezt a levelet a 2/3-os miniszterelnök,hiszen körülötte csakis „bólogatójánosok”-at tűr el,és az Istenadta nép pedig azt mond amit akar.Ő „megcsinálta ” a forradalmat,és mindenki vegye ezt tudomásul.Punk-tum.Amit pedig Ő kijelent az úgy van!!!(Az,hogy saját kijelentéseit nem lehet komolyanvenni,az mindenkinek magánügye,mert a nép buboghat,akkor is Ő a „király” ,mert „megválasztották”,igaz nem a befagyott Dunán,és a -méretéhez-megfelelő fehérlovat még keresik számára,de a forradalmat igen,igen,igen-megcsinálta). Én pedig árgus szemekkel járom az utam,hátha álruhában meglátom a nép között a „nagyságost”.

 4. Orbán és szűkebb környezete, akik elkötelezték magukat a globális és cionista nagytőke kiszolgálására, valamint Izrael hazai befolyásának növelésére, ezekkel lepaktálva, általuk támogatva és védve, most az egész társadalmat irányító-és ellenőrző szervezetekbe ültetnek olyan megvásárolható, jellemtelen, csicska funkcionáriusokat, akik mélyen elkötelezettek lesznek Orbán iránt, így közvetett módon a globális világhatalom iránt is.
  Ennek a maffia szervezetnek a felépítésén munkálkodik a Fidesz gőzerővel, amióta átvette a stafétabotot, de szarik a közbiztonságra, az egészségügyre, meg általában mindenre, ami a széles-és nyomorult milliók sorsának valamennyire is jobbá tételét célozza.
  Például CSÖBÖR ( Fideszes ribanc) KATALIN által felolvasott parlamenti felszólalás szerint a közbiztonság és a rendőrség munkája rendben van. Holott a fosztogatásokon túlmenően, szinte naponta gyilkolnak a cigányok, csak éppen a rendőrség és a média elhallgatja. Ma reggelre virradó hajnalban Ajkán ölt meg két cigány féreg egy kanna borért, egy 62 éves magyar férfit, akit álmában leptek meg, és több késszúrással megölték. Vajon a média le fogja adni ezt a hírt? Kétlem, mert akkor a CSÖBÖR hazugságokról kiderülne, hogy az már inkább vödör.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük