Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán homoszexuális vádjára hebegő válaszok érkeztek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor a parlamentben burkoltan homoszexuális váddal illette Vona Gábort. Kíváncsiak voltunk a kormánypárti képviselők véleményére. Általában hebegő választ vagy kínos magyarázkodást kaptunk.

N1Tv

5 thoughts on “Orbán homoszexuális vádjára hebegő válaszok érkeztek

 1. Ne feledjék a világ egyik, hanem a legszebb Országházában általunk, a jóvoltunkból üldögélő Hölgyek és Urak, hogy illene a hely szellemének megfelelően viselkedniük. Nem képmutatásra gondolok, hanem normális, az ország és a benne élő Magyarság gondjaival, bajaival ténylegesen törődő és azokat megoldani is tudó emberi hozzáállásra gondolok, nem pedig alantos, kisstílű oda-vissza vagdalkozásokkal eltöltendő időre.

  1. Kedves Anna!
   Ez túlzott elvárás a zsidóktól – CSAK a saját érdekükben hajlandók bármit is tenni.
   H.B.
   „Van egy – zömmel budapesti – dac és érdekszövetség, mely nagyjából a kiegyezés óta mérgezi a magyarság életét. Nevezte már önmagát ezerféleképp. Volt szabadelvű, mint Jászi, haladó és felvilágosult, és volt szocdem. Járt a Galilei-körbe, támogatta Károlyit, majd később Kun Bélát. Megfordult köztük hadseregszállító, népbiztos és filozófus. Lelkesedett a szovjet bevonulásért, majd lett hithű kommunista, s az eszméért rajongott. Olykor még kevesellte is Kádárt. Maoista izgatásért ült is pár darab belőlük, de jött a 80-as évek, és ők megvilágosodtak. „Demokratikus ellenzék”. Erre cserélték le a táblát, lettek a nagybetűs DE, majd az SZDSZ. Őket már ismerjük. Ávós nagypapa, Szadeszes fiú, LMP-s unoka. Ez a származási és vérvonal.”

   (Pozsonyi Ádám)

 2. ez az oldal amennyire tetszett régebb,most egyre kiábrándítóbb …hol van itt a “hebegés” -illene valóság hűen tudósítani …ne járassák le magukat

 3. Egy Tisztességes Ember nyilvánosan nem sért meg egy másik Embert! Ha ezt szándékosan megteszi, vagy a becsületébe gázol, vállalja,hogy ezért a másik bocsánat kérésre kötelezze,vagy elégtételt vegyen. Valaha ez így működött, de eltűnt,mint ahogy a Tisztesség,és a Becsület is! Azért lehet aljas módon a másik Ember becsületébe gázolni,gyalázni,rágalmazni,minden következmények nélkül! Ja hogy van bíróság is ! Az igaz, de minek!

 4. Bocs, de a videót nem néztem meg, mert baromira nem érdekel, hogy milyen módon gyalázzák egymást, s ahogy Anna írja, hogyan szentségtelenítik meg a gyönyörű Országházat.
  Csak arra szeretnék reagálni, amit Sajgó Imre úr írt, Ezen az oldalon nagyon sok érdekes és hitelt érdemlő cikk van, s persze akadnak vitathatóak is, de szerintem nem romlott, hanem inkább javult a színvonala. Igaz én csak 2014 vége óta látogatok el ide, és nem véletlenül, mert sok érdekes és máshol nehezen található írást olvashattam eddig a NIF oldalain. Érdemes elolvasni a NIF közleményét!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: