Önvédelmi közlemény!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az csillagvonal alatt idézett filmbejátszásokban szereplő Lengyel Károly (lengyelkaroly@contactnet.hu) (http://www.nyirhalo.hu/index.php?option=content&task=view&id=6005&Itemid=81) képviselő jelölttel semmiféle kapcsolatban soha nem álltam és most sem állok. A név egyezése a véletlen műve! A filmbejátszásban elhangzó nézetekkel azonosulni nem kívánok, mert a nemzeti értékekre vonatkoztatott kirekesztő megnyilvánulásai számomra elfogadhatatlanok.

Aki 2010-ben, a Magyar Köztársaságban törvényesen bejegyzett és törvényes keretek között működő politikai egyesülést kíván jogi úton betiltatni holmi félelemgeneráló kampányfogással, és az a tömegtájékoztatási eszköz, amely ezt még fel is erősíti, végleg el kell tűnjön a magyar közéletből.
Vigyázat, a filmek megtekintése nemzeti érzelmű és magyar értékeket felvállaló, ápoló honfitársaink számára erős visszatetszést kelthet! Ez különösen igaz az ATV műsorvezetőjének szövegére!
Ferencváros, 2010. március 26.
Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Önvédelmi közlemény!

  1. . A Fidesz szervezeti felépítése, és az abban való alá és fölérendeltségi viszonyok, inkább hasonlatosak a Stutz-Staffen, (ha jól írom)ismertebb nevén az SS szervezetére, annak hideg merev, és kegyetlen megfelelési kényszerében, a posztok, pozíciók éles elkülönülésében, és az ezekben megjelenő kiváltságokban. A maffiában létező teljesítési, elvárási, és megtorlási rendszerével is vannak közös vonásai. A Lázár János nevével fémjelzett zsidó betelepítésekkel kapcsolatos ingatlan botrány, egyik gyanúsított, zsidó rabbija előadta, hogy hányszor látta, amint Lázár vigyázzban áll telefonálás közben, halálsápadtan, és majdnem sírva, amikor Orbán, vagy Navrasics valamiért leszidták, mert nem az elképzeléseik, vagy a Likud elképzelései szerint csinált valamit. Embertelen, merev, és kegyetlen párt a Fidesz.
    Döbbenetes!!
    Banditák egyik Fideszes fejedelme, avagy a nagy kísérlet: Pintér Sándor maffiózó (leendő elítélt), Orbán cellatársa. Kötelező olvasmány, mint a Pál utcai fiúk.
    http://szeszak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=137:a-nagy-kiserlet

  2. Nem jól írod. – „Schutz-Staffel” (röv. SS)
    A megjegyzés többi része is zavaros.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük