KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ön is Charlie? Morvai Krisztina Franciaországból jelentkezik (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

(Nyugat-)Európai emberek milliói tombolnak az újságárusoknál, hogy hozzájussanak a muzulmán és a keresztény vallást durván gyalázó karikatúrákhoz. Ellensége-e a szólásszabadságnak, sajtószabadságnak és más emberi jogoknak az, aki nem pártolja ezt a „mozgalmat”? Mi a különbség a sokkoló tartalom („content”) védelme és a közlés szabadságának védelme között? Morvai Krisztina jogi elemzése, közérthetően, Strassburgból, az Európai Parlamentből, 2015. január 15-én.

[youtube=http://youtu.be/17fAZdyNt1U]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Ön is Charlie? Morvai Krisztina Franciaországból jelentkezik (videóval)

  1. Krisztina! az internet mindent megold. Önt mindenki ismeri, aki megérdemli. Egy kérdésem lenne: mi történne Franciaországban, ha szólásszabadság ürügyén pajzán karikatúrák jelennek meg Jehováról, Mózesről, Dávid királyról, stb.? Hogy ez egy magyar sajtóban látna napvilágot, mindannyian tudjuk, hogy mi lenne a következménye!l Amit szabad Jupiternek…..

  2. A megmondó emberek mindig is kellettek a hatalomnak.Kádár idejében ott volt Hofi Géza, A szégyentelen acél endre,aki minden január elsején elmondta miért szükséges az ár emelés,most meg adja a bölcsek kövérét. Aztán itt voltak az okoska közgazdászaink,akik még tanítják is ráadásul a hülyeséget tovább. Botos k, békesi, bokros,kupa,és a többi idióta. /direkt kis betűvel/ Ök haladtak szépen tovább,az ország meg szépen lefelé.De az eszme és az iskola hibátlan. Csökkenteni a fogyasztást, és már látjuk az alagút végén a fényt, ez volt a duma évtizedeken keresztül.Hogy akkor miből és hogyan az már mellékes. Hogyan tudna ez a szerencsétlen nép felemelkedni,amikor a politikai és a közélet teljesen idegen érdekeket szolgál, a Magyar és Nemzeti színekbe csomagolva.Annyi esély van rá, mint hitlernek a dob utcába.A hazug rendszerváltásnak csúfolt kész átverés só után is megint jöttek a megmondó emberek,pártok.Meg tollasodtak és eltűntek a süllyesztőbe. Valamikor demszkit verték a rendőrök amikor tüntetett, aztán ö verette a tüntetőket amikor hatalomra került.Most orbánék vannak soron, ők is tüntettek, és már verettek is, és lassan eltűnnek ők is, Jön a jobbik, jelenleg még a megmondó szerepében, és kezdődik elölről minden,más nevekkel,és ideológiákkal. A Nép persze marad, bízik,hisz és választ. Nem jön rá,hogy nem a színekkel van a baj,az teljesen mindegy, a „gazda” ugyan az. Hanem a tartással.Gerinctelen, jellemtelen politikai pockok uralják az országot, eladva magát,és népét rabszolgának.Koncot dobva neki, éppen annyit,hogy holnap is robotoljon,de ne sokat,hogy túl sokáig ne huzza.( 47500.-ft) Európai kollégái 2000 euróból „tengetik ” életüket. Ennyire hitványak vagyunk.? De azért annyira nem,hogy ne legyünk jók az audinak,mercédesnek. Ezt szánta az unio, a mindenkori hatalom a Magyar Népnek. Ahol mind azt meglehetett tenni egy országban,amit itt, az elmúlt huszonöt év alatt,büntetlenül,az szégyen és gyalázat,mindazokra akik a törvényes rendre és azok betartatására, az alkotmányra esküdtek fel. „A hatalom elpusztíthat,minden eszköze meg van rá, de ,hogy az akaratommal ellen tegyek, soha.” TF.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: