KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Olyan világban élünk, ahol az értéket a sajtó diktálja” – Russell Brand (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Charlie Hebdo és a terroristák

[youtube=http://youtu.be/Yxa5eWAWXhY]

Sevaster1

NIF

3 thoughts on “„Olyan világban élünk, ahol az értéket a sajtó diktálja” – Russell Brand (videó)

 1. “Olyan világban élünk, ahol az értéket a sajtó diktálja” – már akinek.
  H.B.

  „A sajtóval a következő módon fogunk eljárni:”

  1. „Mi meg fogjuk nyergelni és szorosan meg fogjuk zabolázni, s ugyanezt tesszük majd a nyomdaipar minden más termékével is, mert mi értelme volna megszabadulnunk a sajtó támadásaitól, ha ugyanakkor továbbra is céltáblái maradunk röpiratoknak és könyveknek?”

  2. „Ellenőrzésünk nélkül egyetlen közlemény sem fog nyilvánosságra kerülni. Ezt különben már most is elérjük, amennyiben az összes híreket egynéhány kevés ügynökség kapja meg, melyeknek irodáiba ezek a hírek a világ minden részéből befutnak.”

  3. „Az irodalom és az újságírás a legfontosabb nevelési tényezők közé tartozik és kormányunk ezért meg fogja szerezni az újságok túlnyomó részének tulajdonjogát. Ez semlegesíteni fogja a magánkézben lévő sajtó ártalmas befolyását, és lehetővé teszi majd számunkra, hogy hatalmas befolyást gyakoroljunk a közvéleményre. Tíz-tíz általunk engedélyezett újságra harminc olyan esik majd, melyet mi magunk alapítottunk. Ezt azonban a nyilvánosságnak még csak sejtenie sem szabad. Az általunk kiadott lapok a legellentétesebbek lesznek külső megjelenésben, irányzatban és nézetben, így bizalmat keltve bennünk és a mi oldalunkra állítva teljesen gyanútlan ellenfeleinket, akiket, miután ily módon a csapdánkba estek, ártalmatlanná fogunk tenni. „

  1. Így van ez az első betűvetéstől és annak olvasatától. Az internet elterjedésével mindez változhatott volna, hiszen bármit másodpercek alatt lehet a világ tudomására hozni. Csakhogy! Ez is meg lett fordítva, a hozzászólásokat ingyenes, pontos közvélemény kimutatására lehet használni, s mint például az Új Idők legújabb cikkében olvasható behatárolhatóvá, ellenőrizhetővé lehet tenni mindenkit, még utazásait is beleértve, hiszen elkészült az utas nyilvántartó.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: