BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olvasónktól: Spiró egy zseni! Csak észre kell venni, kimondatlanul miről is ír valójában!

Spiró György

Kedves olvasóink!

Ne döbbenjenek meg ezen a kis íráson, bár a szerzője kissé fucsán indít, és úgy tűnik, hogy mentegeti Spirót. De valójában egy igazán ironikus írást olvashatunk. Mint tudjuk, Spiró utálja a magyarokat és Hazánkat. Éppen ezért felfoghatatlan, hogy mindenféle díjakkal megjutalmazták, és érettségi tétellé tették. Ellentételként érdemes elolvasni még a NOL.hu-n megjelent “Spiró György mint érettségi tétel” című írást is. Ki-ki döntse el, mit gondol a témáról (NIF – Híradmin).


Ülök a szervizben várok az autómra. Korán van még álmos vagyok, mivel rajtam kívül senki nincs a váróban, el is bóbiskolok. Nem tudom mikor, miért, de arra riadtam, hogy „szarból jött magyarok”! Nem volt ott senki, tehát ez belülről kellett, hogy jöjjön!

Ezen aztán eltöprengtem. Mit is akar ez jelenteni, miért jöttem én a szarból, mikor úgy gondolom, hogy ez nem igaz, és nem igaz a barátaimra sem! De hát ennek csak kell lennie valami alapjának, mert egy ilyen okos ember, mint Spiró György, József Attila-, Erzsébet-, Déry Tibor-, Madách Imre -, Füst Milán- és Kossuth-díjas író, költő, irodalomtörténész és műfordító, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetettje idén érettségi tétellé avanzsált költő nem beszél csak úgy a levegőbe! Nem hagyott békén a gondolat.

Egyszer csak, mint ha villámcsapás ért volna belém nyilallt a felismerés! Hát persze! Heuréka! Megtaláltam a kódot a zseniális költő igazi gondolataihoz, amit ő nem akart a szájunkba rágni, meghagyva nekünk a felfedezés örömét! Hát persze, kétféle magyar van! Van a Magyar, és van a szarból jött magyar!

A szarból jött magyar arról ismerszik meg, hogy neki semmi nem jó, ami Magyar! Ha elmegy valahová, nem győzi hangsúlyozni, hogy itt milyen rosszak a körülmények, mekkora a rasszizmus, a diktatúra, az idegengyűlölet, és milyen rossz itt élni! De elmenni nem akar, mint ahogy a parazita se akarja elhagyni a gazdatestet, mert máshol nem élne meg! A szarból jöttek nem értenek semmihez, csak lopni tudnak, és igyekeznek kihasználni a Magyarok jóindulatát, békére való hajlamukat, és gátlástalanul hazudnak, lopnak, e mellé, még gyalázkodnak is!

Ez is érdekelheti:  Újabb megrendezett jelenet a kijevi gyermekkórházat ért csapás után készült videó?

A szarból jöttek is magyarul beszélnek, úgy tesznek, mintha Magyarok lennének, de ez ne tévesszen meg senkit, mert ők igazából gyűlölik a Magyarokat. Gyűlölik, mert van Hazájuk, míg ők csak a szarból jöttek. Gyűlölik, mert félnek! Félnek, mikor jön el az elszámoltatás, amikor is visszakérik tőlük az ellopott értékeket, és mehetnek vissza, oda ahonnan jöttek! Gyűlölik, mert a Magyarok büszkék a történelmükre, hőseikre, és arra a temérdek találmányra, amit Ők a világnak adtak! Ezzel szemben ők csak lopni tudnak, viszályt szítani, és ellenségeskedni! Mert ami Magyar, az nem lehet jó, és ami jó, az nem lehet Magyar! És ezt hangosan, világgá is kürtölik, hitelességüket azzal támasztván alá, hogy ők is magyarok, (aki nem ismeri őket, el is hiszi) szeretik a „hazájukat” csak ezt már nem tudják szó nélkül elviselni!

Aki itthon Magyar, az egy idegen környezetben százszor Magyarabb, míg ezek a szarból jöttek idegen környezetben, ahol a kontroll egyáltalán nem fogja őket vissza, százszor undorítóbbak, mert messziről jött ember azt mond, amit akar, és ők – mivelhogy nagy gyakorlatuk van benne -, hihetően tudnak hazudni! Nekik nem fáj Trianon, mert nem értik! Nem is érthetik, hogy miért nem tud belenyugodni a Magyar! Ők biztosan nem bánkódnának ennyit, ha „hazájuk” kétharmada oda lenne, ugyanis, ők kétharmadrész szart veszítenének ezért érthetetlen számukra, hogy mi az, a Haza!

És végül. Utálják a Magyart, de Magyarul beszélnek, és roppantul csodálkoznak azon, hogy nem csak a szemetek, a Magyarok is Magyarul beszélnek!

Az Olvasó

Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,

füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért –

miért is? ki tudja. Trianonért? –

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klima: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyitsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

1984

 

Ez is érdekelheti:  Szétlőttek egy brit zsoldosokkal és rakétákkal teli raktárat Odessza közelében

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Olvasónktól: Spiró egy zseni! Csak észre kell venni, kimondatlanul miről is ír valójában!

 1. Különleges és érdekes írás – amely enyhítette azt a felháborodásomat, mint mikor először olvastam ezt a verset – hozzá szólásom – két írásom – az egyik rövid a másik hosszú – de érdemes közkincsé tenni, hogy tudjatok róla!
  az első:
  A döbbenet döbbenete…. nem az amit leírtál Gábor – ha nem az, hogy – hogyan próbálod elfogadtatni a köznéppel a háború elkerülhetetlenségét! Azon az okon, hogy elfogadtasd a közönséges köztörvényes bűnözők térnyerését! Vagy úgy hogy nem nevezed nevén és néphez államhoz kötöd! EZ AZ ALAPVETŐ OKA! Mert ha nevén neveznék akkor nem keltene visszataszító erőt az ellene való küzdelem! ÉRTED? NEM ELLENED ÉRTED ÍRTAM IS!
  http://magyarmegmaradasert.hu/szerzok/a-c/bene-gabor/item/5006-z
  http://magyarmegmaradasert.hu/kiletunk/trianon/item/5009-z
  És ez a csúcs:
  Tuareg szerint érvényes az alaptörvény
  840 megtekintés
  6 3 Megosztás

  Máté Tamás
  Közzététel: 2014. nov. 15.

  https://www.youtube.com/watch?v=f0k7Ptvt65g&feature=youtu.be

  a másik:
  9-oldal…

  NORMÁLIS ÁLLAMBAN
  A lenti cikkben leírtak nem történhetnek meg – de Magyarország nevű óriás koncentrációs táborban igen – a megszálló azt tesz amit akar!
  https://civilkontroll.com/azonnal-le-kell-allitani-a-kilakoltatasokat/

  Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints
  Ma még a facebook barátunk, úgy mint a google – mert megengedi nekünk is eszközként alkalmazni, mint a hatalom bitorlóknak!
  Tudom van kételyed – ő is zsidó – aki a föld leggazdagabb egyik milliárdosa és aki tudásával szerezte vagyonát – nem jó szemmel nézi pl. a mészárosféle köztörvényes bűnözőket akik összeharácsolták milliárdjaikat – így megoszlik a zsidó tábor – pl. Soros soha nem jönne vissza Magyarországra lakni – nem azért ment el innen – viszont másik zsidók igen, akik még nem ízlelték meg a valódi magyar tettet, mint Soros…. bízzunk aban- hogy ez az ellentét kiírtja egymást!
  A tarifa ma a törvénytelen állapotban a maradék hazában emelkedik azok részéről akik tudatosan életbe tartják pl.
  Havi 4 950 000 forint,
  https://olkt.hu/polt-peter-fizeteset-negyszeresere-emeli-a-fidesz/

  Szeptembertől a négyszeresére, havi 1,4 millió forintra emelkedné Polt Péter legfőbb ügyész vezetői pótlékát az a törvénymódosító javaslat, amelyet az Országgyűlés költségvetési bizottságának nyújtottak be a Fidesz-KDNP képviselői – derül ki az RTL Klub Híradójának a riportjából.
  stb.
  A SZUVERENITÁS MOZGALOM EGYIK HA NEM AZ ELSŐ AKTÍVISTÁJÁNAK KÖZLEMÉNYE:
  János Hajnal
  2 órája •
  Szabó Gábor nemrég feltett nyilvánosan néhány kérdést az Alkotmányos Ellenállás (valami) -nak.
  https://www.facebook.com/groups/709908225754219/permalink/1768582459886785/
  Bár nem vagyok (már) Alkotmányos Ellenállás aktivista, de segítek nekik azzal, hogy magamra veszem a kérdésekre a válaszolást és A MAGAM NEVÉBEN (!) válaszolok rájuk…
  Az 5 kérdés így nézett ki:
  „ÖT KÉRDÉS
  Blogom hatására, ahogy az várható volt, sokaknak felnyílt a szeme az Alkotmányos Ellenállás nevű valamivel kapcsolatban. De hogy ne az én véleményem alapján vonjanak csak le következtetéseket, tegyék föl a következő öt kérdést az Alkotmányos Ellenállás legaktívabb tagjainak:
  1. Ha a Rezsim elleni tüntetés kollaboráció – szerintük az -, akkor miért próbálnak meg a lehető legerőszakosabb módon azok mindegyikén felszólalni?
  2. Ugye egyikük sem veszi föl a nyugdíját, hiszen az az általuk nem elismert Magyarország nevű államtól érkezik?
  3. Ugye egyikük sem vásárol semmit semmiféle boltban, hiszen minden árucikk ÁFÁ-ja a Magyarország nevű, általuk nem elismert állam kasszájába folyna be?
  4. Vajon miért utal évi 2000 milliárd forintnak megfelelő összeget a Magyarország nevű államnak az EU, ha nem tekinti a Magyar Köztársaság jogutódjának?
  5. Hány pert nyertek eddig a Rezsimmel szemben az Alkotmányos Ellenállás magukat jogtudornak kikiáltó szellemi atyjai?
  Nos, figyeljétek a válaszokat. Abból mindent megtudtok. És kérem terjeszteni. 😉
  Köszi
  Tuareg”

  A helyes válaszok pedig a következőképpen alakulnak:
  Először is kezdeném azzal. hogy mi mindig örülünk annak, ha valaki kérdez, főleg ha az illető nem az „orbántakarodj” szinten van, hanem gondolkodásra is képes emberi egyed.
  Mindemellett viszont ezek a kérdések azért jók, mert nagyon jól kiderül belőle az illető gondolkodása a témában, és nagyon jól látható belőle, hogy MIT NEM ÉRT.
  És ez magyarázatot ad arra is, hogy 2014-ben miért adott Gábor olyan választ, hogy alkotmányossági kérdésben nem 2012-höz, hanem 2010-hez kell visszatérni….
  Ugyanis 2010-ben a törvényes magyar állam joga szerint rendeztek egy választást, amit hellyel-közzel szabályosan is hajtottak végre.
  De minden esetre: megvolt a törvényi háttere!
  Ezzel szemben 2014-ben NEM a törvényes magyar állam joga szerint rendeztek választásokat, tehát NINCS MEG a törvényes háttere, emiatt természetesen éppen annyira érvénytelen, mint a 2018-as, függetlenül attól, hogy melyiket mennyire csalták el.
  Egyszerűen NEM AZ A LÉNYEG, hogy miben és hol csaltak, mert arról NAPOKAT lehet TÖK FELESLEGESEN vitázni.
  De arról aligha, hogy ÉRVÉNYTELEN az utóbbi kettő…
  Ez, amit itt működtetnek nem egy autoriter rendszer, (amiinek a kollaboránsok próbálják hazudni) ami a hatalomgyakorlást koncentrálta egy szűk körre, de azt törvényesen tette, hanem egy nem-magyar államot üzemeltető szervezet, ami sem nem törvényes (legális) sem nem a többség által elfogadott (illegitim) ekképp MEGSZÁLLÓ, mivel ránk erőlteti a nem-magyar érdekeit.
  Az országunkat megszállókkal szemben viszont nem tüntetni kell.
  (Alkotmányos Ellenálló bármit is szervez, akkor sem tüntet, hanem KÖZTÁJÉKOZTAT, vagy kellő létszám és tudatos akarat esetén RENDSZERT VÁLT.)
  És éppen ezért nem vezet az alkotmányos válság feloldásához olyan cselekmény, ami a nem-magyar jogrendbeli választásokon való nyerésen visz keresztül és a nemlétező jogrend megváltoztatására („helyreállítására”) irányul.
  És éppen ezért nevezhető – nyugodt szívvel – kollaboráns tevékenységnek MINDEN olyan tüntetés, ahol a szervező nagyon jól tudja, hogy aki ellen tüntet, az a törvényes magyar állam joga szerint már nem is az, aminek hazudja magát.
  Gondoljunk csak bele hogy mi lett volna, ha a törökök ellen is tüntettünk volna és minek minősült volna az, aki erre szólít fel magyarokat….
  Éppen ezért kollaboráns az, aki tudja, hogy pl Orbán nem is miniszterelnök, pláne nem a magyar államé, DE MÉGIS azt követeli, hogy valamit változtasson meg, vonjon vissza vagy akár „takarodjon el”.
  Itt a helyes követelés az, hogy tartóztassák le.
  De azt meg nem követelni kell, hanem ELÉRNI.
  Mégpedig békés, törvényes cselekvéssel.
  Innen az első kérdésre a válasz:
  1.) A törvényes magyar állam joga minden magyar állampolgár számára kötelességévé teszi azt, hogy lépjen fel az illegális „magánállam” tevékenységével szemben. Ehhez pedig elsősorban az is hozzátartozik, hogy széles körben tájékoztatjuk erről honfitársainkat, akik nyilván nem lépnek fel velünk közösen, HA NEM IS TUDNAK RÓLA.
  Mivel a hatalom emberei TŐLÜNK ÚGY FÉLNEK MINT A TŰZTŐL, ezért már 6 éve média-zárlat van a témában.
  Ez a mai világban a média lélegeztetőgépére szoktatott hiper-kondícionált lakosság mellett SOKKAL hatékonyabb eszköz, mint valakiről hülyeségeket cikkezni.
  A média nélkül pedig nagyon lassan haladunk és minden összejövetel, legyen az akár tüntetés-formáció alkalmas lehet arra, hogy sokakat tájékoztassunk a közjogi helyzetről.
  Tehát mi csak a törvényes kötelességünknek tesszük eleget azzal, hogy tudatos vagy nem-tudatos, de kollaboráns rendezvényen a megjelenőket figyelmeztetjük, hogy „rossz felé vannak arccal” és ezért nem érnek el eredményt.
  2.) Bolond lenne az, aki nem venné fel a nyugdíját.
  Az való igaz, hogy a nyugdíj kifizetésének a jogcíme hibás.
  De a nyugdíjra kifizetett összeg – ideális esetben – a honfitársaink befizetett adójából keletkezik, és – szintén ideális esetben – azok kapják, AKIKNEK JÁR.
  A törvénytelen diktatúra a nyugdíjat főleg visszatartja, illetve kevesebbet ad, mint amennyi járna, tehát csak az kap többet a (törvényes) kelleténél aki a hatalomhoz hozzátartozik, az meg szintén bolond lenne nem felvenni, de ők nem is mi vagyunk….
  Tehát a törvényesség helyreállításánál mi, (AE tagok) főleg kapni fogunk, és nem kell visszafizetnünk, a hibás jogcímen kiutalt összeget. Akik pedig többet kaptak, nekik vissza is kell majd fizetniük természetesen, de minket ez a veszély nem fenyeget.
  Ezen túlmenően becsületes AE tag nem él vissza a helyzettel sem.
  Én pl nem veszem igényben a CSOK-ot, pedig jogosult lennék rá, mert tudom, hogy nincs jogalapja.
  3.) Innen látszik leginkább, hogy Gábor NEM ÉRTI a helyzetet.
  A törvényes magyar államot megszállták és az államkasszáját is megszerezték.
  Erről mi nem tehetünk. Gábor sem, aki nem szavazott rájuk.
  Sőt, még azok sem, akik 2010-ben a Fideszre szavaztak!
  Ugyanis ez a diktatúra jobb és bal oldal lepaktálásával jött létre, amihez a magyar szavazók csak statiszták már jóval több, mint 8 éve…. (Már 2010-ben is statiszták voltunk.)
  Egy megszállt országban pedig a lakosságtól nem várható el az, hogy ne vegyen kenyeret, ha csupán az ellenségtől tudja megvenni.
  Mindemellett mi mindenkit az adók befizetésének megtagadására szólítunk fel, ahol erre lehetőség van.
  Tehát az idegen szervezet kasszájának támogatása KERÜLENDŐ de sajnos nem (teljesen) elkerülhető cselekmény.
  4.) Ezt a kérdést nem nekünk (mármint az AE tagoknak) kellett volna feltennie, hanem az EU-nak.
  És akkor láthatná, hogy ők maguk sem tudnak rá válaszolni. 🙂
  Mi amúgy tudunk:
  Orbánék a diktatúrájukkal átverték az EU-t is.
  Ezért mentek bele, mert ők sem tudtak róla. (Ők valószínűleg autoriter rendszernek nézték, és abba belementek volna. De ha felismerik a válságot, ami rájuk is veszélyes, akkor biztos, hogy nem mentek volna bele.)
  Mire mi tájékoztattuk őket, addigra meg már nem tehettek semmit.
  Kb hasonló helyzetben vannak, mint a magyar rendőrség.
  Maguktól már nem tudnak ezen változtatni, csak a magyar néppel közösen.
  A magyar nép pedig még nem lépett ez ügyben kollektíven, mert a) a médiazárlat miatt nem tudjuk eljuttatni az információt b) a sok kollaboráns úgy csinál, mint ha minden törvényes lenne és a cselekvő népet is lekötik, ugyanis kényelmesebb elhinni azt, hogy minden törvényes, mint azt, hogy megszűnt a magyar állam működése. (Csak a működése!)
  Pedig sajnos a helyreállítás a kényelmi zónán kívül esik.
  5.) Ez a kérdés is szépen mutatja, hogy Gábor nem érti a helyzetet.
  Az Alaptörvény 25.Cikk alapján üzemelő „bíróság” (bírósági szervezetek) a törvényes magyar állam joga szerint nem tekinthetőek bíróságnak.
  Innentől fogva mi nem fogunk pereskedni azokban a gittegyletekben, aminek döntési joga sincsen.
  Pláne nem várjuk el tőlük azt, hogy írják le, hogy törvénytelenül működnek, mert azzal azonnal megszűnne a törvénytelen diktatúra, tehát NYILVÁN nem fogják ezt nekünk leírni.
  Ezt ki kell kényszeríteni belőlük, ha ilyet akarunk…..
  Egyébként van is már olyan „hivatalos” papírunk, amivel BÁRMILYEN magyarul olvasni tudó számára nyilvánvaló, hogy ezek a testületek törvénytelenül (illegálisan) működnek.
  Tehát az 5. kérdés valójában irreális elvárást tartalmaz.

  Remélem, most már jobban érti mindenki a helyzetet.
  Ezt az alkotmányos válságot 2014-ig BÁRMELYIK magát ellenzékinek nevező, 2010-ben törvényesen megválasztott képviselő ÖNÁLLÓAN (!!!) is meg tudta volna szüntetni, mert még szavazni sem kellett volna róla.
  DE NEM TETTÉK! Ráadásul jogalapot tartalmazó CÉLZOTT FELSZÓLÍTÁS ELLENÉRE NEM TETTÉK!
  2014 április óta pedig már csak a magyar nép teheti meg.
  Vagy úgy, hogy 100.000 emberként, a közjogi helyzet tudatában a változásért kiáll. (máig nem volt még ilyen, mert vagy a tudás volt ott, vagy a nép, de a kettő együtt még mindig meg lett akadályozva) vagy pedig TÖBBSÉGI aláírással a népi törvénycsomagra.
  János Hajnal
  Richard Talbot A 4. pont nagy jóindulatról, vagy naivitásról tanúskodik. Amit eddig nem sok AE-val sikerült megértetnem, hogy ez a helyzet egy hajszál pontosan kidolgozott és jól működtetett forgatókönyv az Act of 1871 alapján jött létre. USA – US a legtöbb amerikai szentül hiszi, hogy a kettő egy és ugyanaz, miközben az US egy kerület Columbia államban ami cégesítve van… ennek az idegen cégnek az elnökét választják meg 4 évente 1871 óta… a részletek tökéletesen össze stimmelnek a mieinkkel. Ezt természetesen az EU hajszál pontosan tudja! Azért ad, mert ezt meg sem csinálhatták volna hasra ütés szerűen, saját kútfőből… ezt azért csinálták meg, mert ki lett adva nekik. Mi viszont jogi szempontból jobb helyzetben vagyunk és – még – visszacsinálhatjuk.

  EZ MÁR A HATODIK OLDAL – ÍGY RÖVIDRE FOGOM –
  Tehát:
  A JÓ ISTEN NÉPE!
  A MAGYAR
  László Kiss József Négyökrű Illyés Gyula írja 1939-ben . „…. http://mek.oszk.hu/01200/01228/01228.htm#2
  Magyar énelőttem az, aki nem bírja a homályt, sem a börtönben, sem a gondolatban. Magyar az, aki az értelmet szereti, aki szenvedélyét csak akkor engedi szabadon, midőn a szó már nem használ az igazság elfogadtatására. Minden nép közösség. Jó magyar az, aki emberi, jó tagja a magyar közösségnek.
  https://www.facebook.com/groups/905563609470040/permalink/2244346212258433/?comment_id=2245185152174539&reply_comment_id=2245906535435734&notif_id=1531033044242109&notif_t=group_comment_mention
  József Négyökrű Mi az Igazság?
  László Kiss József Négyökrű nincs igazság —–valóság van!
  József Négyökrű László Kiss A valóságot mi teremtjük.Az Igazságot Isten mondja ki.
  József Négyökrű László Kiss Ezért írtam a beszélgetésünk elején hogy az a bűnös aki ilyen romlott valóságot teremt.Gondolataival,beszédeivel,cselekedeteivel.
  László Kiss József Négyökrű nem úgy van! A fenti örök üzenetet más úgy mondja az igazság csak egy lehet – ez azonosul az eggyel az Istennel – Istent nevezzük teremtőnek – tehát az ateista világ mindent megmagyaráz a valóságot nem tudja mert ott rend van! IGAZSÁG AZ EMBERNÉL VAN AMIT TÖRVÉNNYEL BIZTOSÍT MAGÁNAK – I NÉLKÜL GAZSÁGGAL – HIÁBA GYOMLÁLOM A GAZT MINDIG KI NŐ – MI MAGYAROK EZT GAZEMBERNEK NEVEZZÜK – LASSAN ELFÁRADOK – SEGÍTSETEK A GAZT IRTANI MERT EGYEDÜL NEM BÍROM!
  László Kiss József Négyökrű AZ EMBER NEM TEREMT AZ ALKOT! MIVEL? SZER-EL! HOGYAN ? A SZER= RÉSZ – ELEM –EL A FÖLDI VILÁGBAN—(emlékszel szeretet – szerelem…stb.)
  József Négyökrű László Kiss Ha nem teremt akkor hogyan beszélhetjük a teremtés nyelvét?
  László Kiss József Négyökrű – úgy- hogy csak örököltük – IGE – ÉGI — egy nyelv a tudás nyelv és egyedüli amit összezavartak a gaz-ok!
  József Négyökrű László Kiss Mivel az ember is Isteni lény,ezért részt vesz a teremtésben.Mindannyian Isten gyermekei vagyunk.
  László Kiss József Négyökrű HELYESEBBEN SZELLEMI LÉNYEK – EMBER – EZ VÁLASZT EL BENNÜK AZ ÁLLATVILÁGTÓL! AKI NEM SZELLEMI LÉNY – HA NEM ÖSZTÖN LÉNY AZ ÁLLAT!
  László Kiss MÉG ANNYIT ÉS BEFEJEZTEM – MINDEN A TEREMTŐ TEREMTMÉNYE – KI A TEREMTŐ? NEM TUDJUK ÍGY ISTENNEK NEVEZZÜK! AKI ÖSZTÖNÉNEK NEM TUD PARANCSOLNI AZ NEM EMBER, ILLETVE NEM EMBER TUDATTAL RENDELKEZIK AKKOR – MIVEL A FAJFENNMARADÁS ÖSZTÖNÉT MI IS MEGKAPTUK – DE URALJUK – AKI EZT NEM TUDTA EMBERI TUDATTÁT ELVESZÍTETTE – ÉS HIÁBA HASONLÍT RÁNK NEM EMBERKÉNT KELL KEZELNI ŐKET! PÉLDÁUL AKI KI AKARJA IRTANI AZ EMBERISÉGET ÉS CSAK 500000000 AKAR MEGHAGYNI AZ ELVESZÍTETTE EMBERI MIVOLTJÁT! EZ ELLEN KÜZD—ELEMMEL KELL TENNI – ÉS HARSONÁINK MINDEN FALAT LEDÖNTENEK ENNEK ÉRDEKÉBEN! EZÉRT IMÁDKOZOK A TEREMTŐHÖZ ADJON ENGEDÉLYT AZ ÖNVÉDELEM ELKEZDÉSÉRE MÍG KÉSŐ NEM LESZ – EZT Ő TUDJA MIKOR RUHÁZ FEL BENNÜK E NAGY URALOMMAL – MINDEN EMBER ÉREZNI FOGJA ÉS NEM FOGJA A GONOSZNAK!
  József Négyökrű László Kiss A Jelenések könyve amely a magyar királlyal kezdődik.És Jézus amikor feltörte a pecsétet,ímé egy fehér ló jött elő,rajta egy lovas,kezében íj,fején korona.
  László Kiss József Négyökrű ÉS ITT A VÉGE – AZ ÖSZTÖN LÉNYEK – A FENT LEÍRT EMBERI MAGATARTÁST ÉRTELMEZIK TÉVESEN „birka nép a magyar ember” NE BÁNTSD A MAGYART” figyelmeztetést sem értik – ne kívánják ne akarják – ne provokálják a jó Isten népét – mert nem jó vége lesz számukra , ha ezt így folytatják! ENNYI!

  László Kiss Tamara Pozsa VALÓSÁGOT ÍRTÁL! EZ ÚGY MŰKÖDIK MINDEN KÜLSŐ-BELSŐ JOG SZERINT IS —„…alaptörvény elfogadása után feloszlatja önmagát….” BIZONY EGY NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! DE A MARADÉK MAGYARORSZÁGON AMI MÁR CSAK NEVÉBEN LÉTEZIK ÉS NEM IS GYARMAT, HA NEM ÓRIÁSI KONCENTRÁCIÓS TÁBOR – MELYEN BELÜL A JOG ELHALVÁNYUL ÉS MEGSZŰNIK – BENNE A KÁPÓK URALKODNAK! AMIT TESZEL NAGYSZERŰ DOLOG – HATÁSA MA MÉG GYENGE MERT A KONCENTRÁCIÓS TÁBOR AMELY CSAK EGY FOKKAL ENYHÉBB PALESZTINÁNÁL KÖRÜLVEVŐ VIRTUÁLIS SZÖGES KERÍTÉSEN EGY KICSI RÉS VAN AHHOZ, HOGY A NAGY NYILVÁNOSSÁG TUDJON RÓLA – EZ A NYÍLÁS AZ INTERNET – AMIT SZINTÉN CENZÚRÁZNI AKARJÁK – MIND EZEK TUDATÁBAN A „TÁBOR” LAKOKNAK EGY SAJÁTOS HARCI MODORT KELL FELVENNI – HOGY E KÜZDELMÜK EREDMÉNYES LEGYEN! ÉN EZT LE ÍRTAM ÍRÁSAIMBA ELREJTVE AKI MAGYAR ÉS ELOLVASSA – AZ TUDJA!
  JÓ-JÓ, DE MÁS ÁLLAMBAN MIT MONDNAK AZ EMBEREK?
  Ez egy nagyszerű videó, amely az igazságot meséli el. Engedélyünk és csendünk megadja az Egyesült Államok Társaságának joghatóságát, hogy letartóztasson, adjon Önnek forgalmi jegyeket, vagyonadót és minden mást törvényesen, de NEM LAWFULLY.
  https://www.youtube.com/watch?v=6P318bELif8&feature=youtu.be&list=LLtggWGEgJWSBf6QdWjeGMOw&t=36
  This is a great video telling the truth. Our consent and silence gives the United States Corporation jurisdiction to arrest you, give you traffic tickets, property taxes and everything else Legally but NOT LAWFULLY.

  Nincs olyan eszköz, amellyel egy erkölcstelen cselekmény morális lehet. A pszeudo szertartások, mint például az alkotmányok, a törvényhozás és az idióták, akiknek jogaikat átruházni (hozzárendelni), amelyeket nem kell megadni (mások beleegyezése), a tökéletlen emberek kisebb csoportjai számára, hogy uralkodjanak más tökéletlen embereken, anélkül, , és a zsarnokság magasabb prioritások, mint a társadalom legjobb érdekei, olyan gyerekes, naiv és indokolt, mint valaki, aki megvédi mindazt, amit az erkölcstelen rend követő emberek manipulálják az embereket, hogy azt gondolják, hogy hatalma van, nem teszi meg az önellentmondást (tökéletlen emberek más tökéletlen emberek fölött uralkodnak), vagyis egy sajátosan kitalált hatóság, egyszerűen azért, mert a jelenlegi megtévesztő luxust viselnek, mint a többiek. Az erkölcstelenség nem változtatható erkölcsre, és az EGYEZTETÉS MÁS NEM erkölcsi vagy helyes
  There is no means by which an immoral act can be turned into a moral one. Pseudo rituals such as constitutions, legislation, and idiots attempting to delegate(assign) rights they don’t have to give away(the consent of others), to small groups of imperfect humans to rule over other imperfect humans, without expecting corruption, greed, & tyranny to be higher priorities than a society’s best interests, are as childish, naive, and indoctrinated as someone defending anything that immoral order followers do Manipulating people into thinking you have power you do not, does not make the self-contradiction that is government (imperfect humans ruling over other imperfect humans) any less an inherently fictional authority, simply because they have the current deceitful luxury of acting like they do. Immorality cannot be changed into morality,& consenting FOR others is NOT moral or right
  marcelo gaye
  marcelo gaye
  2 éve
  Now, what if you take my coffee away while I’m not looking?. You drink that coffee slowly while I, it’s rightfully owner, do no know it. When finally I do notice, I condemn you for having stole my coffee and you become a law breaker. It did not matter how long a time passed since you took my coffee. Same with this illegal government. We, the people, have not become aware that the coffee cup was stolen, so as of yet, according to what this man says, we have not had a chance to react by condemning the government and get our coffee back or allow consent to have it. The speaker in this video clearly said that this was done while we, the coffee drinkers, were unaware that our original government was stolen so could not have consent to that. This government can still be removed. On the other hand, if this government is a CORPORATION, and as I read the District of Columbia Organic Act of 1871, this act provides for the right to legally prosecute this Corporation. And we, the people, can detach from the Corporation buy rescinding any contracts we may have with it, i.e social security card and others. Yes, this Corporation can be dismantled!!
  marcelo gaye
  marcelo gaye
  2 éve
  Mi van akkor, ha elveszi a kávéimat, amíg nem látok? Lassan inni azt a kávét, ha én, jogosan tulajdonosa vagyok, nem tudom. Amikor végül észreveszem, elítélem, hogy elloptam a kávéimat, és törvénysértő lettél. Nem számított, mennyi idő telt el azóta, hogy elhozta a kávéimat. Ugyanez az illegális kormány. Mi, az emberek, nem vettük észre, hogy a kávéscsésze ellopták, mégis, ahogy azt ez az ember mondja, nem volt esélyünk arra, hogy reagáljunk a kormánnyal való elítélés és a kávé visszavétele érdekében, azt. A videóban felszólaló egyértelműen azt mondta, hogy ez történt, miközben mi, a kávéfőzők, nem tudhatta, hogy az eredeti kormányunk ellopták, így nem tudtak beleegyezni. Ez a kormány még mindig eltávolítható. Másrészt, ha ez a kormány CORPORATION, és ahogy olvastam a 1871-es District of Columbia Szervezeti Törvényt, ez a törvény biztosítja a jogot arra, hogy bírósági eljárást indítson. És mi, az emberek, elválaszthatók a vállalattól, megveszik a vele kötött szerződéseket, azaz a társadalombiztosítási kártyát és mások. Igen, ez a vállalat le lehet bontani!

  1. Tudatos Társadalom
   „Menj el, menj szegény magyar, a kétség partjára,
   Tekints az ingadozó reménység pólcára,
   S te, aki tűztűl, vastúl nem tudsz megborzadni,
   Borzadj, mikor a vég-sors hideg jelt fog adni.

   Vezettessed magadat szem-bekötve, vakon,
   Elfajult testvéridtől csinált áll-útakon,
   Kik őseink hamvait rútúl megtapodták,
   Arany szabadságunkat aranyon eladták.

   Menj, add egy olyan kézbe, szabadságod fékit,
   Mely egyszer úgy betöltse a balsors mértékit,
   Hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek:
   A szabadság s a rabság, miben különböznek!”

   Perlasca: Egy igaz ember története 1. rész
   https://www.youtube.com/watch?v=R7lkNjmivj4
   2.RÉSZ
   https://www.youtube.com/watch?v=Pcgr2yjuJYA
   A fenti filmet ajánlom – ilyen – olyan – amolyan stb. zsidóknak – valójában minden zsidónak – . ma 2018. július 9.- ez nem jelenti azt, hogy nem zsidó ha kíváncsi ne nézze meg – miért?
   Mert napjainkban bizony olyan biztosan haladunk arra felé, hogy megismétlődik – mint, hogy én soha nem leszek Pápa!—- Pedig el kellene rettentenie minden embert, hogy a pusztulást hozó világháború kirobbanjon – azt akarják, ami a filmben történt? Mert én nem észlelem, hogy egy is akármilyen zsidó hallatná szavát ellene – hogy:
   elég volt a közönséges… bűnöző maffia nyakkendős bűnözésből : pontosabban a bankármaffia multikulturális nagyipari – állami szintre emelt politikai politikusok által segített bűnözésből az egész földön!
   HA VALÓS A FILMBELI – TÖRTÉNET?
   Még mindig a filmen gondolkodok – ha valaha készült gyűlölet keltő film egy nép iránt akkor ez az – gondoltam először – majd gondoltam azt, hogy a nácista-fasizmus elleni gyűlölet táplálását örökítették meg, majd rá jövők, hogy a történet nem is úgy történt ahogy a filmben láttam –
   Idézek a lenti írásból:
   „…1944. III. 19: a ném. megszállás után az SS megszervezte az akkor Eu. legnagyobb zsidó közösségének a Nagyném. Birod. munkatáboraiba szállítását. 2 szökött rab följegyzéseiből (auschwitzi jegyzőkönyv) V: először a bpi Zsidó Tanács értesült az auschwitzi táborban történtekről, azt VI. közölte Horthy Miklós kormányzóval (1920–44), aki VII. leállítatta a munkatáborokba hurcolást, de a zsidóüldözést megakadályozni nem tudta. –„
   Magyar Katolikus Lexikon > Z > zsidómentés Budapesten

   zsidómentés Budapesten, 1944. márc. 19.–1945. febr. 13: a német megszállás alatt a hazánkra erőszakolt nürnbergi törvények végrehajtásának akadályozása, a keresztény felebaráti szeretet ébrentartása és gyakorlata. – 1941: Mo-on a területrészek viszaszerzése utáni népszámláláskor 14.683.323 fő élt, közülük 725.007 (4,94 %) izr. vallásúnak [ebből 139.455 (19,23 %) zsidó nemzetiségűnek] vallotta magát (ném. források a faji törv-eikkel zsidónak minősítettek kb. 1.100.000 mo-i lakost); a trianoni (Csonka)Mo-ra jutott 400.760 izr. személy. – E. Veesenmayer (1904–1977) ném. követ bíróság előtti vallomása szerint Mo. ném. megszállásának oka: „Hitler dühöngött, mert Magyaroszág ‘szabotálja’ a zsidókérdés radikális megoldását.” – 1944. III. 19: a ném. megszállás után az SS megszervezte az akkor Eu. legnagyobb zsidó közösségének a Nagyném. Birod. munkatáboraiba szállítását. 2 szökött rab följegyzéseiből (auschwitzi jegyzőkönyv) V: először a bpi Zsidó Tanács értesült az auschwitzi táborban történtekről, azt VI. közölte Horthy Miklós kormányzóval (1920–44), aki VII. leállítatta a munkatáborokba hurcolást, de a zsidóüldözést megakadályozni nem tudta. – A hazai egyh-ak hamis iratokkal, kereszlevelekkel (ezek száma kideríthetetlen) látták el a hozzájuk fordulókat, épületeikben bujtatták a segélykérőket. X. 15: a nyilas puccs után a semleges orsz-ok Bpen maradt képviselői – Szálasi Ferenc (1897–1946) nemzetvez. engedélyével (aki ezért diplomáciai elismerést remélt) – XI: „védett házakba” menekítettek zsidókat. A svéd követség kb. 5000, a svájci kb. 7800, a Nemzetk. Vöröskereszt kb. 3000, a svéd vöröskereszt kb. 4000, a bpi Apostoli Nunciatura kb. 13.000 menlevelet állitott ki [a kb. 33.200 menlevél 39,16 %-át]. Ezek egy része közvetlenül, jelentős része papok, szerzetesek apácák és hívők révén került a rászorulókhoz. – A r. k. intézmények részesedése a személyi mentésben az első öszesítések alapján a következő: az angolkisasszonyok Váci u-i rházukban 8 felnőttet és 40 gyermeket, a zugligeti rházban 20 felnőttet és 60 gyermeket bujtattak. Mindkét helyen zaklatták őket, de senkinek nem történt baja. –– A bencés obláták a →Katolikus Háziasszonyok Országos Szövetsége épületében 82 főt bujtattak, akik közül lakás hiányában többen még 1948 után is e házban laktak. – A ciszterci r-ház (Horányszky u.) 15 zsidót rejtegetett a szovjet megszállásig. – A →Collégium Marianumban 100 zsidó lányt helyeztek el, a rászorulókat ingyen v. minimális díjért; mindnyájan épségben maradtak. – A →Collegium Theresianumban 30 zsidó lányt rejtegettek. A nyilasok 3x tartottak házkutatást, de az egyik lebombázott házrész mögé a romoktól rejtett folyosó vezetett, ezen keresztül bújtak el ilyenkor a leányok, a nyilasok nem tudták a másik házrészt megközelíteni. – A ferences nővérek X. 15. után 30 felnőttet és 120 gyermeket fogadtak be zárdájukba (Hermina út), a gyermekekkel egy tanító-nővér rendszeresen foglalkozott. Mivel a bujkálóknak nem voltak élelmiszer jegyeik, a nővérek a sajátjukat megosztották velük. XII. 10: a rájuk tört nyilasok néhány felnőtt és nagyobb gyermek kivételével, akik megszöktek a razzia gyűrűjéből, mindnyájukat elhurcolták. A nővéreket „büntetésül” kifosztották; a kár meghaladta az 50.000 pengőt. A nővérek részt vettek Köhler atya hegyeshalmi expedíciójában, amikor a No-ba hurcolás elől a pápai védetteket hoztak vissza. Mikor autójuk a gettóba ért, a nyilasok bántalmazták a nővéreket, rájuk fogva, hogy angol kémek. – Az irgalmas nővérek anyaháza már 1944. VIII-: 50 felnőttet és 150 elhagyott gyermeket fogadott be. A nyilasok többször akartak házkutatást tartani, de a portán 1–2 irat átnézésével megelégedtek, így mindnyájan megmaradtak. Az Isteni Megváltó Leányai anyaházukban (Svábhegy) 150 gyermeknek adtak menedéket, de a nyilasok és a szomszédságban tanyázó Gestapo elhurcolta védenceiket. – A kapucinusok rházának nagy részét 1944. nyarán a ném-ek katonai célokra foglalták le, ezért senkit nem lehetett befogadni, az atyák védenceiket magánlakásokban helyezték el. – A Karitász Központ kicsiny Nyugdíjas Otthonában otthonában 11 zsidót rejtegettek. Az otthon vez-jét a nyilasok az éjjel elhurcolták, vallatták, internálással fenyegették, de nem árulta el, hogy kik az otthon lakói. – A kármelita nővérek újpesti intézetükben 330, zömében gyermeket mentettek meg az elhurcolástól. – A Katolikus Iparos és Munkásifjak Orsz. Egyesülete közp. székházában: egy egész emeleten 26 zsidót menekítettek. E székházban működött →Sándor Dénes hittanár és a titkos megbízással Bpen tartózkodó holland katonatisztek irányításával működő ellenállási szervezet, mely a katonai vonal mellett zsidókat mentett többszáz menlevéllel, hamisított, iratokkal. A házba XII. végén ném. autóosztag szállásolta be magát, mindnyájan épen érték meg az ostrom végét. – A KPI-ben 40 gyermeket rejtettek; időközben, mikor a helyzet válságossá vált, egy részüket szüleikhez, hozzátartozóikhoz küldték. 14 ott maradt, 15–20 átmenetileg talált menedéket a szemin-ban. – A lazarista atyák lelkigyakorlatok ürügyével 30 zsidó ffit rejtegettek r-házukban (XI., Nagyboldogasszony u. 26):, mindnyájan megmenekültek. →Köhler Ferenc mint a Nunciatura megbízottja, számos p-i menlevelet osztott szét, XII: amikor a zsidókat gettóba zárták, külön engedéllyel állandóan velük volt, 14 szükségkórházban és 2 kpnában viselte gondjukat, s az irgalmas nővérek által odajuttatott élelmiszerekkel látta el őket. – A maristák (Champagnat intézet) kb. 100 zsidót tartottak bentlakó növendékként int-ükben; a gyermekek szülei közül 50 felnőttnek adatak menedéket. A náluk bujkáló fr. katonák közül egy elszászi SS (vsz. provokatőr) jelentette föl a szerz-eket. 40 gestapós tört rájuk éjjel, a bujkálókat kivégezték, 6 r-társat, a gyermekek 2/3-ad részét, sok felnőttet elhurcoltak. A szerz-eket a svábhegyi Gestapón, a Pestvidéki Törvszék fogházában és a parlamanti pincében megkínozták majd a Várba vitték. Ott érte őket az ostrom. A r-házban hagyott néhány gyermek és felnőtt megmenekült. – Az Óbudai Irgalomházban 25 felnőttet és 15 gyermeket helyeztek el. Karácsony előtt a nyilasok parancsára védett házakba vitték őket. – A Gellért-hegyi pálos rházat 1944 nyarán a ném-ek katonai berendezések számára foglalták le, oda nem lehetett senkit sem befogadni, az atyák a náluk jelentkezőket magánhelyeken ill. más intézményekben igyekeztek biztonságba helyezni. – A Szatmári Irgalmas Nővérek bérházban lévő kicsi Hám János Otthonukban 20 zsidót bujtattak. A ház lakói csak akkor tudták meg, hogy zsidók rejtőzködnek a nővéreknél, mikor az óvóhelyre ném-ek mentek és a bujkálók nem mertek lemenni; senki nem árulta el őket, mindnyájan megmenekültek. – A →Szent Anna Kollégiumba Pejachevich grnő vitt 150 vidékről menekült zsidót. Az állandó nyilas veszedelemtől ügy menekültek meg, hogy a szomszédságban lévő rumén követséget őrző rendőrök egyike a koll. kapuja előtt posztolt; senkinek sem történt bántódása. – A bencések rendházában 80 menekült a légó-pincében élte át az ostromot. Havasi Luciusz és →Szúnyogh Xavér Ferenc mint gettólelkészek sok erőszakoskodásnak voltak kitéve. – Az Erzsébet apácák több mint 100 bujkálót betegség címén fogadtak be kórházukba. A nyilasok gyakran razziáztak, a nővérek ügyesen rejtették el védenceiket. Az óbudai téglagyár gyűjtőhelyről sok védlevelest vittek ki a nővérek, köztük sokat föl is ruháztak; mindnyájan túlélték az ostromot. – A Sacré Coeur apácák 200 nőt és gyermeket bujtattak zárdájukban (XIV., Ajtósi Dürer sor), a szomszédos gimn-ban elszállásolt munkásszázad is p-i mentességet kapott általuk. Amikor a századot máshová vezényelték, sokan megszöktek és a nővérek közbenjárásával elhelyezték őket. A rejtőzködőket élelmezték és ruházták is; az ostromot mindnyájan túlélték. – A Szt Teréz Intézet több mint 500 menlevelt adott Bpen bujkálóknak, 30 főt maga fogadott be. A nyilasok próbálkozásait sikeresen elhárították, így mindnyájan megmenekültek. – A SzociálisTestvérek a vezetésük alatt álló Női Otthonban (Bokréta u.) 25 üldözöttet rejtegettek. Följelentésre →Salkaházi Sárát, Berkovits Vilma hitoktatót és 2 zsidó nőt elhurcoltak és kivégezték őket. Akiknek iratait rendbenlévőnek találták, nem érezve magukat biztonságban, hamarosan máshová mentek. – Szűz Mária Társasága (Josephinum) 20 felnőttet, 60 gyereket, köztük 2 v. jugoszl. állampolgárt rejtegetett a Hűség Háza (Andrássy út 60) szomszédságában; az ostromot mindnyájan túlélték. – Az Unió Eucharistica nővérek az Apponyi téren egy magánlakásban kis kórházat rendeztek be, ahol ápoltként 20 zsidót bujtattak. Árulás folytán a nyilasok éjjel rájuk törtek, akiknek nem nem voltak jó iratai, azokat elhurcolták. A vez. nővért a Toloncházba vitték, megverték, kivégzéssel fenyegették s azzal engedték el, hogy ha még egyszer rajtakapják zsidóbujtatáson, azonnal fölkoncolják. A nővér először az Andrássy úton, majd a Benczúr u-ban új lakást bérelt és 30 zsidót fogadott be, kb. 40 főt magánlakásokban helyezett el. A társaság alapítója, →Pataky Arnold prelátus saját, 4 szobás lakását is átengedte. Sok bujkálónak adott a Társ. menekült iratokat, melyeket juttatásokért egy nyilastól szereztek, a szegények a papírokat ingyen kapták. Az Andrássy úti és Benczur u-i üldözöttek és a magánlakásban elhelyezettek átvészelték az ostromot. – A Jézus Szive Népleányok Társasága a jelentkező menedékkérőket, miután igen szűkösen voltak, a szomszédos jezsuita rházba küldték; az általuk vezetett Korda kvkereskedést elhelyező irodaként is használták. A →Szent Kereszt Egyesület s a beavatott pléb-k ide irányították a bujkálókat, ahonnan a nyilvántartott, fölajánlott lakásokba küldték azt a kb. 2000 főt, akiket a nővérek iratokkal is elláttak. Vöröstorony u-i lelkigyakorlatos házukban 20-an kaptak helyet, s naponként kb. 200 ebédet osztottak a rászorulóknak a nyilasok állandó zaklatása közt, végig biztonságban. – A Sophianum intézetben X-től 80 nőt és 40 gyermeket rejtegettek, később 10 ffit is befogadtak, akiket díjtalanul az egész ostrom alatt élelmeztek. Zugligeti r-házukban előbb 20-an kaptak menedéket, majd miután a Sion-zárdából menekülniük kellett, 80 főt szintén itt rejtegettek. A nyilasok mindkét helyre több ízben próbáltak behatolni, de a nővérek föllépése mindig megmentette a helyzetet. Mindnyájan épségben megmaradtak. –A Jó Pásztor zárdában 112 zsidó leányt rejtettek. A nyilasok 2x is razziáztak, de a nővérek egy rejtett folyosón a szomszédos épületbe mentették át őket, így baj nélkül vészelték át az ostromot. – A sashegyi Sion zárdában 110 nőt rejtegetettek. A Gestapo fölfedezte a rejtekhelyet, de a nővéreknek még volt annyi idejük, hogy kilopják védenceiket a zárdából, akiket részben az Irgalmas nővérek r-házában, részben magánlakásokban helyeztek el, így mindnyájan megmenekültek a szovjet megszállásig. – A Ranolder Intézet épülete még ősszel több bombatalálatot kapott. Sok beutalt menekült tartózkodott az int-ben, a menedéket kérő kb. 100 zsidó lányt a rend zugligeti „B.Katalin”-nyaralójában helyezték el, ahol egy fiktiv hadiüzemet létesítettek. Itt érte őket az ostrom vége. – Szociális Testvérek Társasága: →Slachta Margit repülőgépen utazott Rómába és személyesen adta át Pius p-nak a szlovákiai zsidóüldözésről (1942: 500, 1943: 300 RM-t fizettek a zsidók No-ba szállításáért) szóló jelentését. Többször tárgyalt Speelmann bíb-sal is, e tárgyalásoknak eredménye lett, hogy a tót ppök tiltakoztak a deportálások ellen. A Társaság tagjai százszámra szereztek a Nemzetk. Vöröskereszt, a svéd követség és a Nunciatura védleveleit. A Nunciaturán állandó szolgálatot teljesítettek. A Magyar Szent Kereszt Egyes. keretében 160 csoportban 80 tanerővel 10.000 keresztelkedni vágyó okt-át végezték; a munkatársak közül 4 fő vértanúhalált halt. A védett és csillagos házakban, XII–: a gettóban munkálkodtak, igen sok zsidót kiszöktetve onnan. A Társaság kb. 1000 főt mentett meg. A Thököly úti anyaház (váltakozó 140-es létszámmal), Remetekertváros 120; Ajtósi Dürer sor 100, Pécsi „Leány-nyaraltatás” 20; Jankovich-telep 20; Zamárdi 15; Kolozsvár 10; Nagyvárad 20; Szegvár 10; XI., Ulászló utca 16. A többi a IX., Bokréta utcai, szombathelyi, komáromi, székesfehérvári, gyöngyösi, zugligeti házakban rejtőzködött. – Bp. 50 napos ostromában az 1941: 1.164.963 lakosból kb. 25–26.000 lakos meghalt, a 46.997 épületből kb. 34.770 megsérült, 12.690 elpusztult v. súlyosan megsérült, 32.363 lakás lakhatatlanná vált. A főv. 1941: 184.453 zsidó lakosából az ostromot kb. 119.000 élte túl Bpen (az 64,5 %, uakkor a ffiak egy része vidéken munkaszolgálatban volt). Egyetlen ném-ek megszállta városban v. orsz-ban sem tudták az SS deportálási akcióit ilyen számban v. százalékban szabotálni. E tény elérésében döntő tényező a r. k. Egyház volt. Z.A.
   M. stat. zsebkv. 1943: 51. – Kun Andor: Enyhítő körülmények Mo. bűnperében. Bp., 1946:53. – Lévai Jenő: Zsidó sors Mo-on. Uo., 1948: 179. – Zakar András: A Serédi-féle ellenállás és ami mögötte van. Okiratgyűjtem. (Bp., 1980) (kézirat) – Braham, Randolph L.: A m. holocaust. Bp.–Washington, 1988. II:510.
   http://lexikon.katolikus.hu/Z/zsid%C3%B3ment%C3%A9s%20Budapesten.html
   hvg így látta:
   http://hvg.hu/velemeny/20110602_sebok_horthy_deportalas
   Nem láttam, HOGY AKKOR MI TÖRTÉNT hisz 1952-ben születtem, csak amit leírnak arra támaszkodhatok – ezt a filmet megnéztem mind kettő részét – ha nem a valós történetet adja vissza – akkor hogyan higgyek ez után bármiben is amit nem láttam nem éltem át – na ezért nem szabad hamis és esetleg hazug történetbe foglalni a múltat se hogy se – mert az igazság, illetve a valóság előbb utóbb mindig kiderül és az aki hazudik hitelét veszti!
   id. Kiss László Bázakerettye, 2018. július 9.

 2. Aztán vannak a „magyarabbnál- magyarabbak,akik nemzeti színekbe csomagolják a szavaikat,akár a trafikokat, miközben szívükben lelkükben,tetteikben idegen(!) vallást(?) ,népet,fajt szolgálnak ebül. Kiárulva Hazát, Népet, jövőt és saját lelküket is. Itt eszik a Magyarok kenyerét, itt hajtják álomra a fejüket, közben másoknak álmodják meg a szebb jövőt,hogy aztán ébren,újult erővel tovább ártsanak, elűzhessék Hazájából a MAGYART.
  Ez a legundorítóbb fajta!
  „a Magyar ha három generácion keresztül tudja bizonyítani,hogy nem volt köztük zsidó,tiszta árjának kell tekinteni. Ugyan ez nem mondható el a szláv népekről. Magyar katona tiszt vitrinbe jó mutogatni,de a magyar katonával elmennék a világ végére is.” (A.H.)

 3. Ez pedig a mérleg másik serpenyőjébe:
  Ismeretlen magyar szerző

  Jönnek

  Jönnek a horgas-orrú, büdös zsidók megint,
  Metszett faszú, Mammon-imádó biboldók, jönnek a szarból,
  csönd van. Senki sem pisszen. Alantról
  egy törékeny kislány, Solymosi Eszter ujja int.
  Ó, ha lopni törvényes lenne,
  Éheztetne minket e zsidósereg!
  Miért is? Ki tudja, tán bosszú az elbukott
  Tanácsköztársaságért?
  Véráldozat Kohn Béláért?
  Vagy mert földjük már ázott a vértől,
  s hangos a csecsemők jajgatásától, kiket
  lánctalpakkal ölnek halomra.
  S itt olyan a klíma, hogy senki sem jajgat.
  De szégyen ez, szégyen és szégyen.
  És nem jön senki, ki bizonyítaná
  Nemcsak a bosszú népe beszél héberül.

  1. fantasztikus ellen vers – ennek egy hibája van – megoszt – alapja az oszt meg és uralkodj elvének – amiért? Mert a zsidó helyet a bűnöző zsidót kell írni ahol a bűnözőt e föld kerekén senki se tisztel – sőt fél tőle és börtönbe kívánja! Még akkor is így kell tálalnunk ha tudjuk, hogy 100 ilyen közól 99 bűnöző! ÉRTED?

 4. ” A szarból jöttek nem értenek semmihez, csak lopni tudnak, és igyekeznek kihasználni a Magyarok jóindulatát, békére való hajlamukat, és gátlástalanul hazudnak, lopnak, e mellé, még gyalázkodnak is!”
  Tökéletes jellemzés!

  1. Anna igazat írsz – de értsétek meg – a bűnöző ilyen – amikor vallás akkor annak vallja MAGÁT — amikor nép akkor annak amikor mikor melyik kedvező neki – tehát a helyesen leírva bünözőzsidó – EZZEL KIVESSZÜK A KEZÉBŐL A KEZDEMÉNYEZÉST NEM TUD VISSZA TÁMADNI —ÉRTED?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük