KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olvasónktól: Receptírás, avagy hogyan kell egy országot tönkretenni!

Végy egy diktatúrát. Hülyítsd hozzá az embereket a boldogabb jövő ígéretével. A kudarcokat fogd a nép ellenségeire. Ha mégis kiborul a bili, hívd a testvéreket rendet tenni.

Ha sehogyan sem megy a dolog, keverd meg egy kicsit a sz…! Csak épp annyira, hogy néhány nagyravágyó megalkuvóval és sleppjével meg tudj állapodni a „rendszerváltásról”. Nem baj, ha néhány forrófejű is belekerül, legalább hitelesebb lesz a kép. Majd később úgy is kiszorulnak. A gazdasági hatalmat, pozíciókat úgysem érik el, olyan jó helyen vannak.

Ítéld el a régi ideológiát! Dicsőítsd a magántulajdont. Privatizálj, kárpótolj, mert az állam nem jó gazda. A kezedben lévő állami vagyont tedd tönkre, hogy fillérekért megvehesd. Mindent kótyavetyélj el. Ha nem tudod megvenni, add el külföldieknek. Onnan is csurran-cseppen valami.

Amikor már kevés marad a bukszában, és az emberek kezdenek rájönni, hogy valami nem stimmel, akkor kellően sajnálkozz a média segítségével, hogy nincs ipar. Ami megmaradt az a külföldiek kezén van. Pl., a magyar tej, hús, mezőgazdaság azért veszteséges, mert a feldolgozó üzemek nem a termelők kezében vannak. Az EU-s visszásságokról ne beszélj, mert azt mi akartuk. Már csak Európa legjobb termőföldjét kell megszerezni, átjátszani. A hátralévő pár évet röhögve kibírjuk. Az időközben szokásos államcsődöket egy-egy Bokros /konvergencia/ csomaggal simán átvészeled úgy, hogy te vagy az ország megmentője.

Uszítsd egymásnak az embereket, jobboldal-baloldal, többség-kisebbség, stb. Had foglalják el magukat, mert ha ráébrednek arra, hogy magyarok is lehetnének akkor az veszélyes lehet.

Híven kövesd a Világbank utasításait, támogasd a multikat mindenféle kedvezménnyel, had lopják ki a nép zsebéből az alamizsnát is.

Minél kevesebb pénzt adj az oktatásra, egészségügyre. Ez több előnnyel is jár. Az európai hírű oktatási rendszert reformizáld. Tedd fizetőssé, így egyre hülyébbek lesznek az emberek. Feltétlenül hints rájuk egy kis győzikesót, valóságsót, idióta reklámokat, bugyuta amcsi filmeket.

Kampányolj a drogok szabad fogyasztása mellett. Etesd őket mindenféle szeméttel, génkezelttel, lejárt, romlott vackokkal. Aki nem bolondul meg, azt ne engedd gyógyítani az országban maradt orvosokkal. A rákosok várjanak a kezelésre. A szívesekkel tegyen még pár kilométert az a néhány mentő. A fontos gyógyszerekből legyen időnként hiánycikk.

Mindezekhez a kulcsszó: „nincs rá pénz” és a „reform”. Had hulljon a férgese.

Amikor a 10 millióból már csak a fele marad meg, akkor jó munkát végeztél. Kisült a kalács és talán elérjük az igazi „liberalizmust”.

ROKA

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Olvasónktól: Receptírás, avagy hogyan kell egy országot tönkretenni!

  1. Háááát ja! A török hódltság idején nem azért vált szinte lakatlanná az ország középső (magyar lakta) része mert kiirtották, hanem azért, mert a hármas adóztatás elől elmenekültek. És most…..?

  2. A cionista érdekeket kiszolgáló, hazaáruló vízfej százezreket kitevő létszámú ingyenélő tolvaj parazitáinak luxus élet színvonalának a fenntartásához szükséges, a néptől ellopott, és nem pedig a gazdaságba visszaforgatott pénzt, pótolni kell, hogy a társadalom egyáltalán működőképes legyen. Valójában a nép nevében vesznek fel hitelt, annyit, amennyit elloptak a néptől, de ezt a hitelt is a népnek kell visszafizetni úgy, hogy közben növekvő lendülettel lopják tovább. Ezzel a módszerrel még a nemzet ükunokáinak az ükunokái, és ezek ükunokái is fizethetnek ezerrel, meg az ingükkel, gatyájukkal. Ez így megy nálunk is már húsz éve, csak Orbánék most majd beletaposnak a gázba, minket meg abba földbe, amelyet izraeli befektetőknek játszanak át az orrunk előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük