Olvasónktól: Kérdésfélék Stoffán Györgyhöz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tisztelt Stoffán Úr!

Javaslom, Ön is tegye el ezt az érdekes konklúziókra jutott írását és 4 év múlva pontról pontra elemezze, s ha kell, támassza is majd alá a leírtakat az időszak alatt történtekkel és azok hatásaival.

Javaslom továbbá, hogy tanulmányozza behatóan az Országgyűlés jegyzőkönyveit – amikről nem szólnak a hírek –  és azok után véleményezze egyik-másik párt beadványait és tevékenységét. Lejáratja magát az a tudósító és vélemény (meg)mondó, aki tények ismerete nélkül vagy azokat találomra, kénye-kedve szerint összevágva használja annak érdekében, hogy alátámasszon valamit, amit mondani akar. Lásd: „nemzeti” Hír Tv, Echo Tv, Bencsik András és vannak még.

Ha valaki elvakult, nem figyel többek közt a logikára sem.

Például: Ha az Alkotmánybíróság védelme a sztálini alkotmány védelme, akkor hogyan lehet, hogy Budaházy Györgyöt a napokban – tehát amikor a sztálini alkotmány sutba dobása van napirenden – „az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére való felhívás” miatt ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre. Most, az előző érát megdöntő „forradalom” után.  Ugyanazért az egyik kormányt alakít, a másik börtönt kap. Ön érti ezt?

Más. Ön is leírja nagyon helyesen az MSZP ámokfutását, a nemzet szétlopását és félelmét, hogy Gyurcsány visszakerül a hatalomba. Nos. A forradalmi kormánynak 2/3-dal a háta mögött, ami nemzeti kérdésekben 4/5-re nő (volt már rá példa!) minden lehetősége megvolt és megvan, hogy pl. betiltsa az MSZP-t, eljárást indítson Gyurcsány, Veres, Kóka, Draskovics, Szekeres Imre, Vadai Ágnes, Görgényi, Horváth Ágnes, Molnár Lajos és hosszan folytatható a névsor ellen és azonnal nem kellene aggódniuk a visszakerülésükről a hatalomba.

Szeretném emlékeztetni Önt arra a sajnálatos tényre, hogy a Jobbik javaslatai már napirendre sem tudnak kerülni, ugyanis az összes bizottság fideszes többsége eleve leszavazza őket. A lusztrációs törvényjavaslatot, Gyurcsány és társai büntetőjogi felelősségre vonását, a kommunista rezsim kiugró nyugdíjainak megvonását, sajnos hosszú a sor. Legújabban a Jobbik vezette média albizottságból léptek ki a fideszesek, hogy ellehetetlenítsék a munkáját, ami még el sem tudott kezdődni, mert nevezettek nem mentek el egyetlen ülésre sem, amíg még nem mondtak le.  Említhetjük a Nemzetbiztonsági Bizottságot is, ahol a 27 éves jogász főpolgármester-jelölt nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az izraeli gépek átstartolását ki tudja hányszor engedélyező szocialista Vadai Ágnes elnöksége pedig nem. Ön érti ezt?

Én mindezekből többek között csak azt tudom leszűrni, hogy a FIDESZ ellenérdekelt egy esetleges jobboldali-jobboldali váltópártokra való berendezkedésből, mint ahogyan az volt Lengyelországban, amíg nem történt a sajnálatos repülőgép szerencsétlenség…azóta ott is visszaállt a megszokott -jobb-bal „rend”. Ha így van, vajon miért van így? Ön érti?

Egy mondata van, amivel teljes mértékben egyetértek: ” Aki pedig ma nem a nemzet és a demokrácia érdekét szolgálja, az ismétlem: ócska hazaáruló.” Ha lesz még rá alkalmunk, kérem beszéljük meg ezt is 4 év múlva!

Zsuzsalány

Nemzeti InternetFigyelő

6 thoughts on “Olvasónktól: Kérdésfélék Stoffán Györgyhöz

 1. Kedves „zsuzsalány” jelige.
  A szívemből beszélt,és mintha én írtam volna Stoffán Györgynek véleményem,ez az érzésem támad sorai elolvasásakor.
  Nem nagyon szeretek reagálni mások gondolataira,különösen azért nem,mert a legtöbb reagáló véleménye közlése mellett álarc mögé bujik.
  Ez esetben kivételt tettem
  Reiner Péter

 2. Először is köszönöm a NIF-nek, hogy „zsuzsalány” levelét kitette az oldalra a címben megnevezett személy által irt „hazaárulózós”, nem tudom minek nevezzem irományából a válaszok közül, mert ott nem kívántam hozzászólni. Már csak azért sem, mert az említett személy által – már többször – megszólíttattam azal, hogy én egy „proli, begyepesedett agyú” – és hadd ne soroljam milyen egyén vagyok, mivel fel sem tudom fogni!!!!, hogy miről is ír ő, a „géniusz”, azaz a lángelme. A hozzám intézett válaszaival saját magát minősítette, én ettől még „jól aludtam” – lelkiismeret furdalás nélkül. Nincs kétségem afelől, hogy „zsuzsalánynak” hamarosan „megjön” a válasz, hiszen ellenkezni – és Isten Bocsáss meg – más véleményt leírni volt bátorsága, – amivel ugyebár Ő (az ominózus nem tudom mi alapján) ezzel beállt a hazaárulók sorába. Mert aki nem lép egyszerre, az azonnal hazaárulóvá válik. Nincs semmi „lacifaca”, akinek nem narancssárgahályog fedi a szemét, az már nem is ember, de minimum(!!!) hazaáruló.
  Kedves „zsuzsalány”!!!!
  Köszönöm levelét, szívemből „szólt” és egyetértek minden gondolatával – magam is így reagáltam volna,ha „ugrok a feldobott labdára” -, de még egy kérdést azért feltettem volna ennek a személynek: Hogyan lehet diktatúrikus módszerekkel demokráciát „csinálni”? -ugyanis vagy demokrácia van, vagy diktatúra a kettő együtt nem megy – elvileg -, habár fene tudja, a kibicnek semmi sem drága, főleg ha mások mondják meg neki hogyan kell mégjobban egy népet megalázni, és sárbatiporni.Pl: most éppen a 100 ezer Ft-os bírságolással, ami mindennnek nevezhető, csak „rendteremtőnek” nem – ismerve és tapasztalva (akinek nem inge ne vegye magára!!!) a rendőrök erkölcsi morálját, hiszen „fejétől bűzlik a hal”- ha még valaki nem tudná.
  Ha ezt elfogadják – és miért is ne fogadnák el? Nekik nem gond 100 ezret leperkálni, és még fellebezési lehetőséget sem adni – igaz a törvényhozókra a mentelmi jog érvényes!! – a „szabálysértőknek, mert „ha van sapkája azért, ha nincs meg azért „bűntethető, és bármi lehet szabálysértés amit ők annak vesznek a „jog” alapján.

 3. Válaszféle Stoffán Györgytől, az Olvasónak…
  Tisztelt Olvasó!
  „Ha valaki elvakult, nem figyel többek közt a logikára sem.”
  Olvasói kérdés:
  Például: Ha az Alkotmánybíróság védelme a sztálini alkotmány védelme, akkor hogyan lehet, hogy Budaházy Györgyöt a napokban – tehát amikor a sztálini alkotmány sutba dobása van napirenden – “az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére való felhívás” miatt ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre. Most, az előző érát megdöntő “forradalom” után. Ugyanazért az egyik kormányt alakít, a másik börtönt kap. Ön érti ezt?
  Válasz: Hogyne érteném… Budaházyval nem az a baj, hogy bent van, hanem az, hogy nincs mellette az, aki miatt megszületett a Budaházy-jelenség. Azok az emberek, akik egy hatalom ellen fegyverrel, és más erőszakos eszközökkel lépnek fel, máskor is megtehetik, ha nem tetszik a politikai döntéshozók tevékenysége. Ezért van még bent. Ha Budaházy igazi szabadságharcos lenne, akkor én is védeném. Ehhez viszont nem üres házak ellen kellett volna támadásba lendülnie. Amatőr…
  Kérdés: Ön is leírja nagyon helyesen az MSZP ámokfutását, a nemzet szétlopását és félelmét, hogy Gyurcsány visszakerül a hatalomba. Nos. A forradalmi kormánynak 2/3-dal a háta mögött, ami nemzeti kérdésekben 4/5-re nő (volt már rá példa!) minden lehetősége megvolt és megvan, hogy pl. betiltsa az MSZP-t, eljárást indítson Gyurcsány, Veres, Kóka, Draskovics, Szekeres Imre, Vadai Ágnes, Görgényi, Horváth Ágnes, Molnár Lajos és hosszan folytatható a névsor ellen és azonnal nem kellene aggódniuk a visszakerülésükről a hatalomba.
  Válasz: Ha a Fidesz nem fejezi le a liberális és kommunista söpredéket, akkor megbukott egyszer és mindenkorra, az ország pedig elveszett. A Jobbik jobban tenné, ha azt abortusz ellen lépne fel új törvényjavaslattal, és nem a német színházak támogatását utasítaná el otromba módon… De megnyugtatom Önt, hogy Magyarországon semmi sem változik. A társadalom orwelli hülyékből, és még hülyébbekből áll. És ez az összetétel nem jelez előre pozitív változásokat. Az a társadalom, amely nem követeli százezres tüntetéseken Gyurcsány letartóztatását, de két abortusz között védi az alkotmánybíróság jogait, az nem érdemel mást, mint Gyurcsányt. Magyarországon egyedül a diktatúra az, amely eredményes lehetne a rendcsinálást illetően. Minden más, és a demokráciára való hivatkozás csak kenegetés. A jobbik se tudna többet és jobbat csinálni, akkora a nemzetközi nyomás. Katonaság nincsen, rendőrség úgyszintén nincs, az igazságszolgáltatás felháborító vagy elkeserítő állapotban van (kinek mi tetszik jobban), és a jogra a törvényekre hivatkozva nem is változtatnak rajta. Pedig bírók, bírósági elnökök sokaságát kellene eltávolítani ebből a szférából. De nem lesz Magyarországon változás semmiben. Sem most, sem később. Dráma ez az ország és az is marad a kihalás pillanatáig. Ennyi a véleményem és válaszom.

  1. T.Stoffán György.
   Nos,általában nem szoktam önnel egyetérteni.Ellenben most a Budaházy Gyuriról alkotott véleményén kívül a válaszának többségével igen.
   Szomorú,de ezek tények.
   Arra bizonyos i-re pedig a pont:”Az a társadalom, amely nem követeli százezres tüntetéseken Gyurcsány letartóztatását, de két abortusz között védi az alkotmánybíróság jogait, az nem érdemel mást, mint Gyurcsányt”
   Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük