Olvasónktól: "Érden biztosan nincs cigánybűnözés"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyik olvasónk nekünk címzett delejlevelében világos és pontos adatokkal szolgál egy konkrét esetről, mellyel abszolút „megerősíti” Orbán Viktor meggyőződését, miszerint cigánybűnözés nem létezik Magyarországon. Nos valóban, lassan már mi is ott tartunk, hogy ennek a kijelentésnek a papagájként történő állandó ismételgetése olyan hatással lesz ránk, mint a goebbelsi propaganda. Na, azért túlzásokba nem esünk (legalábbis mi és még sok, a valóságot látó magyar ember), hiszen látunk, hallunk és tapasztalunk, akárcsak egyik kedves olvasónk, Éva:

Ma volt szerencsém tapasztalni, hogy tényleg nincs cigánybűnözés országunkban, egészen pontosan Érden teljesen 100%-ig biztosan nincsen.

Térjünk is a lényegre, azért ragadtam billentyűzetet, mert ma (2010. október 1-jén) két kreol bőrű, sötét hajú, nyilvánvalóan nem roma származású nyikhaj egy babakék, kb. 50 cm magas, számzáras bőröndöt próbált feltörni Érd alsó állomáson. Ha valakinek ellopták ma a vonaton az ilyen küllemű bőröndjét, ami Érd alsón volt 15:05-15:15 körül, akkor tegyen fejelentést, mert a Stop Shopban lévő McDonalds-ból az elkövetők már bőrönd nélkül jöttek ki 15:20 táján. Érdemes visszanézni a környékbeli kamerafelvételeket, amíg még megvannak, mert így gyorsabban megtalálhatják a bőrönd-nembőrönd trükkös kétszersülteket.

Szebb jövőt!
Éva
Kedves Éva!
Köszönjük, hogy a látottakról beszámolt nekünk és így ezt  az Ön segítségével sikerült megosztanunk Olvasóinkkal, akiket ezennel biztatunk is arra, hogy a velük történt hasonló eseteket írják meg szerkesztőségünknek:

nif.info@gmail.com
Köszönettel:
Nemzeti InternetFigyelő


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük